Şimdi Ara

Breaking Bad - (2008–2013) (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.985
Cevap
114
Favori
452.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Magnet beeeeeeeeeeeeeeeeeeeç. Beyler bu arada birşeyi unutmuşum ben bu Ted'e ne olmuştu da bu hale gelmişti? Skyler konuşmayacak falan demişti bu adam tamamen aklımdan çıkmış neyi biliyorda söylemeyecek?

Bu arada Walt reyiz harbi değişmiş bu piyasa psikopatlaştırdı la 5.sezon başladı şuan varya felaket bi enerji var içimde sabah dayanamadım hd yüklenmeden izledim bölümü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mob Associate -- 16 Temmuz 2012; 21:43:04 >

• Sezon açılışı harikaydı. Bölüm boyunca gerildim. Özellikle mıknatıs sahnesinde adrenalin tavan yaptı. Böylesine manyetik bir güce hard disk dayanmaz. Zaten asıl amaç güçlu elektromanyetik alan yaratıp verileri yok etmekti. İçinde ne kadar veri varsa artık kayboldu diyebiliriz. Şimdi çerçevedeki resmin arkasında yazan ipuçlarını Hank bir güzel takip eder.

@Halleluja da değinmiş. Klasik Breaking Bad sezon açılışındaki flashforward sahnesini izledik ve yine sonraki sahnelere dair ipucu verildi.

Beşinci sezon posterinde yazan "all hail the king" havası esti resmen.

• az önce izledim ilk bölümü dizi harika başladı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mükemmel bir başlangıç olmuş

• Başlanğıç olarak diziye süper başladılar. Buda demek oluyorki bu sezon, ötekilerden çok farklı olacağına bir işaret. Ne yalan söyleyeyim 40 dakika nasıl geçti, ne ara bitti anlamadım. Bu arada benim düşüncem 60 santimlik duvar yüzünden hdd tam olarak bozulmamış olabilir. Düşünsenize bukadar kolay olsaydı ne heyecanı kalırdı değilmi ama? Laptop halen sağlan bence. Bu arada o resim büyük bela açacağı aşikar. Beneke bana sorarsanız ilerde başa bela olacak Mike'ın takıma katılması çok sevindirici oldu adam pis işlerin adamı ya This season its gonna be boomb lafından nekadar iyi bi season olacağı belli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

Laptop'ın sadece monitörü kırıldı, eğer hard disk sağlamsa yine problem var.

O fotoğraftaki ipucundan da bir şeyler çıkacak kesin.

O kadar manyetik alanın oluştuğu ortamda Hdd mi kalır ? Amaç zaten bu. Çat diye laptopların vs şeylerin ekranlarının gitmesi de bundan dolayı.
  • Beyler Ted'e ne oldu, neyi gizlemeye çalışıyorlar anlamadım o kısmı ? Ne kazası geçirmiş?

CEVAP VERECEK ARKADAŞ SPOILER KULLANSIN.
  • nasıl yaw 5. sezon çekiliyor mu sanki 4 son diye biliyorum:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

Başlanğıç olarak diziye süper başladılar. Buda demek oluyorki bu sezon, ötekilerden çok farklı olacağına bir işaret. Ne yalan söyleyeyim 40 dakika nasıl geçti, ne ara bitti anlamadım. Bu arada benim düşüncem 60 santimlik duvar yüzünden hdd tam olarak bozulmamış olabilir. Düşünsenize bukadar kolay olsaydı ne heyecanı kalırdı değilmi ama? Laptop halen sağlan bence. Bu arada o resim büyük bela açacağı aşikar. Beneke bana sorarsanız ilerde başa bela olacak Mike'ın takıma katılması çok sevindirici oldu adam pis işlerin adamı ya This season its gonna be boomb lafından nekadar iyi bi season olacağı belli.

şahsen ben hdd işini hallettiklerini düşünüyorum. hdd nin üzerine veriler zaten manyetik olarak yazılıyor. hdd nin kafa bölümü yazmak

için o kadar manyetik alan yaratmadığına göre çünkü kocaman rafları çektiler. haaaa sonradan "laptobun içinde hdd değil ssd vardı" diyip işi donanım

olayına döküp yırtabilirler

• Ted'e olanları hatırlayamayanlar için;

Şimdi bu adamı vergi kaçırdığı için devlet bunun peşindeydi, vergi kaçırdığı sırada bizim skylerda muhasebeci oldugundan onuda araştırıp araba yıkama vs. başına dert olucaktı 600 bin dolar ted e verdi vergi borcunu kapaması için tedde vergi borcunu ödemiyordu gidip araba falan kiralıyordu..
    Daha sonra Skyler Saul a gidip yardım istedi 2 tane adam tuttular (biri şişko zenci diğeride araba yıkamacıyı kandırdığı adam) Ted'in evine gidip vergi borçlarını ödemesi için zorla imza attırcaklardı, Ted korkup kaçmaya çalışırken kafasını duvara falan vurdu böyle gelişti olaylar.
  • yahu bölüm süresi neden 43 dk acaba pilot bölüm haricinde tüm bölümler 47 dk idi

not: bölümü henüz izlemedim yarın izleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

Ted'e olanları hatırlayamayanlar için;

Şimdi bu adamı vergi kaçırdığı için devlet bunun peşindeydi, vergi kaçırdığı sırada bizim skylerda muhasebeci oldugundan onuda araştırıp araba yıkama vs. başına dert olucaktı 600 bin dolar ted e verdi vergi borcunu kapaması için tedde vergi borcunu ödemiyordu gidip araba falan kiralıyordu..
    Daha sonra Skyler Saul a gidip yardım istedi 2 tane adam tuttular (biri şişko zenci diğeride araba yıkamacıyı kandırdığı adam) Ted'in evine gidip vergi borçlarını ödemesi için zorla imza attırcaklardı, Ted korkup kaçmaya çalışırken kafasını duvara falan vurdu böyle gelişti olaylar.

Peki neyi söylemeyeceğim diye söz verdi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

Ted'e olanları hatırlayamayanlar için;

Peki neyi söylemeyeceğim diye söz verdi ?

Saul un adamları eviine gelip çeki imzala deyimce bu sizi skyler mı tuttu dedi.Ve skyler ın yaptırmış olduğunu anlayıncada korktu hastanede o yüzden bişi söylemiyicem derken skyler ı ele vermemekten bahsetti

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Her sezounun ilk bölümunun ilk 1 dakikası, veyahut 30 saniyesi, sezonun en sonunda olacak bir olayın habercisi oluyor, dikkat eden vardır belki, walter makinalı aldı, sezon sonu kesin savaş var.

Bu ilk başta walterin sacı sakalı karısıktı sonradan eski bölümden devam ettiler gibi oldu. Yani o olaylardan sonra walter kaçmış mı? dogrumu anlamışım

• walterın heisenberge tamamen dönüşmüş halini bu sezonda göreceğiz beyler, posta koymalar falan, adam fena işler yapacak bu sezon, kendine güveni tam, artık o bir suçlu,zaten suçluydu ama kabullenemiyordu, artık kabullenmiş bir şekilde ve olan biten herşeyin farkında... bu sezonla beraber dizi efsane olup zirvede bitecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dizi biticekmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.A Noire

quote:

Her sezounun ilk bölümunun ilk 1 dakikası, veyahut 30 saniyesi, sezonun en sonunda olacak bir olayın habercisi oluyor, dikkat eden vardır belki, walter makinalı aldı, sezon sonu kesin savaş var.

Bu ilk başta walterin sacı sakalı karısıktı sonradan eski bölümden devam ettiler gibi oldu. Yani o olaylardan sonra walter kaçmış mı? dogrumu anlamışım

Bide hatırlarsan saul un bi adamı vardı kimlik felan herşeyi baştan yaratıyodu.Restorandaki kıza kimliği verince başka bi isim söyledi kız

• İnternette gezinirken gördüm, o an anlamamıştım durumu

• quote:

Orijinalden alıntı: S R T

/>
    />

İnternette gezinirken gördüm, o an anlamamıştım durumu

Hocam bu resimde walter sakallı ama daha sonra normal 4.sezon son bölümünden devam eder gibi gidiyor. Yani tüm bu olaylardan sonra walter başka sehiremi gitmiş. anlayamadım :D tekrar izlicez heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: beats151

quote:

Orijinalden alıntı: L.A Noire

quote:

Bide hatırlarsan saul un bi adamı vardı kimlik felan herşeyi baştan yaratıyodu.Restorandaki kıza kimliği verince başka bi isim söyledi kız

Evet onu hatırlıyorum sahte kimlikler çıkarttırdı falanda. Bu 5. sezon 1. bölümde ilk başta walter saçı sakalı karışık daha sonra 4. sezon son bölümün devamı gibi ettirmişler. Yani walter tüymiş.

Doğru anlamışım :D tekrar izlicektim yoksa

• 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.