Şimdi Ara

Bravo'yu nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde bi arkadaşım fiat bayisinde fiat bravo görmüş ve hoşuna gitmiş. Şu anda bindiği araç 2000 model 1,4 fiesta fun'ı değiştirmek gibi bir fikri var. Bizim eleman yıllık 10.000-15.000km arası yol yapıyor ve max 50.000tl bütçesi var.Yeni alınacak araçta (sıfır alınacak) en başta aradığımız özellikler ise

- Az yakması
    - Yol tutuşu ve sürüş güvenliği açısından iyi olması
    - Dizel olması
    - Satış sonrası harcanacak (servis, bakım vb.) miktarların mümkün olduğunca düşük miktarlarda kalması şeklindedir.

Sizlerin Fiat Bravo Sport 1.6 MULTIJET 120 HP ile ilgili görüşleriniz nelerdir?

• Birazdan Fiat-Reno önyargısı olanlar (Alman hayranları) şöyle dandik böyle dandik demeye başlarlar. :)
  • İyidir, hoştur, candır.

Fakat şu saatten sonra sıfırı alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordAngel
    (sıfır alınacak)
    max 50 bin

BRAVO S2 SPORT 1.6 MULTIJET 120 HP 55.400

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 16 Mart 2013; 20:17:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

(sıfır alınacak)
    max 50 bin

BRAVO S2 SPORT 1.6 MULTIJET 120 HP 55.400

2012 model sanırım o yüzden 50.000 diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

İyidir, hoştur, candır.

Bu saatten sonra alınmaz deme sebebiniz nedir?

• quote:

2012 model sanırım o yüzden 50.000 diye biliyorum

50 bine alabiliyorsa hiç durmasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Astra K nasıl bilirsiniz
    geçen yıl açıldı
    VW CC'yi nasıl bilirsiniz.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neden tutmadığını anlayamadığım araçlardan birisidir kendisi.

Fiyatlar öyleyse 2.el alın bence 30 35 bine alabilirsiniz. Emotion donanımı tadından yenmez olur
  • quote:

quote:

İyidir, hoştur, candır.

Üretimi bu sene Ağustosta bitecek, yani 2014 modeli gelmeyecek. Bir Fiat klasiği.... Modeli öldür, piyasasını bitir.
  • Ikinci elde uygun fiyatlara bravolar bulunuyor. Ben de bravo sahibiyim ama su saatten sonra sifirini degil ikinci elini almak mantikli.

• quote:

quote:

İyidir, hoştur, candır.

Ben satabilirim bu arada 2009 57binde cillop gibi emotion
  • Bu arabayı yolda gördüm bilmiyorum gördüğüm araçta mı sorun vardı ama lastikleri çok küçük görünüyordu arabaya göre, ne bileyim bir garipti. Genel olarak güzel arabadır motoru olsun donanımı olsun.
  • Bravo'nun makyajlanma ihtimali var. Bu yüzden 0 alınmamalı. 2010-11 falan olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratkptan

Bravo'nun makyajlanma ihtimali var. Bu yüzden 0 alınmamalı. 2010-11 falan olur bence.

araba üretimden kalkıyor 4 ay sonra ne makyajı ?
  • bence fiat ön yargısı olmasaydı tutulabılırdı birçok defa ınceledım sınıf ortalamasın da .

donanımı yeterlı eksık yok opsıyonlarla kendı zevkıne göre şekıllendıre bılıyordun ( 2010 da )

arkası malesef bana göre çok dardı sürücü tarafı rahat . 190 boy 90 kılo ...

yakıt tüketimi 0.5-1 lt kdr fazla diğer 1.6 dizellere göre 120 hp olunca insan basıyor full depo ş.içi 800 km civarı gidiyor kullanıma bağlı olarak +50 km eklenır .
  • Arkadaşlar o zaman son sorum bu fiyata yukarıda belirtilen şartlara göre sıfır ne almalı

• Gecen test sürüsüne gittim. Aracta yakıt kalmamıştı ( rezillik) bayının büyük bir otoparkı vardı orada bir kac tur attım. Bu kadar yumusak direksiyona daha önce rastlamıştım. Ama olumlu hissettirdi ama gercek bur kullanım yapamadım.

• Bravo yol tutuşu olarak Fiat'ın en iyi aracı bile sayılabilir.Konfor olarakda bir okadar iyi yakıt sarfiyatı olarak herkesin bildiği gibi Fiat'ın MTJ motorlarının hepsi ekonomiktir + 1.6 120 bg motor performans olarakda güzel,ancak sağlamlık olarak net birşey söyleyemem ancak çok zayıf olduğunu sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-HDI

quote:

Orijinalden alıntı: muratkptan

Bravo'nun makyajlanma ihtimali var. Bu yüzden 0 alınmamalı. 2010-11 falan olur bence.

araba üretimden kalkıyor 4 ay sonra ne makyajı ?

Benim hiçbir bilgim yok bu araba hakkında ama üretimden kalkıyorsa yine 0 alınmamalı değil mi ? Ben sadece uzun süredir böyle belki makyaj gelir diye düşündüm. İyi forumlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.