Şimdi Ara

Bravia Engine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Albüm güncellemesini yapmama rağmen Bravia hala çalışmıyor gibime geliyor. Eskisi (4.3 ten önce) gibi gözle görülür bir fark ortaya koymuyor. Sanırım bende hala çalışmıyor. Onarım yapıp da albümü yükledim. Yeniden onarmak çözüm olur mu? Bilgilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

Albüm güncellemesini yapmama rağmen Bravia hala çalışmıyor gibime geliyor. Eskisi (4.3 ten önce) gibi gözle görülür bir fark ortaya koymuyor. Sanırım bende hala çalışmıyor. Onarım yapıp da albümü yükledim. Yeniden onarmak çözüm olur mu? Bilgilerinizi bekliyorum.

Yakında sp için bir fix güncellemesi gelecek, bekleyin derim. Çünkü zaten onarım yapıp tekrar yüklemişsiniz başka yapabileceğiniz birşey yok, kodlarla ilgili bir sıkıntı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TacoNikky

quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

Albüm güncellemesini yapmama rağmen Bravia hala çalışmıyor gibime geliyor. Eskisi (4.3 ten önce) gibi gözle görülür bir fark ortaya koymuyor. Sanırım bende hala çalışmıyor. Onarım yapıp da albümü yükledim. Yeniden onarmak çözüm olur mu? Bilgilerinizi bekliyorum.

Yakında sp için bir fix güncellemesi gelecek, bekleyin derim. Çünkü zaten onarım yapıp tekrar yüklemişsiniz başka yapabileceğiniz birşey yok, kodlarla ilgili bir sıkıntı olabilir.

Olmasa da olur zaten Quickpic kullanan biriyim fakat bir bozukluk olunca insanın aklına takılıyor. Güncellemeyi bekleyeyim öyleyse sağolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.