Üstün kalite elekli tıraş sistemi Dört yöne hareket edebilen tıraş başlığı Geliştirilmiş orta boy düzeltici 3 aşamalı tıraş sistemi Özgün, temizleme ve şarj yuvası Şarjlı ve elektrikli kullanım Şarj süresi: 60 dakika 1 tıraşlık hızlı şarj süresi: 3 dakika Kablosuz kullanım: 50 dakika Ayarlanabilir uzun tüy düzeltici 2 LED mavi ekran şarj göstergesi Güvenlik kilidi Çevre koruyucu piller Smart Logic çip Universal voltaj ayarı Lüks taşıma çantası
2. EL'DİR
Traş bıçağı ve eleğini çıkardım alıcı arkadaş Braun servisinden bunları sıfır olarak alıp kullanır. Kesinlikle sorunsuzdur ve tamir görmemiştir. Traş bıçağı, elek ve 2li temizleme sıvısı fiyatı 60 70 ytl civarıdır. Traştan sonra makine temizleme ünitesine konulup burada alkollu bir sıvıyla temizleniyor ve koku bıçağa siniyor traş olurkende bu alkol kokusundan rahatsız oldugum için uzun zamandır kullanmıyordum ayrıca birazda sesli çalışıyor makinenin beğenmediğim yönleri bunlar fakat traş konusunda gercekten cok iyi şu an kullandıklarım philips cool skin ve Gillette fusion power 5li bıçaktan bile çok daha iyi alıyor. Yaklaşık 2 yıldır kullanmıyorum evde boş duracağına satıp yada takas etmek istiyorum. Fiyat 50 YTL. Elektronik chazlarla, aynı değerde cep telefonları, akvaryum vs. ile takas olur tek şart izmir içinden olması