Şimdi Ara

BRAVA ya hangi buji kullanılmalı?kullanıcılardan yardım bekliyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar,
    benım aracımın üstünde yaklaşık 8000 km dir kullandığım NGK TEK TIRNAK buji var...fakat lancia çift tırnak buji bizim arabalar için daha iyi diyolar... aralarında ne gibi fark olabilir? çekişi çok etkilermi? ben şuanda arabamın ataklığından çokda memnun değilim! ne yapmalıyım sizce? değiştirsemmi bujilerimi;?acil yardım!



  • Arabanın ataklıgının buji ile alakası yok Şampiyon buji en iyisi +aracında ataklık istiyorsan hava filtresi motor yagı benzin filltresi degiştirmeyi dene buna ek olarak
  • selamlar kitapcığında bu araçlarda tek tırnak buji gözüküyor numarasına göre fakat ben aldığımda çift tırnak takılıydı tek tırnak aldım taktım verimde sanki biraz daha düşme oldu gibi bende tekrar ngk çift tırnak bujilerden aldım taktım yakıt çekiş gayet normal bujilerden kaynaklanan herhangibir sıkıntı yok yani rahatlıkla çift tırnak kullanabilirsin istersen sana numarasınıda verebilirim..
  • bendekı bujıler daha yenı oldugu iiçin hemen degıştırmeyı düşünmüyorum fakat değiştirceğim zaman çift tırnağı deneyebilirim,beğenmezsemde en kötü ihtimal 40 liramı brava yedi der geçerim çokda önemli değil...sen ıstersen ver ekek marka ve kod numarasını bide onu deneyım!
    ayrıca şampiyon bujıyı bn hç kullanmadım ama banada en ıyısının japon markası olan NGK dediler zaten şuanda onu kullanıyorum!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brava16sx

    bendekı bujıler daha yenı oldugu iiçin hemen degıştırmeyı düşünmüyorum fakat değiştirceğim zaman çift tırnağı deneyebilirim,beğenmezsemde en kötü ihtimal 40 liramı brava yedi der geçerim çokda önemli değil...sen ıstersen ver ekek marka ve kod numarasını bide onu deneyım!
    ayrıca şampiyon bujıyı bn hç kullanmadım ama banada en ıyısının japon markası olan NGK dediler zaten şuanda onu kullanıyorum!



    Çift tırnak bujide champıon bence en iyisi.
  • orjinali tek tırnaktır... bence orjinalden şaşmayın... mareanın orjinal buji kodunu veriyorum sanırım bravanında aynıdır...

     BRAVA ya hangi buji kullanılmalı?kullanıcılardan yardım bekliyorum!
  • kitapcıkta yazan orjinal şampiyon buji aldım taktım hiç bir verim alamadım ayrıca ayrıca araba 5 gun sonra sabah calışmadı biçok yerle uğraşmama rağmen calışmadı enson bujilerden olabilir diye düşünerek eski bujilerimi taktım ve bikaç marşla calıştı bujileri incelediğimde tek tırnak olanların daha kısa olduğunu gördüm sanırım ateşlemede ondan olmadı ve yine çift tırnak ngk taktım sizlerede tavisyem üstende kullandığınız neyse ondan alıp takmanız sorun yoksa
  • denso hakkında çevremde olumlu yorumlar duyuyorum araştırdım bizim araçlara K 20 TNR kod lu oluyor değişimde bunu kullanmayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.