Şimdi Ara

...:::: BRAVA & BRAVO & MAREA ::::... (566. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.112
Cevap
50
Favori
1.667.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • ya arkadaslar sormayın dun aksam basıma gelenı yolun sol tarafında park halındeyken arabanın ıcındeydım bayanın bır tanesı geldı güzel arabamın sol ön camurlumu mahvetti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravaercan -- 9 Nisan 2010; 18:34:56 >

Orijinalden alıntı: bravaercan

ya arkadaslar sormayın dun aksam basıma gelenı yolun sag tarafında park halındeyken arabanın ıcındeydım bayanın bır tanesı geldı güzel arabamın sag ön camurlumu mahvetti.

gecmis olsun dostum da bunu yapmayi nasil basardi sag parktayken sag camurluk ??
    zaten bi bayandan baskasi yapamas heralde sanrisam
  • mrb arkadaşlar ..bende eski bir stilocu olarak marea almayı düşünüyorum...ekonomik nedenlerden dolayı satmak zorunda kaldım stiloyu malesef...neyse kesemize uygun ve sağlam,konforlu,donanımlı derken marea olabilir diye düşündük..marea larında farklı versiyonları vardır muhakkak..sizin tavsiyeniz hangi modelini almalıyız..yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
    abs nin var olup olmadığını nerden anlayacağız.

Orijinalden alıntı: ysfklc

200 model brava elk aracım var.
    klima ve çift hava yastığı var.
    satın alırken abs var diye biliyordum.

Düz bi yolda asıl gaza çık 70 - 80 e sorna sonuna kadar yapıştırrrrrrr frenlere eğer tekerler kiltlenip kayarsa ( caaaaaarrrrttttt diye ) ABS yoktur. Yok pedal ayağına vurur gibi yapar da az az kayarsa ( cırt cırt cırt ) ozaman ABS lidir

Orijinalden alıntı: esatalemdar

quote:

Düz bi yolda asıl gaza çık 70 - 80 e sorna sonuna kadar yapıştırrrrrrr frenlere eğer tekerler kiltlenip kayarsa ( caaaaaarrrrttttt diye ) ABS yoktur. Yok pedal ayağına vurur gibi yapar da az az kayarsa ( cırt cırt cırt ) ozaman ABS lidir

ABS bize ters. Bastinmi frene ciyak ciyak kaymazsan fren yapmanin tadi nerde kalir :D
  • quote:

arka frenlerin disk mi kampana mı?

kampana ise abs yoktur birde motorda abs beyini olur bende de olmadığı için nerde olduğunu bilemiycem

herkese şimdiden iyi haftasonları

Novitec Bravo 1.4 T-Jet 170PS Sport

• quote:

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

Evet eveeeeeeet calcutta nerelerdesin :(

Arkadaşlar az önce arabadan geldim sanırım sorun gaz sorunu gibi çünkü dün dikkat etmemiştim bugün klimayı 18 dereceye ayarladım ve açtım2-3 dk çalışınca buram buram sıcak hava üflüyor Dün 1dk bile beklemeden soğuk üflüyor diye kapattığım için anlamamışım sadece lo ayarında soğuk üflüyor

Tik tak sesinin de yerini buldum gaz pedalının yanındaki parça her ne ise işte ondan geliyor bu arada gazsız olması sanırım o parçanın ses yapmasına neden olur umarım parça sıkıntısı yoktur gazla alakalı birşeydir korkum o

Bu arada klimayı açıp gaz verince şıkırtılar tarif edemeyeceğim sesler tıslamalar aynı şekilde devam ediyor

Bu işlerden anlayan doğru düzgün usta yok,tanımadık birine kurcalatmak kazıklanmaka istemiyorum neyse gelişmeleri yazıcam

Bu arada araba 2005ten beri bende ama hiç klima gazı doldurtmadım gerek olmadı araba pek kullanılmadığından klimayada ihtiyaç olmuyor genelde cam açık geziyorum araba 2001 benden önce serviste yapılmış bakımları ama klima gazı ne durumda bilmiyorum

Arızalı parçayı buldum.Direksiyonun hemen altında iç kısımda sıcak soğuk ayarını yapan parça.Marea forumdan bir arkadaşımız o parçanın yağlanıp temizlenmesi gerektiğini söledi.Açtım yağladım temizledim geçer gibi oldu ama nafile.Tekrarlıyor.Parça elimde insn kalbi gibi tık tık hopluyor.İçindeki çarklar birbirnden sıyırıyor.o parça ses yapınca klimadanda şar şur su ve tıs tıs gaz sesleri geliyor.Parçadan ses gelmeyince herşey normal.Arkadasın biri değişmiş marea forumuna bakarsanız parçanın resmi ve fiyatıda yazılı şuan için seslerle yaşamaya devam kararı aldım

Ford Focus TDCİ/11
  • quote:

Orijinalden alıntı: seizure

quote:

Orijinalden alıntı: arabaci72
    http://www.sahibinden.com/asr-esp-hiz_sabitleyici_skywindow_sensorler_6_havayastigi-50WQQaXQQ23654204WQQpXQQdisplayitem

Haid beyler verin bana Brava nızı veya Marea'nızı Alın Babası STİLO yu... Babası olmaz Kuzeni olsun..

Merak ediyorum da
    Stilodan sonra neden Brava/Marea ?

araç pert te ondan sonunu okusana sol çamurluk tampon bagaj kapısı servisde değişmiştir :D :D bu arada nasılsınız forum ruhumun dün kurtlar vadisinin ilk reklamında uyuya kalmışım bana anlatsana diziyi :D ben uyandığımda maç başlamışdı .Ç

Forum bugun tatilemi cikti ?
    Gencler nerdesiniz ya

bugun cuma cumayı kılmaya gittik :Ç

Orijinalden alıntı: bravaercan
    ya arkadaslar sormayın dun aksam basıma gelenı yolun sol tarafında park halındeyken arabanın ıcındeydım bayanın bır tanesı geldı güzel arabamın sol ön camurlumu mahvetti.

Dostum oncelikle cok gecmis olsun. Ufak tefek kazalar her zaman olur, onemli olan cana bisey olmasin amaaaa bu kadin suruculer sayesinde insana durdugu yerde bile rahat yok. Benimde otoparkta arka tampona bi kadin surtmustu. O an nasil kizdigimi hatirliyorumda tutup bogazini sikasim gelmisti. Beceremiyecegn seye neden oturuyosun be kadin. Git evinde yemek yap cocuk yap araba senin neyine.
    Kullanmayi beceremiyorsan binmiceksin. Olay budur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: n1say

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arabaci72
    http://www.sahibinden.com/asr-esp-hiz_sabitleyici_skywindow_sensorler_6_havayastigi-50WQQaXQQ23654204WQQpXQQdisplayitem

Haid beyler verin bana Brava nızı veya Marea'nızı Alın Babası STİLO yu... Babası olmaz Kuzeni olsun..

Merak ediyorum da
    Stilodan sonra neden Brava/Marea ?

araç pert te ondan sonunu okusana sol çamurluk tampon bagaj kapısı servisde değişmiştir :D :D bu arada nasılsınız forum ruhumun dün kurtlar vadisinin ilk reklamında uyuya kalmışım bana anlatsana diziyi :D ben uyandığımda maç başlamışdı .Ç

Hey allahim
  • slm mıllet ıyı yazısmalar benım bılıgısayar gumledıgınden sık sık gıremıyorum artk arada bı telden bakabılıyorum.

unutmayın bu yuzden benı
    ADANA
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoLoMbO_BrAvA
    slm mıllet ıyı yazısmalar benım bılıgısayar gumledıgınden sık sık gıremıyorum artk arada bı telden bakabılıyorum.

unutmayın bu yuzden benı

Sevgili colombo, benim pc saglamda ne oluyo. Ben yine tlfndayim :)
  • quote:

quote:

slm mıllet ıyı yazısmalar benım bılıgısayar gumledıgınden sık sık gıremıyorum artk arada bı telden bakabılıyorum.

unutmayın bu yuzden benı

değişik bi fantezi seninkide
    ADANA
  • quote:

quote:

quote:

unutmayın bu yuzden benı

Dar ekrani severim ben. Dar iyidir
  • quote:

quote:

quote:

quote:

unutmayın bu yuzden benı

Dar ekrani severim ben. Dar iyidir

süpersın dostum yaw
    ADANA
  • quote:

unutmayın bu yuzden benı

Forumumu'za yeni bir arkadaş katılmış herhalde hepbirlikde yeni arkadaşımıza merhaba diyoruz :D seni unutmak mümkünmü hele oo facebook'undaki video'dan sonra ben asla unutmam :D
    ADANA
  • quote:

Orijinalden alıntı: n1say

ruhumun dün kurtlar vadisinin ilk reklamında uyuya kalmışım bana anlatsana diziyi :D ben uyandığımda maç başlamışdı .Ç

Nasıl uyuyabiliyorsun yasin şiddetle kınıyorum seni.Vadi de geceye damgasını vuran Şeref ZAZAOĞLU nu kocaman alkışlıyorum.Harikasın Ali SÜRMELİ.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.