Şimdi Ara

...:::: BRAVA & BRAVO & MAREA ::::... (602. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
24.112
Cevap
50
Favori
1.667.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: seizure

Merak ediorum su kurum temizleme olayi radyator motor ivir zivir su degisimi isleri nasl yapiliyor.
    Bi ara yontemleri ogrenip bir gunde hepsini halletmeyi dusunuyorum

egsoz'dan bir hortum dayıyorlarmış benim bildiğim benimde fazla bilgim yok ama bildiğim kadarıyla motorun fabrikadan çıktığı gibi olması için her 60 bin km 'demi 20 bin km'de mi ne bu carbon cleaner dediğimiz şeyi yaptırmamız gerekiyormuş bizim araçların kılavuzundada yazıyor eve gidince bakarım.
    +
    olarak eğer ciddi ciddi düşünürseniz kaliteli bir yerde yaptırın işini bilmez kişiler aracınızı daha beter hale getirebilir ve hiç bir sorumluluk kabul etmeyebilir.işinin riskini ciddiyetini bilen firmalar ile çalışırsanız herhangi bir sorunda anında yanıt alabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: n1say

quote:

Merak ediorum su kurum temizleme olayi radyator motor ivir zivir su degisimi isleri nasl yapiliyor.
    Bi ara yontemleri ogrenip bir gunde hepsini halletmeyi dusunuyorum

egsoz'dan bir hortum dayıyorlarmış benim bildiğim benimde fazla bilgim yok ama bildiğim kadarıyla motorun fabrikadan çıktığı gibi olması için her 60 bin km 'demi 20 bin km'de mi ne bu carbon cleaner dediğimiz şeyi yaptırmamız gerekiyormuş bizim araçların kılavuzundada yazıyor eve gidince bakarım.
    +
    olarak eğer ciddi ciddi düşünürseniz kaliteli bir yerde yaptırın işini bilmez kişiler aracınızı daha beter hale getirebilir ve hiç bir sorumluluk kabul etmeyebilir.işinin riskini ciddiyetini bilen firmalar ile çalışırsanız herhangi bir sorunda anında yanıt alabilirsiniz.

makattan dalıyorlar yani

fiat servisleri yapıyor işiniz garantili olsun diyorsanız

Novitec Bravo 1.4 T-Jet 170PS Sport

• Yaptirmak bir yana gercekten suruste belirgin fark yaratirmi bu olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonGinO

quote:

Orijinalden alıntı: Ruhumun

Gel de bu arkadaşlara litre hesabını aşıla.Çok zor dongino,başa dönmemiz lazım.Hani o herkesin araba sahibi olmaya başladığı banka kredisi furyasının kasıp kavurduğu yıllara dönmemiz lazım.Ünlü otomotiv firmalarının satış temsilcilerinin bile aracı tanıtırken şu kadar lira,kuruş vs. yakıyor dediklerine çok şahit olmuşumdur.Elbette arabadan anlayan litre hesapı yapacaktır lakin foruma yeni katılıp sevgili Bravacılar aracım şu kadar lira yakıyor.... dediklerinde yadırgamamak gerekiyor bu arkadaşları.Burası Türkiye ve gerçekten burda çoğu şey aksi yönde.

Kuş serisi topiğinde ki arkadaşlar fotoğrafa kızabilirler ama,hangi gencin hayalinde olmamıştır şöyle faça bir doğan.

NOT:benim olmadı.

...:::: BRAVA & BRAVO & MAREA ::::...

Kuru$ ile hesabi yaparak insanlar sadece kendini kandiriyor, araba masrafsiz diyor cünkü $u kadar kuru$....
    Kuru$un adimi olur, hadi cek $uraya cek buraya. Evet birde pazarlama politikasi, balik bastan kokar Satan adam Kuru$ hesabiyla satmi$sa
    her sey basladigi gibi gider Kuru$ hesabi devam. Ama $uda var, sirf birisi ayakkabisini ters giydi diye herkez ayakkabisini ters mi giymesi lazim?
    Hor görmüyorum Kuru$culari ama Bilincsiz olduklarinin bir kaniti olarak görüyorum.

Sirf burda almanya´da degil bu LITRE hesabi, yani fransaya git...avustury, isvicre, hollanda, begenmedigim polonyalilar bile, benim bildigim her avrupa ülkesi. Hatta ve hatta Bulgar´larda!

iyide litreye geçince ne olacak elimize ne geçecek dongino avrupada öyle diye bizde öyle kullanmak zorundamıyız,

fransaya git...avustury, isvicre, hollanda, begenmedigin polonyalilar ve sen litre hesabı yapabilirsin bence sakıncası yok. yakıtın litre fiyatı değişimi haricinde km deki yakıt harcaması artarsa aracın kusurlu olabileceğini tahmin edebilecek bir milletiz, hesabı ister kuruş ister lira yapar.. istemezsek litre yapmayız,
    dayatmaya gerek yok arkadaş.. neticede kuruşuda litresinden yola çıkarak buluyoruz, yaptığımız hesabın sonucu doğru mu çıkıyor? çıkıyor eeeee o zaman pabuç hesabı yok ortada!!

Yaptirmak bir yana gercekten suruste belirgin fark yaratirmi bu olay

aman yaptirma araban kuru$dan liraya gecer allah mafaza

quote:

liraya geçmesi daha iyi hatta arka cama bir yazı yapıştırır.benim aracım lira yakıyor diye :D
  • motor silk, bor power gibi katkıları parçacılar tavsiye ediyor, maksat ticari mi faydasından mı bilemiyorum kullanmadan anlaşılmayacak galiba, araştırmalar neticesinde piyasaya çıkan ürünler faydasına inanmak istiyorum..

karbon clean ı servise sormuştum, sizin arabaya gerek yok dedi?? ne demek istediyse..

vayyy mesajı da binlemişizzz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brava 34 -- 26 Nisan 2010; 11:39:42 >

Kuru$culara yani

Sanayiye gidicem bu sene muhakkak; agbi kuru$ filitresi, kuru$ yagini, kuru$ kablolarini, kuru$ pompasini kontrol edermisin diye...sormaya gidicem.

iyi fikir

cok komik muhabbetler ve görüntüler bulabiliyorum bazen.

Biz kuru$u - kontörü - PSI degi$tirmeden önce kafalari degi$tirmemiz lazim!

diyorsun ya dongino, kuruşa fazla kafanı takma seızure nin dediği gibi,
    psı a yapacak birşey yok her ülke farklı uzunluk ve ağırlık, ölçüleri kullanıyor bilim dünyası bunu kabul etmiş bizim feryadımız yersiz kalır.

izine gelicem Eylül ayinda araba muhabbetlerinde tüketim muhabbetlerine simdiden hazirlanmam lazim

Kuru$culara yani

Sanayiye gidicem bu sene muhakkak; agbi kuru$ filitresi, kuru$ yagini, kuru$ kablolarini, kuru$ pompasini kontrol edermisin diye...sormaya gidicem.

iyi fikir

cok komik muhabbetler ve görüntüler bulabiliyorum bazen.

dongino bizim kuruş sistemimize karışma :D biz almanların kızlarına karışıyormuyuz niye bukdar güzelsiniz lan diyormuyuz :D

inadına kuruş :p

bizim yüzümüden calcutta fıttırmassa iyidir :D

quote:

quote:

Valla bildin otobus beklerken yazmistim

seni gidi seni :D zaten otobüslerde ne yaptığınıda öğrendik

Yalan. Kulliyen iftira.
    Yol boyunca tek fantezim emocanlari izlemek

yani böylemi

yada böylemi :d

quote:

Dongino burasi turkiye ister kurus yakariz ister lira.
    Takma sen bunlari kafana
  • Don Gino yaw bende diom ki millet benim arabainin arkasindan nie kosuo ???
    o gene beneim kuruş motor kuruşlari yakmadan atiomus çiğ çiğ D:D:
    arkadanda elemanlar topluolar :D meger ondanmıs

neyse onemli olan kurusta yaksa litrede yaksa cepten yakıo be abi
    her sey devir saatindeki ibrede bitio bence
    3000 devir alti kuruş yakar
    3000 devir ustu tl ye bile gecebilir :D:D:D:D

Orijinalden alıntı: MyVille

Don Gino yaw bende diom ki millet benim arabainin arkasindan nie kosuo ???

ben hep 3000 ile 3500 arası vites değiştiririm motor daha diri gidiyor ozaman benzinden tasaruf edicem diye 3.vitesde 2000 devirde gitmem :D

siz hangi devirler arası vites değiştiriyorsunuz bakalım en doğru kiminki ?
  • arkadaslar motor silk i bilmiyorum ama babamda 2000 siena var arkadasın bırınde 1993 corolla dıgerınde 2001 clio var hepsi km olarak yuzbini devirmişler bu 3 aracı yazmamın nedeni en son yag bakımlarını ben kendım yaptırdım yaptırdıgımda üçü ne de bor power koydurdum hakkaten etkısı oldugu kesın ben sadece yakıt tasarrufuna katılmıyorum hıcbır sekılde yakıtta bır azalma olmadı corolla dedıgım aracta motor sogukken motorun kendısınden sesler gelıyordu hemen kestı dıger araclarda gözlemlenebılır derecede performans artısı motor sesınde ve tıtresımınde azalma oldu. benım bravamın 3000 km sonra yag bakımı var bende bor power koyduracagım zaten arkadasın dedıgı gıbı hepsiburada com ve dıger sıteler de ki yorumlara baktıgınızda yuzde 90 uzerı olumlu...

bende 3-4 arasi atarim
    ama soyle bisi duydum gerci hic bi zama n inanmadimda
    araba 5, viteste 90 da iken devir gostergesi kaci gosterior ise o devir en ideal vites deistirme deviriymis araba az yakarmis ole dediler iyi surus teknikleriymis
    ne dusunuosunus

quote:

Don Gino yaw bende diom ki millet benim arabainin arkasindan nie kosuo ???

ben hep 3000 ile 3500 arası vites değiştiririm motor daha diri gidiyor ozaman benzinden tasaruf edicem diye 3.vitesde 2000 devirde gitmem :D

siz hangi devirler arası vites değiştiriyorsunuz bakalım en doğru kiminki ?

kesınlıkle cok dıkkat ederım vıtes degıstırırken devır saatının 2500-3000 arasında olmasını ama cok nadır olarak 2500 devırdeyken bıraz hızlanmak ıcın gaza bastıgımda bravamdan gelen o guzel homurdanarak gelen motor sesını duydugumda gaza gelırsem 3500 cıkıyorum

3000 üstü euro yada dolar yakiyo öylemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinfo -- 26 Nisan 2010; 12:59:46 >

Dongino burasi turkiye ister kurus yakariz ister lira.
    Takma sen bunlari kafana

ayran?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.