Şimdi Ara

...:::: BRAVA & BRAVO & MAREA ::::... (887. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.112
Cevap
50
Favori
1.667.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Arkadaşlar bu lastik onarıcı köpükten bende de var. Yaklaşık 3 sene oldu, öylece duruyor hiç ihtiyacım olmadığı için kullanmadım. Bunların kullanım süreleri ne kadar acaba bilgisi olan varmı?
    Şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar daha önce bahsetmiştim pops a dent diye bir aletten kaportadaki ezikleri düzeltmek için bugün patex marka sıcak silikon ile tekrar denedim ve eğer sıfır gibi olsun demiyorsanız çok güzel sonuç verdi daha da düzeltecektim ama patex i 5 dk tutunca çok çok zor bırakıyor ve pops a dent in uçu diş kaydırdığı için bıraktım 5 tane dolu eziği ve arkadaki yumurta kadar eziği düzelttim minik nokta olarak kaldı arkadaki ezik de ise çizgi gibi ufak bi şerit kaldı eğer bozulmasa inanıyorum daha da güzel olurdu aleti tamir edip tekrar deneyeceğim bu aleti çok araştırdım türkiye de kullanıp sonuç bildiren bulamadığımdan kendim denedim işte resimler yalnız resimde ilk ezik hali ufak duruyor bittikten sonraki hali de sanki photoshop gibi düzgün görünüyor dikkatli bakarsanız son halindeki çizgi görünüyor mucize olmadı ama para vermeden beni rahatsız etmeyecek seviyeye geldi işte resimler

işlem görmeden önceki hali

sıcak silikon sıkılıp plastik vidası yapıştırılmış hali

aleti bağlayıp çekmeye başlanmış hali

sonuç (burda sanki hiç iz kalmamış gibi duruyor bundan biraz daha fazla iz var)

sıcak silikon boyaya hiç zarar vermiyor alet bozulmadan önce eziği tık diye attığında silikon plastik vidanın üstünde kalıyordu diş kaydırınca tırnağımla kazıyarak çıkardım tamir ettikten sonra yeni resimler koyacağım

UNUTULDUMMU YOKSA BEN
    ADANA
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoLoMbO_BrAvA

benı hatırlayan varmı mıllet

UNUTULDUMMU YOKSA BEN

colombo nerelerdesin yahu vallahi aklımdasın arada gir şu foruma.

Orijinalden alıntı: Ruhumun

quote:

UNUTULDUMMU YOKSA BEN

napıyım ruhumun yaw ugras dur iş guc
    sen nasılsın
    gecmıs olsun sanada bu arada alt takım gıtmıs
    duramadın dımı yıne yarısmadan
    ADANA
  • quote:

Orijinalden alıntı: volsoft

Arkadaşlar daha önce bahsetmiştim pops a dent diye bir aletten kaportadaki ezikleri düzeltmek için bugün patex marka sıcak silikon ile tekrar denedim ve eğer sıfır gibi olsun demiyorsanız çok güzel sonuç verdi daha da düzeltecektim ama patex i 5 dk tutunca çok çok zor bırakıyor ve pops a dent in uçu diş kaydırdığı için bıraktım 5 tane dolu eziği ve arkadaki yumurta kadar eziği düzelttim minik nokta olarak kaldı arkadaki ezik de ise çizgi gibi ufak bi şerit kaldı eğer bozulmasa inanıyorum daha da güzel olurdu aleti tamir edip tekrar deneyeceğim bu aleti çok araştırdım türkiye de kullanıp sonuç bildiren bulamadığımdan kendim denedim işte resimler yalnız resimde ilk ezik hali ufak duruyor bittikten sonraki hali de sanki photoshop gibi düzgün görünüyor dikkatli bakarsanız son halindeki çizgi görünüyor mucize olmadı ama para vermeden beni rahatsız etmeyecek seviyeye geldi işte resimler

sıcak silikon boyaya hiç zarar vermiyor alet bozulmadan önce eziği tık diye attığında silikon plastik vidanın üstünde kalıyordu diş kaydırınca tırnağımla kazıyarak çıkardım tamir ettikten sonra yeni resimler koyacağım

Bence sonuç gayet başarılı..Bendede tam aynı yerde sendeki gibi aynı eziklikte daha küçük bir ezik vardı minübüsün taamponu değmiş parkta,belki seninkinden daha hafif bile olabilir kaportacıya gittim sanayiye uğramışken iki kaportacının ikiside bunu cekicez boyası çatlar üstüne boya atıcaz dedi diye vazgeçmiştim 3 sene önce falan o zaman 100 tl para istemişlerdi hele biri bagaja sökmem lazım falan dedi diye yaptırmadım ölede sattım alan kişi görmedi bile ben söledim orda ezik var diye

Ford Focus TDCİ/11
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brava 34

quote:

quote:

bu arada Bolu'dan yazmıştım son mesajı yola çıktım Ankara'ya diye araba habire sola çekiyor direksiyon 1 tur sola donüyor kenara çektim baktım lastik gitmiş istetme var kriko yok mecburen 1 km falan lastik patlak gittim benzinci buldum kriko yok allahtan hava varmis hava bastim 10 km daha gittim lastikci buldum jant ezildi sanırım lastik ezildi yarın ilk isim kriko almak gercekten önemliymiş ogrendim

kriko arabada takımın içinde varmışşşşşşşş boşuna lastikten olduk jantı eğdik istetmenin içinde oluyormuş öğrenmiş olduk

NEEEEEEEEEYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!
    AAAAAAAAAAALEMSİN VOLSOFT

Valla aslında bahane oldu lastikler sıfırlandı SAVA marka aldım fiyatı uygun goodyear ın yan markalası kayınçom rot balans lastik işi yapıyor ankarada o tavsiye etti dün takıldı fren mesefasi iyi lastik sesi nerdeyse hiç yok yumuşak bakalım seni üzmez dedi ne de olsa bu işi yapıyor.

kaça aldın savaları ölçüsü ne?

185/65/14 sava eskimi 110 Tl ye geldi tanesi
  • quote:

Arkadaşlar daha önce bahsetmiştim pops a dent diye bir aletten kaportadaki ezikleri düzeltmek için bugün patex marka sıcak silikon ile tekrar denedim ve eğer sıfır gibi olsun demiyorsanız çok güzel sonuç verdi daha da düzeltecektim ama patex i 5 dk tutunca çok çok zor bırakıyor ve pops a dent in uçu diş kaydırdığı için bıraktım 5 tane dolu eziği ve arkadaki yumurta kadar eziği düzelttim minik nokta olarak kaldı arkadaki ezik de ise çizgi gibi ufak bi şerit kaldı eğer bozulmasa inanıyorum daha da güzel olurdu aleti tamir edip tekrar deneyeceğim bu aleti çok araştırdım türkiye de kullanıp sonuç bildiren bulamadığımdan kendim denedim işte resimler yalnız resimde ilk ezik hali ufak duruyor bittikten sonraki hali de sanki photoshop gibi düzgün görünüyor dikkatli bakarsanız son halindeki çizgi görünüyor mucize olmadı ama para vermeden beni rahatsız etmeyecek seviyeye geldi işte resimler

HOCAM ANKARADAYIM BEN BU ALETİ NERDE BULABİLİRİM ACABA ÇOK İYİ BİR SONUÇ VERMİŞ VALLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk040 -- 26 Ekim 2010; 11:59:13 >
    Grande punto 2007 met-gri
  • http://www.dailymotion.com/video/xdqpgr_the-pops-a-dent-kaporta-duzeltici-h_auto#from=embed

arkadaslar bu lınkte vıdeosu var ızleyebılırsınız gıttıgıdıyordada satılıyor 85 tl ben hemen sıparısı verıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bornovali89

http://www.dailymotion.com/video/xdqpgr_the-pops-a-dent-kaporta-duzeltici-h_auto#from=embed

arkadaslar bu lınkte vıdeosu var ızleyebılırsınız gıttıgıdıyordada satılıyor 85 tl ben hemen sıparısı verıyorum

sakın ha :D 85 tl değil burdan alınmaz az bekleyin kalıpçı bakıyorum bu alet öyle çetrefilli bi şey değil ben yurt dışından getirttim 50 tl ye geldi bana. Ayrıca kendi videosuna bakmayın o kadar olmuyor resimde görünmeyen bi çizgi kaldı ama alet kırıldı ben şunun üzerinde çalışmayı bitireyim detaylı resimler geliyo dolu eziği vardı 3 tanesi gitti çok küçük nokta ezik kaldı direk gidip sipariş verir de kendi içinden çıkan sıcak silikonu kullanırsanız hemen çöpe atarsınız ben gidip patex aldım sıcak silikon anca o zaman işe yaradı ama o da acayip yapışıyo alet kırıldı bu yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volsoft -- 26 Ekim 2010; 13:24:01 >
  • arkadaşlar iş yerinin önünde bugün arkadaşın arabasındaki 3 tane eziği düzelttim yoldan geçen 3 kişi istedi varsa sat diye herkes şaşırıyor yarın bi kalıpçı araştırıyorum bu aletin çelik vidalı somunlusu olursa eminim çekemeyeceği ezik olmaz diş kaydırmış plastikleri kırılmış halde arkadaşın arabayı %80 düzeltti resimleri atamıyorum iphone un kablosu evde kalmış yarın koyarım bu ürün biraz daha kaliteli hale gelirse ezik sorun olmaz artık ve tabi patex mum silikon ile ama uydurukları kendini bile çekemiyor

quote:

Orijinalden alıntı: Ruhumun

quote:

UNUTULDUMMU YOKSA BEN

napıyım ruhumun yaw ugras dur iş guc
    sen nasılsın
    gecmıs olsun sanada bu arada alt takım gıtmıs
    duramadın dımı yıne yarısmadan

ben geldim

arkadaşlar iş yerinin önünde bugün arkadaşın arabasındaki 3 tane eziği düzelttim yoldan geçen 3 kişi istedi varsa sat diye herkes şaşırıyor yarın bi kalıpçı araştırıyorum bu aletin çelik vidalı somunlusu olursa eminim çekemeyeceği ezik olmaz diş kaydırmış plastikleri kırılmış halde arkadaşın arabayı %80 düzeltti resimleri atamıyorum iphone un kablosu evde kalmış yarın koyarım bu ürün biraz daha kaliteli hale gelirse ezik sorun olmaz artık ve tabi patex mum silikon ile ama uydurukları kendini bile çekemiyor

sonuç çok güzel volsoft, 50tl ye saanyide bakmazlar bile arabaya..
    sağlamını üretip iç piyasaya versene

colombo , yasin hoşgeldiniz nereye kayboldunuz arkadaşlar?

kendimizi özletelim dedik azıcık =)

quote:

arkadaşlar iş yerinin önünde bugün arkadaşın arabasındaki 3 tane eziği düzelttim yoldan geçen 3 kişi istedi varsa sat diye herkes şaşırıyor yarın bi kalıpçı araştırıyorum bu aletin çelik vidalı somunlusu olursa eminim çekemeyeceği ezik olmaz diş kaydırmış plastikleri kırılmış halde arkadaşın arabayı %80 düzeltti resimleri atamıyorum iphone un kablosu evde kalmış yarın koyarım bu ürün biraz daha kaliteli hale gelirse ezik sorun olmaz artık ve tabi patex mum silikon ile ama uydurukları kendini bile çekemiyor

aynı şeyi düşünüyorum çalışmalarım devam ediyor yarın kalıpçı bakacağım çelik vida ve somun olursa daha güzel olur bu ve işe yarıyor daha sağlam olursa kerede tık diye komple çeker valla. not düşeyim sürekli test yapıyorum akşam soğuğunda denemeyin hiçbir işe yaramıyor hava biraz ılık olmalı yoksa kaporta soğukken yapınca silikona dokunduğunda tık düşüyor komple
  • selam arkadaşlar.aracımla uzun bir yolculuğun sonunda eve geri geldim yalnız bir sorunum var.uzun inişlerde araç vitasteyken(cut off durumunda)hararet çok düşüyor.dikkat ettğimde hareret başta normalken uzun inişlerde fan devreye giriyor ve harereti iyice düşürüp motor lambasını yakıyor.araç lpg deykende benzinde de aynı şeyi yapıyor.sebebi siz ce ne olabilir.ben biraz benzin pompasından şüpheleniyorum

quote:

quote:

aynı şeyi düşünüyorum çalışmalarım devam ediyor yarın kalıpçı bakacağım çelik vida ve somun olursa daha güzel olur bu ve işe yarıyor daha sağlam olursa kerede tık diye komple çeker valla. not düşeyim sürekli test yapıyorum akşam soğuğunda denemeyin hiçbir işe yaramıyor hava biraz ılık olmalı yoksa kaporta soğukken yapınca silikona dokunduğunda tık düşüyor komple

Hiç boşuna volsoft'tan medet ummayın onu boşuna beklemeyin..

Efenim ben tamamen kendi tasarımım olan ve tamamen yüzde yüz türk sermayesi ile bir alet ürettim..Aletin patentide bana ait uygulamasıda çok kolay buna sıcak silikonu sürüyorum azıcık çektiriyorum sapından sonuç mükemmel hatta bazen o kadar iyi sonuç veriyorki çamurluğun elinizde kalmasıda kuvvetle muhtemel...

Sadece 20 tl gibi komik bir rakama bu ürünü sizlere satabilirim işte o ürün;.....

Dip not: Piyasada bir çok taklit ürün elde etmeye çalışan insan var taklitlerimden sakın sakın sakının paranızı bunlara kaptırmayın duyuyorum böle kalıpçı falan gezenler varmış aman sakın ha

Ford Focus TDCİ/11
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.