Şimdi Ara

BRC Mİ LOVATO MU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
25.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Psa benzin göstergesinin lpg yle giderken düşmesini engeller. fransız araçlarında lpgde giderken araç benzin yaktığını zanneder ve ibre düşer. Psa modülü bunu engeller.

Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz

quote:

Orijinalden alıntı: swissair

bilgi için çok teşekkür ederim.
    Peki PSA modül tam olarak ne işe yarar? Lovato'da bu yok mu?

Merhaba ;

PSA Modülü takıldığında aracınız her çalıştırmanızda benzin şamandrasından ön tarafa sanki yeni yakıt alınmışcasına seviye sinyali yollanır ve bu durumda ön taraftaki panelde gerçek benzin seviyesini görebilirsiniz.Araç hareket halindeyken benzin ibreniz yine düşecektir ve fakat tekrar aracı çalıştırdığınızda yıne gerçek değeri görebilirsiniz.Lovatoda var mı yok mu bilemiyorum.Selamlar...

Merhabalar

Birşey sormak istiyorum. Sizin dediğiniz gibi PSA modulü aracı her çalıştırdığınızda resetleyip benzin ibresini olması gerektiği yere geri getirir. Şöyle bir senaryoda ne olur merak ediyorum. Örneğin aracınızda 100km gidecek kadar benzin var ve siz lpg ile yola çıktınız. Aracı 100 km den fazla kullanmaya devam ettiniz. Benzin ibresi sıfıra dayanacağı için, araç benzin bittiğini sanıp stop eder mi? Etmiyorsa sorun yok ama ediyorsa sıkıntı. Ceavplarınız için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: paliogo

quote:

Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz

quote:

Merhaba ;

PSA Modülü takıldığında aracınız her çalıştırmanızda benzin şamandrasından ön tarafa sanki yeni yakıt alınmışcasına seviye sinyali yollanır ve bu durumda ön taraftaki panelde gerçek benzin seviyesini görebilirsiniz.Araç hareket halindeyken benzin ibreniz yine düşecektir ve fakat tekrar aracı çalıştırdığınızda yıne gerçek değeri görebilirsiniz.Lovatoda var mı yok mu bilemiyorum.Selamlar...

Merhabalar

Birşey sormak istiyorum. Sizin dediğiniz gibi PSA modulü aracı her çalıştırdığınızda resetleyip benzin ibresini olması gerektiği yere geri getirir. Şöyle bir senaryoda ne olur merak ediyorum. Örneğin aracınızda 100km gidecek kadar benzin var ve siz lpg ile yola çıktınız. Aracı 100 km den fazla kullanmaya devam ettiniz. Benzin ibresi sıfıra dayanacağı için, araç benzin bittiğini sanıp stop eder mi? Etmiyorsa sorun yok ama ediyorsa sıkıntı. Ceavplarınız için teşekkürler.

Merhaba ;

Hayır araç stop etmez.Zaten burdaki düşü sanal bir düşüş ; gerçek anlamda benzin seviyesi düşmüyor ve benzinde gerçek anlamda bitmiyor.Selamlar...

• Benzinden farksız sürüş keyfini yaşamak ve %45 yakıt tasarrufu sağlamak için sizi de aracınızı BRC'li dönüşüme davet ediyoruz.

BRC Mİ LOVATO MU

PSA Modülü bütün markalarda mevcuttur..

hala aklımda 1190 tl Lovato

1500 tl BRC bu durum var.. :)

Bahsi geçen 2001 Model Renault Clio Symbol 1.4 16v 98 BG (megane motoru olan clio symbollerden)

Fiyatı da geçtim bu araca hangisi daha ideal şimdi?
  • Cevap Henüz gelmedi ama sanırım BRC yi tercih edeceğim. sorun yaşamak istemiyorum.. daha önce Ekogaz denen zıkkım türk malını kullandım başıma gelmeyen kalmadı.. bu kez hata şansım yok 3 kuruş fazla vereceğim kafam dinç olsun.

Cevap Henüz gelmedi ama sanırım BRC yi tercih edeceğim. sorun yaşamak istemiyorum.. daha önce Ekogaz denen zıkkım türk malını kullandım başıma gelmeyen kalmadı.. bu kez hata şansım yok 3 kuruş fazla vereceğim kafam dinç olsun.

Son dönemdeki sloganımız '' LPG'li değil BRC'Lİ''
    Gönül rahatlığıyla Yetkili servislerimizde BRC montajı yaptırabilirsiniz.Şimdiden hayırlı olsun.Aklınıza takılan tüm konularda montaj öncesi ve sonrası herzaman burdayız.Selamlar...

• Peki Montaj Öncesi öneriniz nedir?
    Neye yada nelere dikkat etmeliyim? bunların modelleri varmı? LPG tankım nasıl olmalı. Montaj nasıl yapılalı?

Peki Montaj Öncesi öneriniz nedir?
    Neye yada nelere dikkat etmeliyim? bunların modelleri varmı? LPG tankım nasıl olmalı. Montaj nasıl yapılalı?

Merhaba ;

Sıze uzun bır açıklama yapmıştım ama ınternetın azızlıgıne ugradım hepsı sılındı :(
    Kısacamontaj servisinin 2A BRC Yetkili servisi olduğundan emin olun.
    Depo konusunda montaj öncesı depoları demo olarak aracınızın bagajında gorun ona gore karar verın.Aklınıza takılan tum konularda bıze yazabilirsiniz.Selamlar...

Peki Montaj Öncesi öneriniz nedir?

Depoyu mümkünse "simit depo" alın ve stepne yuvasına giren en büyük hacimli depoyu tercih edin. Arkadaşımın araçta küçük depo vardı, şehir dışına çıktığında 300-320 kilometrede bir LPG doldurmak zorunda kalıyordu. Ankara'dan İzmir yönüne giderken hem çıkarken hem de yolda en az 1 kez depoyu doldurmak zorunda kalıyordu.

Benim aracımda büyük simit depo var. Ankara'dan tek depo yakıt alıp İzmir'e hiç durmadan gidebiliyorum. Büyük rahatlık yani... Mümkün olan en büyük hacimli depoyı alın. Varsın depo bagaj zemininden 1-2 cm yukarda kalsın. Üzerine bagaj halısını seirnce örttü mü yeter. Hatta daha da yüksek depo alıp simit deponun yan taraflarındaki boşukları köpüklerle dolduranlar da var. Ancak bu işlem bagaj yüksekliğini azaltıyor.

• Aracımın bagajı tam 510 LT.
    Dolayısıyla dev gibi bir bagajda yer sorunum yok.. Şamandıra problemi olduğundan dolayı simit depoyu pek tercih etmek istemiyorum.. 40 lt lik bir depo bana yetecek diye düşünmüştüm. yada karşı koltuğun arkasına daha büyük..
    Ancak şu var Daha evvelki aracımda depo ne kadar dolu ve basınçlı olursa aracın performansı o kadar iyi oluyordu bilmem bu sadece bir yanlış gözlemim mi?
    Sürekli şehir dışına çıkan birisi değilim. 40 lt lik depo bana rahatlıkla yeter gibi geliyor. Büyük veya küçük olmasının başka bir avantaj yada dezavantajı varmı.. zaten 40 lt bana 15 gün yeter.

Aracımın bagajı tam 510 LT.
    Dolayısıyla dev gibi bir bagajda yer sorunum yok.. Şamandıra problemi olduğundan dolayı simit depoyu pek tercih etmek istemiyorum.. 40 lt lik bir depo bana yetecek diye düşünmüştüm. yada karşı koltuğun arkasına daha büyük..
    Ancak şu var Daha evvelki aracımda depo ne kadar dolu ve basınçlı olursa aracın performansı o kadar iyi oluyordu bilmem bu sadece bir yanlış gözlemim mi?
    Sürekli şehir dışına çıkan birisi değilim. 40 lt lik depo bana rahatlıkla yeter gibi geliyor. Büyük veya küçük olmasının başka bir avantaj yada dezavantajı varmı.. zaten 40 lt bana 15 gün yeter.

Merhaba ;

Deponun tam dolu olmasının ya da çeyrek depo olmasının doğru çalışan bır sıstemde önemı yok.Sonucta sistem deltaP basıncını yaklaşık 1000 mbar da tutar.Bu tam depoda da ceyrek depoda da böyledır.Ne zaman gaz basıncınız 500 mbara düşerde sistem lpg den benzıne geçer.Benım depo tavsıyem 244-41 ltvince uzun diye tabir ettığımız silindir depo olacaktır.Hem görsel olarak şık hem de fazla yer kaplamayacaktır.Tercih yıne de sızın ...

• Araca yarın Ankara Mocan Otogaz'da Aydın Ustaya montaj yaptıracağım. Kendisi ile de görüştüm.. Bakalım montaj bitiminden sonra tecrübelerimi sizinle paylaşırım.

Araca yarın Ankara Mocan Otogaz'da Aydın Ustaya montaj yaptıracağım. Kendisi ile de görüştüm.. Bakalım montaj bitiminden sonra tecrübelerimi sizinle paylaşırım.

Hayırlı olsun ; BRC doğru tercih olmuş ; Mocanlara selamlarımızı lütfen iletiniz.Selamlar...
    Az önce montajdan geldim. Aracıma BRC Lpg sıralı sistemi taktırdım. Bu işlemi Ankara Mocan Otogaz'da yaptırdım. Hiçbir memnun kalmadığım bölüm olmadı. İşyerine müşteri olarak girdiğim dakikadan itibaren gayet güzel karşılandım ilgilenildi. Harika bir işçilik ve montaj yapıldı. Şu anda aracımı artık Lpg ile kullanmaya başladım.

BRC Yetkili Servisi Mocan Otogaz'a, Fatih Bey'e , Övünç Bey'e ve benimle her dakikasında ilgilenen hiçbir sorumu yanıtsız bırakmayan ve dakikalarca her aşamada bana sistemi anlatan Aydın Usta'ya teşekkür ederim.
    Bu gün benzin'in litre fiyatı : 4,750 Lpg ise : 2,560 olmuş. hiç iç açıcı değil rakamlar hayırlısı bakalım. Herkese kolay gelsin.

Tekrar herkese merhaba,
    Az önce montajdan geldim. Aracıma BRC Lpg sıralı sistemi taktırdım. Bu işlemi Ankara Mocan Otogaz'da yaptırdım. Hiçbir memnun kalmadığım bölüm olmadı. İşyerine müşteri olarak girdiğim dakikadan itibaren gayet güzel karşılandım ilgilenildi. Harika bir işçilik ve montaj yapıldı. Şu anda aracımı artık Lpg ile kullanmaya başladım.

BRC Yetkili Servisi Mocan Otogaz'a, Fatih Bey'e , Övünç Bey'e ve benimle her dakikasında ilgilenen hiçbir sorumu yanıtsız bırakmayan ve dakikalarca her aşamada bana sistemi anlatan Aydın Usta'ya teşekkür ederim.
    Bu gün benzin'in litre fiyatı : 4,750 Lpg ise : 2,560 olmuş. hiç iç açıcı değil rakamlar hayırlısı bakalım. Herkese kolay gelsin.
    Hayırlı olsun hocam. Bahsettiğiniz pipo sistemli montaj mı yapıldı acaba?

Güzel bir yerde işin ustasına montaj yaptırmışsınız. İşinin ehli olan ve esnaflık kültürüne sahip tüm ustalarımıza selamlar, hayırlı işler...

• Evet pipo sistemli montaj yapıldı. Hiçbir yeri delmeden.. 47 lt lik simit depo taktık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2004 laguna 1.6 16v 134bin km aracıma tüp taktirmayi düşünüyorum kararsiz kaldim. Ilk basta aklimda atiker vardi cevremden ve yorumlardan olumlu cevaplar alamadim. Lovato ve brc arasinda kararsiz kaldim. Hangisi daha iyi uyum saglar acaba fransiz araclarinda tup taktirdiktan sonra benzin ibresi dusuk gosteriyormus bazi firmalar benzin rolesi diye adlandirdiklarini takiyoruz onlemis oluyoruz diyor. Cevremdeki firmalar ise bizde oyle bir sey yok onu onleyemezsiniz diyorlar. Tonaj olarak agir arac lpg de performans dusuklugu yasarmiyim ve emme manifoldu delmeden yapilan islem benim arac icinde uygun mudur.

Tsk

😊

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.