Şimdi Ara

Brc secıcı anahtar ıptalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Brc butonlu lpg secıcı anahtarın arkasında 5 pin var kırmızı 5v sıyah sase yesıl data beyaz samandra ve turuncu buzzer
    Ogrenmek ıstedıgım bu anahtar olmadan nasıl benzine ve lpg te gecılebılır. Elektronıkcıyım bılen varsa cok sevınırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Denemedigim. Kalmadi normalde yesil uc arti yada eksuye degince degismezmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat182117 M kullanıcısına yanıt
    lpg ile benzin yakıtları arası geçiş işlemi o kadar basit değil. lpg moduna geçtiğinizde lpg sistemindeki iki valfi açarak lpg'nin akışına izin verecek, aracın benzin enjektörlerinin şaselerini kesip benzini kapatacak daha sonra lpg enjektöründen sırasına göre LPG'yi verip aracı aracı geçirecek en basit anlatımıyla. elektronikten çok anlamam ama bu işlemleri sadece artı eksi vererek yapmak mümkün değil, micro işlemciler lazım diye düşünüyorum.

    o düğmenin amacı yani pardon adı switch, yani yakıt seçim anahtarı olarak çeviriyorlar. dediğiniz gibi lpg seviyesini gösteriyor ekstradan fakat asıl amacı yakıt modunu seçmek. sanırım sizin switch eski model çünkü yeni sistemde tam hatırlayamıyorum fakat 5 kablo yoktu sanırım. ama emin değilim.

    yeni nesil düğmelerin kendi mikro işlemcileri var içlerinde. örneğin prins in switch'in içinde ayrıyetten gün ışığı sensörü ve sıcaklık sensörü entegre. çok komplike. düğmenin üzerindeki ışıkların renklerini dahi 3 ana rengi programda karıştırarak binlerce farklı kombinasyonda renk elde edebiliyorsunuz.




  • 5 pinin 2 si besleme biri seviye sensoru biride buzzer uyari geriye bir uc jaliyor oda yesil butona basilinca ana lpg ecuya pals gidiyor olmali ama nasil bir sinyal bu secici anahtar sadece araci asil islemler ana ecudan yapiliyor burdan sadece seviye bilgisi ve ac kapa emri veriliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat182117 -- 7 Ocak 2018; 19:5:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brc modeli nedir?
    yeni tip brc düğmeleri serial haberleşme ile ecu ile haberleşiyor diye biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.