Şimdi Ara

BRC lpg kite Atiker enjektör takılır mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
21.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Her marka ürettiği ecu nün çıkış gücüne göre enj. sunmuştur zaten. markalar arasında enj. fark etmektedir. bunu yaşadık ecu deki mosfetler yanıyor farklı bir enj. takıldıgında o ecu ye göre çok çekiyor gücü. aynı tipde özellikte bulunursa marka okadar sorun olmaz gibi ama.
  • Merhaba Sinan bey,

AC Gas ecu'larında piyasadaki neredeyse bütün enjektörler (BRC dahil) takılabilir gösterilmiş. AC gas firmware'i atiker fast sistem ecu'ya atsak aynı enjektör zenginliğinden faydalanabilir miyiz? Hardware olarak farklılık var mı?
  • AC gas hiç görmedim şu an. iç yapısı hangi markayla aynı bilemiyorum. donanımsal olarak birşey diyemeyeceğim AC gas' a. yanlız BRC fast ile Atiker fast(büyük demir kutudakiler) birebir aynı kartı kullanıyor yani bu benzer kart kullanımı olan modellerde sadece marka olarak farklı enj. kullanmak sorun olmaz. aynı iç yapıya sahip beyinler çok sayıda var yazıpda konuyu dağıtmak istemedim.

teşkr ederim.
  • Atiker Fast yazılım dahil AC gaz ile aynı. BRC'yi yeni öğreniyorum, ilginç.
  • :) (çift söket) zavoli, lovato easy fast , atiker safe fast , tomasetto, emmegas .... hepsi aynı beyin marka farklı sadece. her marka kendi yazılımını atıyor içine fark bu
  • Bunlar AEB beyni kullanıyor, bunu herkes biliyor. İtalyan işinin bir zamanlar polonya ecu'su kullanması ilginç geldi bana.
  • atiker o sorunsuz BRC ler ile giriş yaptı piyasaya. tutunana kadar kullandı sonra çıkardıkları baya bi dandik denebilir.
  • atikere brc olur fakat brc ye atiker uyum sağlamaz bu ürünü deneyebilirsiniz beyfendihttp://www.lpgyedekparca.com/brc-tip-turuncu-enjektor-urun434.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemal gürse kapak

atikere brc olur fakat brc ye atiker uyum sağlamaz bu ürünü deneyebilirsiniz beyfendihttp://www.lpgyedekparca.com/brc-tip-turuncu-enjektor-urun434.html

hortlatıp duruyosunuz 4 yıldır uyuyormuydunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Www.otogazburada.com/brc-uyumlu-turuncu-enjektor-pmu27 adresindede bir ürün var birde onu kontrol et istersen üstelik tüm kartlara 9 ay taksit var
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.