Şimdi Ara

BRC Sıralı Sistem Hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
113.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sevgili arkdaşlar.. sorun LPG de değil bunu bi kere böyle bilin. gerekssiz tartışma çıkmasın.. sonuca gelirsek brc iyi bir marka.. taktırdığın yer problemliymiş.. başka bi ihtimal söz konusu bile değil.. fevri tepkilerden fayda gelmez görüğmüş olduk.. saygılar

sorun halledilmiş zaten.. 2a ya bravo.. böyle ilgili ve özellikle interneti kullanarak müşteri içine karışan kişlier oldukça içimiz rahat eder... bravo 2a. tavsiyeler üzerine tartarini düşünecektim 3 ay sonra alacağım arabaya fakat brc girdi kafama şuanki şahinimde de brc var sorunsuzz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 2 Ekim 2006; 23:58:23 >
  • sayın arkadaşım zaten benim başıma bu brc denen belayı açan yerde 2a mühendislik . bi önceki mesajımda bunu belirttim zaten . 2a burda bu kadar kişinin gördüğü bir foruma nasıl bir cevap verecek merak ediyorum
  • Sn. brc_zede,
    Yetkili bir serviste montaj yaptırdıysanız, elinizde garanti belgeniz, şirketimiin iletişim bilgileri v.s. olmalı.
    Eğer niyetiniz üzüm yemekse, bizimle temasa geçersiniz sorununuzun çözümünde yardımcı oluruz.
    Unutmayın;Sorununuzun forumlarda değil, serviste çözülecek.
    Ayrıca işlerimizin yoğunluğundan tüm forumları takip edemiyoruz. Kendi forumumuzda da BRC kullanıcılarına gerekli destek ve hizmeti veriyoruz.
    Diğer forumlarda soru-cevap şeklinde bir diyaloğumuz yok...
    Sadece bize bildirilen, marka ve şirketimizi karalayıcı mesajlarla ilgileniyoruz.
    İyi günler.

quote:

Orjinalden alıntı: brc_zede

sayın arkadaşım zaten benim başıma bu brc denen belayı açan yerde 2a mühendislik . bi önceki mesajımda bunu belirttim zaten . 2a burda bu kadar kişinin gördüğü bir foruma nasıl bir cevap verecek merak ediyorum

• opel astra 1600 2005 model 10.000 km de 5.000 km LPG li gezdim BRC sıralı sistem...çok çok çok memnunum basa bas 120-130 ykr yakıyorum 90 la gitsem 90-100 ykr arası yakar diye düşünüyorum
  • hıım işte bu da ilginç 2a da taktırman.. fakat adamlar iyi niyetli en azından istendiğinde çözülemeyecek problem yok.. insan yapısı sonuçta tabi.. yinede hakkının peşinde koşacaksın bi kaç zaman kaybedeceksin. iyi niyetle her iş çözülür.
  • başlık da bir zahmet değişsin artık :)
    sorun lpg de değilmiş, aracın parçaları miyadını doldurmuş...
  • ARKADAŞLAR MERHABA .DAHA ÖNCELERİ 1,4 RENO KANGO PAMPA ARACIMDA ZAVOLİ MARKA LPG SIRALI SİSTEM VARDI.HİÇ SORUNSUZ ÇOK KULLANIŞLI İDİ.FAKAT ELİM BİR KAZADA ARABAM ARKADAN ÇARPILMA NETİCESİNDE PERT OLDU.TANKTA FUL L AZINA KADAR DOLU İKEN HİÇBİR SORUN OLMASI.ŞUAN 1,4 2006 MARKA DOBLO ALDIM.ONADA SIRALI LPG TAKTIRMAK İSTİYORUM.FAKAT BİRAZ KAFAM KARIŞTI.FIAT BRC SEQUMET 24 E ONAY VERİYOR.BRC SORUNLU DENİYOR. NE YAPMALI .ZAVOLİDEN MEMNUNDUM.DOBLO 1,4 U OLAN ,BRC 24 VEYA ZAVOLİ LPG KİTİ TAKILI OLAN ARKADAŞLARDAN LÜTFEN FİKİR BEKLİYORUM.YAŞANIN LPG...YAŞAN UCUZ ULAŞIM...
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tecniq -- 4 Haziran 2007; 15:28:04 >
  • Burda 2A ve BRC şov olmuş :)

Geçen reklamınızıda gördüm TV de :)

Ama bilenler hariç o reklam bence işe yaramaz, kim ne etsin 2a mühendisliği aklında tutsun :)

İnternet adresini söyleyip reklam işi bence boşuna para olmuş.

O kadar para vermişsiniz madem biraz daha paraya kıyıp biraz uzun görsel bi reklam yapsaydınız keşke
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord of chaos

hayırdır inşalla kimse şimdiye kadar bişey yazmamış, normalde bütün forumun çokdan birbirine girmesi lazımdı alla allah neyse.

arkadaşım brc marka demişsin, bu aleti güvenilir ve sertifikası olan bi yerdemi yaptırdın, yoksa sanayidemi. bide şu önemli zaten düzgün bir yerde yaptırdıysan söktürüp paranı geri alabilmen lazım, son ihtimalde lpg düşmanı fanatiklerden birisin son ihtimal değilsen dediğimi ciddiye alma biraz foruma takılırsan ne demek istediğimi anlıycaksın

arkadaşım yeni üye oldum ama senin sorunun halloldumu onu öğrenemedim. benim 2001 model hyundai accent aracıma brc marka sıralı sistem taktırdım. sendeki sorunları tekrar yazmama gerek yok aynısı bende de yaşandı ve garantisi bitene kadar takan kişiye gittim sorunları çözmek için hyundai nin servislerine gittim onlarda çözemedi bendeki sorun hadi saydıklarını geçtim basınc sensörü die bir parçası var o patlıyodu her 3 ayda bir garantisi bitene kadar beni takan yer oyaladı sayılır ve sorun çözülmedi takan yer sensörü değiştirip tekrar yolluyo beni. bilmiyorum ne kadar doğru brc nin bir modeli hatalı üretilmiş ve bizlere takılanlar ondan die bilgiler edindim ama tam olarak netbişey mi bilemiyorum. ama mahfetti beni brc, ve bende en kolay yol satmak die düşündüm ve sattım şimdi honda aldım ve kesinlikle lpg düşünmüyorum. ama belirteyim her sıralı sistem böledir demiyorum. çok bezdim çünkü. araba ne yese öle kalmalı diyorum. saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: luckishere

quote:

Orjinalden alıntı: lord of chaos

hayırdır inşalla kimse şimdiye kadar bişey yazmamış, normalde bütün forumun çokdan birbirine girmesi lazımdı alla allah neyse.

arkadaşım brc marka demişsin, bu aleti güvenilir ve sertifikası olan bi yerdemi yaptırdın, yoksa sanayidemi. bide şu önemli zaten düzgün bir yerde yaptırdıysan söktürüp paranı geri alabilmen lazım, son ihtimalde lpg düşmanı fanatiklerden birisin son ihtimal değilsen dediğimi ciddiye alma biraz foruma takılırsan ne demek istediğimi anlıycaksın

arkadaşım yeni üye oldum ama senin sorunun halloldumu onu öğrenemedim. benim 2001 model hyundai accent aracıma brc marka sıralı sistem taktırdım. sendeki sorunları tekrar yazmama gerek yok aynısı bende de yaşandı ve garantisi bitene kadar takan kişiye gittim sorunları çözmek için hyundai nin servislerine gittim onlarda çözemedi bendeki sorun hadi saydıklarını geçtim basınc sensörü die bir parçası var o patlıyodu her 3 ayda bir garantisi bitene kadar beni takan yer oyaladı sayılır ve sorun çözülmedi takan yer sensörü değiştirip tekrar yolluyo beni. bilmiyorum ne kadar doğru brc nin bir modeli hatalı üretilmiş ve bizlere takılanlar ondan die bilgiler edindim ama tam olarak netbişey mi bilemiyorum. ama mahfetti beni brc, ve bende en kolay yol satmak die düşündüm ve sattım şimdi honda aldım ve kesinlikle lpg düşünmüyorum. ama belirteyim her sıralı sistem böledir demiyorum. çok bezdim çünkü. araba ne yese öle kalmalı diyorum. saygılar

Hay masallah arkadasım.Ustunden nerdeyse yıl gececek bu konunun.Arabalar fosıl olmustur ya Konuyu hortlatana kadar pm den mesaj atsaydın ya

• lord of chaos pardon alıntıyı senden yapmışım yanlışlıkla. :D
  • rochss napam arkadaşım yeni gördüm .. :) ama sonuç ta kapancak bir konu değil buraya yazamayan bir sürü mağdur var.
  • arkadaşım bildiğim kadarıyla jikle takılıyodur eğer yüksek devirde çalışıyosa stop ediyosada boğaz kelebeğinden olurgenelde onlar birbirine bağlı devire en çok etki eden parçalar lpg yi takarken onların ayarlarını bozmuş olabilirler onlar çok hasas ve sadece yetkili serviste yaptır 3 gün boyunca hep 1 saat götürüyosun çünkü çok zor adaptasyon yapılıyo eğer ayarları çok bozulduysa benim devir probleminin aynsı başıma geldi ama benim aracım lpg li deil bana bunları söylediler yaptılar şimdi sorun çözüldü zaten onlar sizin motorları falan haşat etmişler takarken anladığım kadarıyla devirdeki problemle yakıt tüketimi çok fark etmez sanırım
  • hasan86_ arkadaşım zaten servisin birine götürdüm motor tesisatının değişmesi lazım dedi fiyatınıda 1.500 ytl demişti. benzindeyken arabada tık yoktu gaz taktırdıktan sonra sanayi yoluyla akraba olduyduk.biladerim lavato taktırdı hyundai sine tık yok arabada. bence brc nin bir modelinde sorun var oda bizlere nasp oldu gibi.
  • aynı yerde mi yaptırdınız?
  • Böyle kimselere bayilik verilmesin kardeşim! Ankarada her önüne gelen brc bayi.Az olsun öz olsun.Markaya da zarar veriyorlar haberiniz olsun!
  • hocam korkutmayın gözümü yarın sabah vercem arbayı brc ye
  • Korkamanıza gerek yok arkadaşın bahsettigi sensörü brc bir yıldır sistemi değiştirdiler kullanmıyor.O sensörden benim araçda var 2.5 yıldır bir sefer bile arıza yapmadı kirli lpg düşmanı.Saygılar
  • saolun oguzhannn rahatlattınız içimi diyebilirim.

Hayırlı akşamlar iyi haberlerlle dönerim işallah
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.