Şimdi Ara

Break Dance Ögrenmek İstiyorum! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
35.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bN Ysm 14 Kilm 43 Boyum 50 fln heralde boyum kücük yani yasıma göre bende acıkcası kas YoK Kas Yapmak İcn Nler YapabİlİrM YArdmcı Olursanız Sevinirim Eskiden 11 12 YasındayKen HaraKeT Leri DenemisTim Ama YapamamısTm
    LüTfen Yardm

Orijinalden alıntı: 05nusret05

bN Ysm 14 Kilm 43 Boyum 50 fln heralde boyum kücük yani yasıma göre bende acıkcası kas YoK Kas Yapmak İcn Nler YapabİlİrM YArdmcı Olursanız Sevinirim Eskiden 11 12 YasındayKen HaraKeT Leri DenemisTim Ama YapamamısTm
    LüTfen Yardm

;
    spor yapmak gerek kas olur.. ama break dansı zor...çok vucudun geliştirme lazım. ondan sonra break dansı yaparsın alışırsan;eğer yapabiliyorsan..:).....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgirl_16 -- 25 Şubat 2012; 13:00:09 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgirl_16 -- 26 Şubat 2012; 22:25:34 >
  • Merhabalar. Ben 17 yaşına giricem yani lise son sınıf öğrencisiyim. 180 boyum ve 72 kilom var. vücudumun iyi olduğunu düşünüyorum yani sarkan yağlar yoq en azından :) . anlıcağınız brek dans öğrenmek istiyorum . çok tutkuluyum bu konuda ve ben hayatta gereksiz olarak kalmak istemiyorum . gerçek kimliğimi dansda aramak istiyorum bana ilgi göstersinler istiyorum . ama dans edemiyorum . bildiğiniz gibi bazı insanlar şanslı gelemiyorlar dünyaya küçük yaşta öğrenemedik ve büyümeye başladıgımızda bırseylere tutunup ayakta kalmak ıstıyoruz yanı ıstıyorum . ilhamımın kaynakları sokak sancı (1-2-3) serisi ve honey 2 . bu filimler gercektende bana cok buyuk ılham verdı ve ufaktan ufaktan bırseylere baslamak gerek . bana yardımcı olabılecek varmı . gaziantep'de oturuyorum . şimdiden hersey ıcın teşekkurler.........
  • bende Lil-G ve Neguin gibi break dans yapmak istiyorum da onlar abartmışlar

http://www.youtube.com/watch?v=YUjBwe93drQ&feature=plcp

bu hareketleri yapamayız :)
  • Meraba arkadaşlar.... Bende break dance öğrenmek istiyorum . mahallemizde deneyimli arkadaşlar var. fakat ailem onları pek sevmiyo. önyargılı davranıyolar. dansıda sevmiyolar. sokak dansı diye . ama ben öğrenmeyi çok istiyorum.

Evde bi hareket denedim . Olmadı. kiloluyum. göbegm yok. boyum uzun. ama hareketleri yapamıyorum. kursa gitsem deneyim kazanıp yapabilirmiyim hareketleri ?
  • AYNI SORUN BENDEDE VAR.BREAK DANCE HAKKINDA KAFAMDA BIR ÇOK SORU ISARETI VAR.GERÇEKTEN YAPMAYI ÇOK ISTIYORUM.SUAN YAŞIM 20 ESNEKLIK PROBLEMIM YOK.2 SENE BIR ARKADAŞIMDAN JIMLASTIK DERSI ALDIM SALTO FELAN ATA BILIYODUM HA SUAN YAPAMIYORUM BIRAKALI
    3 SENE OLDU.AMA ESNEKLIK HAKKINDA KENDIME GUVENIYORUM O KONUDA SORUNUM YOK.BREAK DANSTAN GERÇEK ANLAMDA ANLAYAN BI ARKADAŞ BANA MAİL ATA BILIRSE ÇOK MAKBULE GECER.HEM DAHA ONCE BU ISI YAPMIS ARKADAŞLARIN FIKIR VE GORUSLERI BENIM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ.Bİ ÇOK SORUM VAR YANIT BULMAM GEREK.LÜTFEN BİRİSİ YARDIMCI OLSUN.Bİ E-MAİL AÇTIM ORDAN MAİL ATA BILIRSENIZ SEVINIRIM. jayyzer_34@hotmail.com şimdiden tşkkrler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kenex

Hevesini kırmak gibi olmasın ama o kiloyla işin biraz zor. Breakdance serilik ve esneklik ister. Eğer kilon göbek kısmından kaynaklanıyorsa onu biran önce eritmelisin. Yok tüm vücuduna eşit olarak dağılmışsa işin daha kolay. Breakdance nin önüne geçmeden body çalışıp onları kasa çevirmelisin. Eğer gerçekten bu işe gönül vermişsen şunu söyleyeyim. Zamanı gelecek topallayacaksın, ağrından hareket edemeyeceksin, kolun soyulacak, omzun soyulacak kısacası öğrenim aşamasında biraz darbe alacaksın. Bütün bunları kabullendiysen haydi başlayalım.

Merdiven taktiği (Kendim buldum gayet işe yarıyor)

Tıpkı merdivendeki gibi üste çıkmak için önceki basamağa basmalısın. Breakdance bunun gibi. Temel hareketleri yapmadan air, cuplu, nighty çalışırsan bunları çıkarman 20 seneni alır.

Sıra olarak takip edebileceğin hareketler;

- Amud a kalkmak
    - Esneklik ve serilik için ön takla geri takla iş görür.
    - Pozlar, diğer adıyla freeze (Avatarımdaki fotoğrafım gibi)
    -Copter
    -Cuplu
    -Baby yada air ile devam edebilirsin

Bunlardan sonra hem kas olarak hemde esneklik olarak baya gelişmiş olursun. Bu kadarı yaptıktan sonra kendi isteğin doğrultusunda gidersin. Breakdance çok geniş dallı bir spordur. Her gün yeni hareketler bulunuyor. Kısacası gerisi senin hayalgücüne kalmış.

boy 1.70-1.76 civarı kilo 50 yas 13 nasıl ogrenıcem cok heveslıyım :)

• Bende break dance öğrenmek istiyorum yaşım 14 kilom 40 boyum 1.68 ne kadar sürer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1D187C10 -- 4 Haziran 2014; 18:06:54 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.