Şimdi Ara

BRAUN CRUZER 6 BEARD & HEAD Çin malı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu tıraş makinesini aldım ancak bir kuaför bana bu ürünün dandik çin malı olduğunu ve maliyetinin 18 lira olduğunu, markaya para verildiğini falan söyledi. iade et dedi. sizce haklı mı, ürünü kullanan var mı? sizce nasıl?

• up
  • elektronik ürünlerin birçoğu çin'de üretilir. ayrıca "seri üretimde", ürün başı maliyet çok düşük olur. yani 18 lira olması anormal bir durum değil bana göre. buna şu parası bu parası eklene eklene güzel ülkeme gelince bir de burada eklenen vergileri katınca ortaya böyle fiyat çıkıyor.
  • Çin malı olmayan şey varmı nerdeyse her şey orda üretiliyor ürün çok fazla satılıyor satıldığına görede beğenilen bi ürün hepsiburadadan bakarsan kullanan kişiler yorum yapmışlar baya bence iade etme gerekli ise kullan
  • Ben kullanıyorum, kaliteli ve çok faydalı. Tavsiye ederim.
  • Bende bir süredir kullanıyorum oldukça kaliteli bir cihaz dünyanın en kaliteli ürünleride artık çinde üretiliyor malzeme kalitesi farkı avrupaya beş basıcak ürünlerde var beş para etmez ürünlerde fiyatla orantılı ama braunun zaten genel olarak çok sağlam alman markası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.