Şimdi Ara

Braun 790cc Tıraş Makinesi İnceleme (Resimli) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
742
Cevap
39
Favori
89.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • braun tıraş makinesi mi yoksa panasonic mi ??????
  • quote:

Orijinalden alıntı: amoha

braun tıraş makinesi mi yoksa panasonic mi ??????

Komik sorular sormayın Allah aşkına. BMW mi Mercedes mi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

790cc 4 mu iyi yoksa pulsonic mi?
    CC 4 var bende. Elektrik Alaçam ama pulsonic eteklerinde de var. Yanlışlıkla ondan gönderilirse uymaz di mi

@kanoute, yazdıklarını anlamak o kadar zor ki. Türkçe'mizi biraz daha özenli kullansan olmaz mı

Sanırım elektrik değil elek alacağını söylemek istiyorsun, elinde 790cc 4 var ise alman gereken elek zaten yukarıdaki
    mesajımda belirttiğim gibi "Braun 70s".

Cep telefonundan yazıyorum. Otomatik kelime tamamlıyor :-)
    Ben de şimdi okuyunca anlamadım ne yazdığımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

braun tıraş makinesi mi yoksa panasonic mi ??????

Komik sorular sormayın Allah aşkına. BMW mi Mercedes mi gibi

ee napalım bu kadar da kafa karışıklıgı olmazki biri braun için böyle diyo digeri başka bir şey ::D???
  • quote:

ee napalım bu kadar da kafa karışıklıgı olmazki biri braun için böyle diyo digeri başka bir şey ::D???

O yüzden yapmanız gereken bol bol yorumları okumak, Youtube'da videoları izlemek vs..
  • quote:

quote:

O yüzden yapmanız gereken bol bol yorumları okumak, Youtube'da videoları izlemek vs..

izlemem mi youtube bütün yabancıların tıraşlarını izledim.Hala bi karar veremedim siz hangisini öneriyorsunuz
  • Ben keşke tüm markaları denemiş olsaydım, o zaman öneride bulunurdum.

Söyleyebileceğim şey, Braun 7 serisi ıslak tıraş düşünüyorsanız uzak durmalısınız, ben kuru tıraş olduğumdan memnunum.
    Panasonic'ler ıslak ve kuru olarak avantajlı sanıyorum.
  • quote:

Ben keşke tüm markaları denemiş olsaydım, o zaman öneride bulunurdum.

Söyleyebileceğim şey, Braun 7 serisi ıslak tıraş düşünüyorsanız uzak durmalısınız, ben kuru tıraş olduğumdan memnunum.
    Panasonic'ler ıslak ve kuru olarak avantajlı sanıyorum.

sagolun.yok zaten braun 7 alcak kadar bütçem yok :D bakalım braun 3 serisine bakıyorum.
  • Ben de panasonic es lv 61 ile braun 790 cc arasında kalanlardanım.... Aralarında 100 tl de fiyat farkı var. Bıçak fiyatları da aynı galiba .... İki makine de 1,5 yılda bir aynı masrafı çıkaracak gibi...

@eozen81

Siz yazın sıcakta da ya da terli yüzle de traş oldunuz mu? Sorun oluyor mu?

"Makine ile traş oluyorsan bir daha jiletle olunmaz, tahriş artar ..."

Bir de böyle bir efsane var doğru mudur?
  • @drossi,

terli yüzde makinayla kuru tıraş olmak bana kalırsa anlamsız, yani bu Braun'da olsa
    Panasonic'de olsa fark etmez diye düşünüyorum. Ben tıraş olurken en çok buna dikkat ederim,
    yani yüzümün terli olmamasına.

"Makine ile traş oluyorsan bir daha jiletle olunmaz, tahriş artar ..." bana göre tamamen bir efsane
  • Teşekkür ederim. Ben de öyle düşünmüştüm.

Büyük ihtimal bugün yarın sanalreyonum'dan braun 790cc'yi sipariş edeceğim. Arada 100 tl fark var panasonic ile; üstelik ıslak traş olacaksam traş bıçağı kullanırım. Islak traştan kurtulmak için makine istiyorum.
  • Şimdiden, hayırlı olsun. Bence de tıraş makinası kuru tıraş için alınmalı zaten

Bu arada boyun kısımlarını nasıl tıraş etmeliyiz konulu videoyu da paylaşalım

• Braun 790
    Braun 790cc
    Braun 790cc-4

şeklinde 3 farklı model görmekteyim farklı yerlerde.

Bu üçü arasında ne gibi farklar var bulamadım ...

Bilginiz var mı?
  • @drossi, ürün ben de Sanalreyonum'dan almıştım, yani oradan alırsanız benim inceleme yaptığım model gelecek.
  • Şimdi braunun sitesinden buldum.

http://braun790cc.hubpages.com/hub/Braun-Series-7-790cc-4-790cc-3-790cc-Differences

But anyway, what else is new? Okay well with this new version 790cc-4 (America) / 790cc-3 (Europe) you get two additional settings on the shaver unit. You get an option for an intensive shave, and an option for a sensitive shave, allowing you to have a more customized shaving experience. These are very nice additions to what already was a very high end, high performing shaver.

The other difference is that instead of getting a plastic pod to store your shaver in, you now get a flexible zip up travel pouch. A much better and more durable solution. As we all know plastic is easily cracked, and then that's it, it's ruined. It is not so easy to destroy a more flexible material. The case has some reinforcement in it's lining, albeit not being as hard that of a plastic case.

Birinci paragrafta;

Birkaç yıl öncesinin olan 790cc modelinin 790cc-4 olarak Amerika'da; 790cc-3 olarak da Avrupa'da piyasaya yeniden sürüldüğünü anlıyoruz.

Aynı paragrafta da yine makineye yoğun ve hassas traş seçenekleri eklendiğinden bahsetmekte.

İkinci paragrafta ise plastik taşıma kabı kolay kırılabiliyor diye daha esnek bir malzemeden yaptıkları taşıma kabını vermeye başlamışlar.

Bir de bakım podunun renginde beyazdan siyaha değişim varmış. Muhteelen kir gösteriyor diye kullanıcı dönütlerine bakarak değişime gitmiş olabilirler denmekte.

• Arkadaşlar en uygun cc-4'ü nereden alabilirim, biri yardımcı olursa çok sevineceğim, bir türlü bulamıyorum cc-4 uygun fiyata...
    Edit: Buradan alan var mı? Sizce güvenilir mi?http://www.deveyuku.com/urun/braun-760-cc4-siyah-pulsonic-tiras-makinesi_90186.aspx?CatID=3838

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StarzL -- 22 Şubat 2013; 17:46:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StarzL

Arkadaşlar en uygun cc-4'ü nereden alabilirim, biri yardımcı olursa çok sevineceğim, bir türlü bulamıyorum cc-4 uygun fiyata...
    Edit: Buradan alan var mı? Sizce güvenilir mi?http://www.deveyuku.com/urun/braun-760-cc4-siyah-pulsonic-tiras-makinesi_90186.aspx?CatID=3838

Ben buradan aldım. Çarşamba satın aldım; cuma kargoya verdiler. Bugün teslim alacağım inşallah.

cc-4 olduğunu onaylatarak aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: drrossi

quote:

Arkadaşlar en uygun cc-4'ü nereden alabilirim, biri yardımcı olursa çok sevineceğim, bir türlü bulamıyorum cc-4 uygun fiyata...

Ben buradan aldım. Çarşamba satın aldım; cuma kargoya verdiler. Bugün teslim alacağım inşallah.

Sağol dostum sanırım en uygun cc-4 burada bende buradan alacağım inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drrossi

quote:

Sağol dostum sanırım en uygun cc-4 burada bende buradan alacağım inşallah.

Yalnız ne fark var bilmiyorum ama; sizin linkteki 760cc-4

Ben farkettim de; yanlışlık olmasın diye belirtmek istedim.

Benim siparişim 790cc-4 idi ...

• Selam, umarim sanal reyonumdan almamisinizdir, bana olabilecek en kotu online alisveris deneyimi yasattiklarindan sonra kendilerini kesinlikle tavsiye etmiyorum,

ote yandan braun 790cc kesinlikle tavsiye edebilecegim bir urun. 17-18 yildir tiras oluyorum ve hayatimda ilk defa tiras olmak benim icin zevk haline geldi.. sakallarimin yapisindan dolayi jiletle kestigimde, jilet killari cok derinden aldigi icin killar tekrar buyurken iceri dogru uzuyordu, tabi braun killari jilet kadar derinden alamadigi icin iceri uzama gibi bir sorun da olmadi.

bu durumun tek dezavantaji aksama dogru sakallarinizin tekrar gorunur hale gelmesi, ancak jilet kullanirken yasadigim sorunlari gozonune alirsam bu katlanabilecegim bir durum.

kisacasi jilet kullanan ve benim gibi sorunlu sakali olan herkesin en az braun 790cc kadar kaliteli bir makinayi denemesini tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.