piyasa Fiyatı 500 TL civarında paycell %10 ile 360 a geliyor
Anasayfa - Bim A.Ş https://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/sarjli-sac--sakal-sekillendirici/aktuel.aspx![]() Braun Şarjlı Saç & Sakal Şekillendirici < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnterest -- 29 Aralık 2022; 16:35:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BİM BRAUN SAKAL KESME MAKİNESİ 399

-
-
Nerede satıldığını gelip kulağımıza mı fısıldayacaklar kardeş? Ücrete dahil mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Keşke siteyi de yazsaydın kardeş.
Bim'de de aynı fiyat bu arada.www.bim.com.tr
Anasayfa - Bim A.Şhttps://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/sarjli-sac--sakal-sekillendirici/aktuel.aspx
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10 saat şarj ile 50 dakika kullanım! bence uzak durmak lazım. motoru da 1.2v lıktır büyük ihtimal
-
Hocam bu aleti 6 yıl kullandım ve bu sene Hakkı rahmetine kavuştu tekrardan aldım
bende de var braun bi modeli buna benzer 2 tane başlığı var 11-20 mm ek başlığı var bundan fazla. ama pil olayı can sıkıcı çabuk bitiyor. motor zayıf ve güçsüz kalıyor. prizde kullanmak lazım sürekli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 29 Aralık 2022; 17:15:31 > -
Bende var yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum, şarj süresi çok uzun ve sonrasında 50 dk kullanım ayrıca motoru güçlü değil, başka bir makine aldım braun öylece evde duruyor.
-
Ne aldınız hocam
Goldmaster Venge GM-8110 9 In 1 aldım, hem şarjlı hemde kablolu kullanabilme özelliği var memnunum
-
Eski bir model çok tavsiye etmiyorum naçizane ..
ne oldu makineye
-
Şarj olmuyor hocam 5 dk dayanıyor 1 gün şarjdan sonra
Bunun yerine powertec tr3200 almanızı öneririm çok daha iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RavenoLL -- 2 Ocak 2023; 0:58:45 >
bu arıza değil hocam pil ömrünü bitirmiş değiştirilip iş görmeye devam edebilirdi
-
Valaha aynı makine bendede var bende çok memnun değilim pili gercekten çabuk bitiyor vs vs
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Powertec candır.F/P da bir numara
En Beğenilen Yanıtlar

10 saat şarj ile 50 dakika kullanım! bence uzak durmak lazım. motoru da 1.2v lıktır büyük ihtimal |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X