Şimdi Ara

...:::: BRAVA & BRAVO & MAREA ::::... (284. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.112
Cevap
50
Favori
1.667.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: morische1

Günaydın herkese
    LPG olayına girdim.Yazmıştım Zaten.Şehir içi 200 kuruş yakıyor.Fazla değilmi?
    Kit:Atiker.

Benimde tam o kadar yakıyor,LPG 1,79 AYGAZ .uzun yolda haftasonu deneyeceğim inşallah...

Orijinalden alıntı: freedoom81

bu arada bornavalıya ne oldu ya ceza falan uzaklastırma ne bu okulmu burası ne iş anlamadım bilen var mı

Bornovalının kaderi bu, Şafak sayıyorEhliyeti alcak şafak sayıyor şimdide 4 gün uzaklaştırılmış disiplin cezası gibi

Orijinalden alıntı: bornovali89

bekapa kardas senın canavarı koyda bı masallah cekelım

Öncelikle geçmiş olsun.
    Benim canavarın resimlerinin olduğu pc şu an için bozuk o yüzden resim koyamıycam sanırım yakın zamanda ancak isterseniz biraz blow off sesi dinletebilirim

Youtube erişimi olmayanlar için;

http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/63b765e9d15467e649e8aa8faf0604569f5bd7bc1a396e72f2c1c38dd95ec87a6a4703bc510fabfd18708

Direk link;

http://www.youtube.com/watch?v=QWva-8L63VI

Bu arada bu ses sadece kulak pasını silmek için Araç giderken çıkan sesin yanında bu hiç birşey.
    İnşallah kısa zamanda hareket halindeykende vidyolar çekicem

EDIT: Bilgisayarda olmasada internetten bulduk tek bir resim

...:::: BRAVA & BRAVO & MAREA ::::...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekapa -- 6 Kasım 2009; 19:29:27 >

Motor+Egzos MegaChips Chip Tuning, EGR İptali, K&N Kutu İçi Filtre, HKS Super SQV Blow Off, Custom Egzos 60mm Boru (Çift Çıkış)
    Yürüyen Aksam Eibach 4 cm Spor Helezon Yay Takımı, 17" O.Z. Racing Ultraleggera Matt Black, Dunlop 215/45 Lastik Takımı
    Dış Mekan OPC Line Body Kit, Custom Karartılmış Far Takımı, Steinmetz Panjur, APP
    İç Mekan Krom Pedal Seti, Armster Kolçak
    Common-rail Direct Turbo Injection Power... Loading
    100 Hp 240 Nm
    Kawasaki ER6F '14
  • quote:

slm arkadaslar uzun zamandır giremiyordum benimde lpg olayı vardı merak eden arkadaslara 22,5 lt 197 km sehir içi uzun yol karısık 100km/11,5lt ortalama var bana gayet iyi geldi 1,71'den aldıgım lpg ile 195 kr yaktı benzinde 330 kr yakıyordu aynı yolda

HLX ler 2000 motor değil mi ? eğer öyleyse,195 krş mükemmelinde ötesinde demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginilhan1

quote:

slm arkadaslar uzun zamandır giremiyordum benimde lpg olayı vardı merak eden arkadaslara 22,5 lt 197 km sehir içi uzun yol karısık 100km/11,5lt ortalama var bana gayet iyi geldi 1,71'den aldıgım lpg ile 195 kr yaktı benzinde 330 kr yakıyordu aynı yolda

HLX ler 2000 motor değil mi ? eğer öyleyse,195 krş mükemmelinde ötesinde demek.

aynen 2000 motor bencede cok iyi benzin belimi bukmustu valla
    Araç Tescil kısmından yapılacakmış. 81 ilin ilgili birimlerinin bilgisayarlarına
    gerekli program yüklenmiş, ayrıca satış ücreti alınmayakmış.
  • Aha işte linkinide buldum net'te, hadi gözümüz aydın diyelim artık.

http://www.nethaber.com/Ekonomi/121739/ARAC-satis-ve-devirlerinde-noter-hukumranligi-bitiyor

İnanın imzamdaki aracı kurban bayramından 15 gün önce aldım
    tam tamına 244 TL noter masrafı vermiştim. Aracın noterdeki kasko
    bedeli 9.500 TL. Eh bu fiyat ve modeldeki bir araca 244 TL çok hakketten.

Bu arada 244 TL çok diyenlere bir hatırlatma 1 Temmuz 2009 tarihinden itibaren hükümet
    değerli kağıt adı altında bazı evraklara %50 zam yaptı.

Değerli evrak= Çek koçanları, Senet, Tapu, Ruhsat, Pasaport, Ehliyet harcı, Noter satışı, vb.

Örnek = 1 Temmuz 2009 önce emniyete verilen tek yaprak ruhsat harcı 30 TL iken
    bu tarihten sonra %50 zamlanarak 45 TL olmuştur. TECRÜBEYLE SABİTTİR:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginilhan1 -- 7 Kasım 2009; 11:59:29 >
  • Ben aynı vergi ve masrafların yine trafik şubesindende alınacağına inanıyorum...Bu kadar gelir olan bir kapıyı kapatırlarmı sizce? Halkı düşünen kim? göreceksiniz bu uygulama daha kötü olacak trafik şubede kuyruklar olacak kuyrukta günümüzü harcarız büyük ihtimal...
    Tekirdağ
    Engin İLHAN
  • Arkadaşlar noterlerin alım satım işleri için aldıkları pay öyle azımsanacak bir mebla değil bunu hepimiz biliyoruz,çoğununda vergi rekortmeni olduğu aşikar.Böyle bir para akışının olduğu musluğun kapatılıp susuz kalmanın tercih edileceğini hiç sanmıyorum.Ki bu olay hatırlayanlar varsa daha öncede gündeme gelmiş arkasından noterlerin baskısıyla geri alınmıştır.Pişirip pişirip önümüze sunuyorlar,böyle bir kaynağı siz olsanız kesermiydiniz/kestirirmiydiniz allah aşkına.

hız denemesı bızzat ben yaptım lpg ıle

http://www.youtube.com/watch?v=zg4mFSb20fs

video ekleyemedım
    ADANA
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoLoMbO_BrAvA

Hız denemesi

hız denemesı bızzat ben yaptım lpg ıle

http://www.youtube.com/watch?v=zg4mFSb20fs

video ekleyemedım

Güzel, beğendim. LPG ile 190 km/s 6000 d/dk.
    Artık 200'ü geçmen dileğiyle.
  • Sevgili brava dostları,

Brava elx için sağ sis farı yuvasına (Plastik parça) ihtiyacım var daha önce sis farı yuvası almış yada taktırmış olanlar bu parçayı nasıl bulabileceğimi ve fiyatı hakkında bilgi verebiirseniz sevinirim.

Ben birkaç yedek parçacıya sordum fakat bulamadım, eğer bulamazsam internetten bulabileceğim güvenilir ve daha önce bu tip sitelerden alışveriş yapıp memnun olan varsa bu yollada parçayı temin etmeye çalışacağım.
    Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtrax -- 8 Kasım 2009; 22:08:56 >
  • herkeze gunaydın dostlar ..iy ihaftalar.çalışanlara hayırlı işler...sabah sabah masrafa başladık gene egzostan boww boww diye sesler gelmeye başladı.bi yeri patladı ama neresi bakalım...... oğlen falan gidelimde egzosçuya kaç tl kaçacak bi oğrenelim.....

Orijinalden alıntı: takdogan

herkeze gunaydın dostlar ..iy ihaftalar.çalışanlara hayırlı işler...sabah sabah masrafa başladık gene egzostan boww boww diye sesler gelmeye başladı.bi yeri patladı ama neresi bakalım...... oğlen falan gidelimde egzosçuya kaç tl kaçacak bi oğrenelim.....

gunaydın dostum gecmiş olsun umarım ucuza yırtarsın işi tam bayram ustu

Orijinalden alıntı: takdogan

herkeze gunaydın dostlar ..iy ihaftalar.çalışanlara hayırlı işler...sabah sabah masrafa başladık gene egzostan boww boww diye sesler gelmeye başladı.bi yeri patladı ama neresi bakalım...... oğlen falan gidelimde egzosçuya kaç tl kaçacak bi oğrenelim.....

Bi kaynak tamam, komple susturucu alacak halin yokya
    15-20 TL'ye biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtrax

Sevgili brava dostları,

Brava elx için sağ sis farı yuvasına (Plastik parça) ihtiyacım var daha önce sis farı yuvası almış yada taktırmış olanlar bu parçayı nasıl bulabileceğimi ve fiyatı hakkında bilgi verebiirseniz sevinirim.

Ben birkaç yedek parçacıya sordum fakat bulamadım, eğer bulamazsam internetten bulabileceğim güvenilir ve daha önce bu tip sitelerden alışveriş yapıp memnun olan varsa bu yollada parçayı temin etmeye çalışacağım.
    Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürederim.

Ben benim mareanınkini değişmiştim 2 sene once boyasıyla 20 tl tutmuştu boyasız parça çünkü sanırım 10-15 bişiydi ustaya aldırmıstım fiat servislerden ve fiat yedek parça tedarikcisi satan yerlerden bulabilirsiniz ben ankaradayım oto ünlüden almıştım internet satışları varmı bilmiyorum bi araştırın bakın cünkü internetten pek bulunabilecek bi parça değil

Ford Focus TDCİ/11
  • quote:

ben bu hafta taktırdım lpg ve sordugum kadarıyla 6000 devirde kendınden benzıne geçiş yapıyor yanı 6000 nin üzeri lpg ile gitmiyor.

Orijinalden alıntı: ftezel

quote:

ben bu hafta taktırdım lpg ve sordugum kadarıyla 6000 devirde kendınden benzıne geçiş yapıyor yanı 6000 nin üzeri lpg ile gitmiyor.

lpgsine göre değişir
    ben redlinea giriyorum tüpteyken

zaten o hızda zınk diye benzine geçmesini hçbir zaman istemem :)

Novitec Bravo 1.4 T-Jet 170PS Sport

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.