Bu browser sizi internet ortamında tamamen gizli tuttuğunu iddia ediyor. Hiçbir iz bırakmadan istediğiniz gibi internette sörf yapabilirsiniz. Kullanımı oldukça basit ve hızlı, Google chrome kullanmayı bilenler çabuk alışacaktır. Dark web'e erişmek için Tor'u da içinde barındırıyor. |
Brave Browser Sizi Gizli Tutuyor

-
-
Opera'dan sonra Brave bana çok cacık geldi. Operada olup Brave'de olmayan ve çok işe yarayan özellikler var.
- Videoyu picture-in-picture modunda oynatma özelliği çok pratik. Bir iş ile uğraşırken bir yandan da kenarda video oynasın da ona da bakayım dediğiniz durumlarda kenarda küçük bir alanda video ön planda oynuyor.
- Sekmeye tıkladığınızda sayfanın başına geri dönüyor. Haber sitelerinde falan çok işe yarıyor, sayfanın sonuna kadar gitmişken tekrar sayfanın başına dönmek adına.
- Ses gelen sayfalarda başka sekmede olsanız dahi sesin geldiği sekmeye tıklayarak sessize alabiliyorsunuz.
Özellikle üçüncü değil ama ilk iki tanesi Brave'de olmadığı için tekrar Opera'ya geri döndüm. Ha bir de Whatsapp, Messenger, Discord bunların hepsini de Opera'da dahili olarak kullanabiliyorsunuz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: trkgncrOpera'dan sonra Brave bana çok cacık geldi. Operada olup Brave'de olmayan ve çok işe yarayan özellikler var.
- Videoyu picture-in-picture modunda oynatma özelliği çok pratik. Bir iş ile uğraşırken bir yandan da kenarda video oynasın da ona da bakayım dediğiniz durumlarda kenarda küçük bir alanda video ön planda oynuyor.
- Sekmeye tıkladığınızda sayfanın başına geri dönüyor. Haber sitelerinde falan çok işe yarıyor, sayfanın sonuna kadar gitmişken tekrar sayfanın başına dönmek adına.
- Ses gelen sayfalarda başka sekmede olsanız dahi sesin geldiği sekmeye tıklayarak sessize alabiliyorsunuz.
Özellikle üçüncü değil ama ilk iki tanesi Brave'de olmadığı için tekrar Opera'ya geri döndüm. Ha bir de Whatsapp, Messenger, Discord bunların hepsini de Opera'da dahili olarak kullanabiliyorsunuz.
Ben 2 tane browser kullanıyorum hocam. Vivaldi ve Brave. Önceden uzun süre google kullandım sonra Mozilla'ya geçtim. Bir kaç aydır Vivaldi kullanıyordum şimdi Brave'e sardım. Başka sayfa da video'ya bakma özelliği hariç diğer özellikler Vivaldi'de bulunuyor ama hız konusunda Opera daha iyi olabilir. Vivaldi sürekli güncelleme alıyor ve biraz yavaş olduğunu hissediyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X