Şimdi Ara

...:::: BRAVA & BRAVO & MAREA ::::... (1173. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.112
Cevap
50
Favori
1.667.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • bugün bravamla ufak bir kaza yaptım sol arka stop kırıldı stobun altı da hafif çöktü yarın yaptıracağım yalnız orijinal olan parça hangisi?magneti marelli ile lancia arasındaki fark nedir?magneti marelli 130 lancia 170 tl

Orijinalden alıntı: boodi

quote:

Orijinalden alıntı: takdogan

quote:

Orijinalden alıntı: xccc

cevap için teşekkürler "usta" buluyorum bir kısmı bakıyor şunu değiştirelim olmazsa bunu değiştiririz diyor bir kısmı ise bunlar sorunlu araba ben bakmam diyor maalesef gerçekten usta çok az var

gel manisaya 45 dakıkalık yol.burda benım ustama gidelim sana tüm derdini ince ince anlatsın.fiat servisinden ayrılma 35 senelik usta.

MENEMEN DEYİM MANİSANIN NERESİNDE SENİN BU USTA ACABA

Bravom varken bana çok yardımcı olmuşlardı. Şimdi yolda görseler beni tanımazlar ama yinede bir telefonla görüş istersen ;)

http://izcarotomotiv.com/default.asp?drm=150000000000

Orijinalden alıntı: efsanea_06

perşembe gününden beri araç gaza geç tepki veriyordu sorun biraz ilerledi dün gaz kelebeğini sökmeden dıştan ıslak mendille silmiştim ondan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama şu anda gaza geç tepki veriyor ve 5000 devirde falan araba tıkanıyor performansı düştü lpg ve benzinde aynı durum söz konusu.potansiyometre,boğaz kelebeğinden vs... mi kaynaklanabilir?benzin pompası olmaz herhalde lpg de de aynı sorun var ayrıca çalışmada hiç sorun yok tek marşta çalışıyor gaza aniden basıp çekince de araba stop ediyor
    araç:2000 brava sx

Bi aracın parametrelerini, beynini bilgisayardan sıfırlat, büyük ihtimal sorunun çözülebilir.
  • Herkese selamlar . bugün alışverişten dönerken burnuma kesif bir benzin kokusu geldi, ileride sağa cekip motor kısmına baktığımda motorun ön kısmından aracın sağ tarafından benzin kaçırdığını farkettim şırıl şırıl akıyordu. aracı orada bıraktım yarın sanayiye çekici ile götüreceğim sorun nereden kaynaklanmış olabilir benzin hortumu mu yırtılmış , yoksa enjektöre giren kısımdan çıkmış mıdır? varmıdır böyle bilinen bir arızası bu aracın .

Ekleme : 50 tl çekici ücreti + 50 tl hortum ve işçilik ücreti toplam 100 tl halloldu, benzin hortumu çürümüş emme manifoltu söküldü altındaki hortum degisti sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doenitz -- 16 Eylül 2013; 17:01:07 >

Aracın bütün yürüyen aksamı orjinal ve problemsiz çalışmaktadır. 2004 yılında manisadan bir öğretmenden aldık. Bu yıla kadar titizlikle kullanıldı. Kendim makine mühendisi oldum maddi durumum düzeldiği için sıfır araç almayı düşünüyorum. Tavanında antalya güneşinden dolayı biraz güneş yanığı mevcut. Ustaya sorduğumda 200 tl ye yapılacağını söyledi ama orjinalliğini bozmamak için yaptırmadım. 4 Lastik yeni değiştirdiğim 2013 michealin dir. Bu yaşta böyle temiz brava az kaldı.

İtalyan Tartarini marka Sıralı otogaz takılıdır. Otogazın litresini 2.78 den aldığımda Isparta Kütahya arası yolun çoğunluğunu 110km sabit hızla gittim. Km'de 0.23 krş yakıt yaktı.
    ( Ölçüm Full depo gazı tam boşalınca fiyatın km'ye bölümü ile ölçtüm Yanlışın var diyenler içim belirteyim )
    Fiyat olarak 13.000 düşünmekteyim.

Antalya ısparta illerinden satışı gerçekleştirebilirim.

Plakası açık olarak yazıyorum aracıma güvenim tamdır. Sorgulatmak isteyen için.
    07 S 4789

İlgilenen olursa

0505 297 38 64
    veya
    hasanbahadirgur@gmail.com

iletişime geçebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbg_ant2 -- 16 Eylül 2013; 2:56:09 >

Orijinalden alıntı: doenitz

herkese selamlar . bugün alışverişten dönerken burnuma kesif bir benzin kokusu geldi, ileride sağa cekip motor kısmına baktığımda motorun ön kısmından aracın sağ tarafından benzin kaçırdığını farkettim şırıl şırıl akıyordu. aracı orada bıraktım yarın sanayiye çekici ile götüreceğim sorun nereden kaynaklanmış olabilir benzin hortumumu yırtılmış , yoksa enjektöre giren kısımdan çıkmışmıdır? varmıdır böyle bilinen bir arızası bu aracın .

daha once aynı sorun benımde başıma geldi geçtiğim sayfalarda benım konularıma bak bulacaksın
  • SLMLAR ARKADAŞLAR BU MAREA BRAVALARA LPG TAKILINCA AYAGI GAZDAN ANİ ÇEKİNÇE BİRİKİ SİLKELEME YAPIYORYA BUNUN ÇÖZÜMÜNÜ BULAN OLDUMU HİÇ HATTA 1 VE 2 Cİ VİTESLERDE KALKERKEN BİLE YAPTIĞI OLUYOR LPG UYUMSUZLUGUMU NEDİR

klimalı, tel airbag, 17" çelik jant, zenon far, deri döşeme, değişen yok atiker sıralı sistem tüp vize subat 2015.

13.000 tl eder mi

METİN olun, CAN'ınızla oynayın, HAKKI'nızla kazanın!
  • ARKADAŞLAR SAĞ İÇ KAPI DÖŞEMESİ NEREDEN BULABİLİRİM UYGUN FİYATA?

İSTANBULDA (MÜMKÜNSE ANADOLU YAKASI)

Orijinalden alıntı: efsanea_06

bugün bravamla ufak bir kaza yaptım sol arka stop kırıldı stobun altı da hafif çöktü yarın yaptıracağım yalnız orijinal olan parça hangisi?magneti marelli ile lancia arasındaki fark nedir?magneti marelli 130 lancia 170 tl

Daha ucuza da bulabilirsiniz parça fiyatları her yerde farklı fiyata satılıyor birde netten araştırın fiyatları.Aydınlatma gurubu olduğu için ucuzu nerde bulursanız ordan alın.Ama hareketli motor parçalarında orjinalden şaşmayın.
    Ruhumun kardeş bende beni unutmuşun az mı konuşmadık benim brava hakkında bende bravamı satalı 10 ay oldu ama o motor sesi hala kulağımda.. özlüyorum bu formuda bravamıda punto.1.4 easy yola devam ediyorum artık ...

Orijinalden alıntı: baro-43

Ruhumun kardeş bende beni unutmuşun az mı konuşmadık benim brava hakkında bende bravamı satalı 10 ay oldu ama o motor sesi hala kulağımda.. özlüyorum bu formuda bravamıda punto.1.4 easy yola devam ediyorum artık ...

Aa unutur muyum hiç baro-43 arabayı sattığım gün çok üzgündüm aynı gün mesajı yazdığım için üzüntüden neler yazdığımın farkında değildim. Düzelttim mesajı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruhumun -- 29 Eylül 2013; 18:08:17 >

Orijinalden alıntı: baro-43

Bu arada telefon rehberini ne zaman kurcalasam baro 43 diye kaydetmiştim seni görünce gülümserim.
    seninde ruhumun die kayıtlıydı ama ne yazıkki telefon formattan dolayı butun numaralarım gitti özelden falan gönderirsen nonu kaydedeyim ayrıca sana danışmak istediğim bi konu var

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

Saç jant lazım 1 tane kullanılmamış olan.Nereden bulabilirim?

kullanılmış deseydin bende 3 tane var birini yollardım sana üstelik ücrette istemiyorum maksat işin görülsün
    2006 ford fusıon
  • quote:

Orijinalden alıntı: boodi

quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

Saç jant lazım 1 tane kullanılmamış olan.Nereden bulabilirim?

kullanılmış deseydin bende 3 tane var birini yollardım sana üstelik ücrette istemiyorum maksat işin görülsün

Düşüncen için teşekkür ederim.Mesaj gönderdim.
  • merhaba arkadaşlar. benim bravoda tuhaf bir sorun ortaya çıktı. geçen gün 10 kmlik yol gittikten sonra hararet seviyesinin çok yükseldiğini gördüm hemen durdurdum arabayı. biraz bekleyip araba soğuduktan sonra su seviyesine baktım normaldi. sonra tekrar çalıştırdım. bir süre gittikten sonra gösterge tekrar yükseldi. ama kaloriferden sıcak hava bile gelmiyordu. böyle bir sorun yaşayan oldu mu? su ısınmıyor sanırım. böyle olunca araba gaza geçmede sıkıntı yaşıyor.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.