Bildirim
BRAUN CRUZER 6 BEARD & HEAD Çin malı mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up -
elektronik ürünlerin birçoğu çin'de üretilir. ayrıca "seri üretimde", ürün başı maliyet çok düşük olur. yani 18 lira olması anormal bir durum değil bana göre. buna şu parası bu parası eklene eklene güzel ülkeme gelince bir de burada eklenen vergileri katınca ortaya böyle fiyat çıkıyor. -
Çin malı olmayan şey varmı nerdeyse her şey orda üretiliyor ürün çok fazla satılıyor satıldığına görede beğenilen bi ürün hepsiburadadan bakarsan kullanan kişiler yorum yapmışlar baya bence iade etme gerekli ise kullan -
Ben kullanıyorum, kaliteli ve çok faydalı. Tavsiye ederim. -
Bende bir süredir kullanıyorum oldukça kaliteli bir cihaz dünyanın en kaliteli ürünleride artık çinde üretiliyor malzeme kalitesi farkı avrupaya beş basıcak ürünlerde var beş para etmez ürünlerde fiyatla orantılı ama braunun zaten genel olarak çok sağlam alman markası.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- düdüklü tencere ıslık sesi neden olur
- 12000 btu klima kaç metrekare soğutur
- arçelik 3340 çamaşır makinesi program süreleri
- dyson mı philips mi
- arçelik 3650 kullanım kılavuzu
- en çok tavsiye edilen elektrik süpürgesi
- en iyi airfryer
- en iyi buharlı temizleyici
- en iyi diş fırçası
- dreame l10 prime
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X