Şimdi Ara

Brand New Honda Civic Sedan Coming Soon :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
3
Favori
6.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uzun süredir sessizliğini koruyan ve mevcut kapasitesinin yarısıyla üretim yapabilen Honda Türkiye, yeni nesil Civic Sedan için heyecanla hazırlık yapıyor. Bu kez hayli iddialı çıkış yapmayı planlayan Honda Türkiye, ikinci vardiya ile 50 binlik kapasiteyi doldurmayı, ayrıca model yelpazesini genişleterek rekabete geri dönmeyi hedefliyor.

    Kısa süre önce ABD versiyonu tanıtılan yeni nesil Civic Sedan’ın, Gebze’deki hazırlıkları devam ediyor. Yeni Civic Sedan’ın üretileceği 9 fabrikadan biri olan Gebze tesisi, aracı 2016’nın ortasında bantlardan indirmeye başlayacak. Avrupa’da bazı pazarların yanı sıra Ortadoğu, Rusya ve Kuzey Afrika’ya ihraç edilmesi planlanan yeni nesil Civic Sedan, Avrupa piyasasından çekilen Accord’un da yerini dolduracak. Çünkü boyutları açısından, bu araca bir hayli yakın.

    Kapasite dolacak ;
    Yeni nesil Civic Sedan ile çok iddialı olduklarını, özellikle de 1.6 litre dizel motor ve otomatik şanzıman seçeneğinin Türkiye pazarı için geliştirildiğini belirten Honda Türkiye Başkanı Hideto Yamasaki, “Sedan model 9 ülkede birden üretilecek. Ancak 4 farklı motor seçeneğiyle (1.6 lt, 1.5 lt turbo, 1.8 lt benzinli ve 1.6 ltre dizel) üretim, tüm dünyada sadece Türkiye’de olacak. Dizel motor ve otomatik şanzımanlısını sadece biz üreteceğiz” dedi.

    Bu seçeneğin, Avrupa ve bazı başka pazarlarda da beğenilebileceğini belirten Yamasaki, “Böylece 50 binlik üretim kapasitemizin tamamına yakınını doldurmayı planlıyoruz. 24 binini iç pazarda satıp, yaklaşık 10 bin adedini de ihraç etmeyi öngörüyoruz. Şayet bu kapasiteyi başarıyla doldurursak, ikinci modelle 110 binlik kapasiteyi de harekete geçirebiliriz” diye konuştu. Yamasaki, “Bu modeli çevre ülkelerin yanı sıra Kuzey Afrika ve Körfez ülkelerine de ihraç edeceğiz. Özellikle bu pazarlarda dizel normlarının değişmesi halinde, şansımız daha da artabilir” dedi.

    İkinci vardiya ;
    Yeni Civic Sedan’ın yanı sıra Jazz, yeni CR-V, Civic Type-R ve HR-V gibi modellerle yelpazeyi genişleteceklerini de hatırlatan Yamasaki, “Pazara geri dönüyoruz. Daha iddialı ve rekabetçi olacağız” vurgusunu yaptı.

    Avrupa’da sedan pazarının kısıtlı olmasının, ihracatlarını etkilediğini, bu nedenle 2015’i 12 bini iç pazar olmak üzere 15 bin adetlik üretimle kapatacaklarını vurgulayan Yamasaki, “Ancak yeni nesil Civic Sedan’ın Avrupa’da beğenilebileceğini düşünüyoruz. Tasarım olarak coupe araçları andırıyor. Üstelik 1.6 lt dizel ve 1.5 lt turbo motorlarımız, bu pazar için çok uygun. Bu yüzden şansımız olacağına inanıyorum” ifadesini kullandı.

    Honda Türkiye Başkan Yardımcısı İsmail Sümer ise, tek vardiyada 25 bin adetlik kapasiteye ulaşabildiklerini, bu nedenle yeni Civic’le ikinci vardiyaya geçeceklerini söyledi. “Maliyetleri iyi bir seviyeye çekmek için uğraşıyoruz. Bunu başardığımızda, ihracat şansımız daha fazla olacak. O zaman da 50 binlik kapasiteyi dolduracağımıza inanıyorum. Bunu yapınca da, Japonya’ya gidip ikinci projeyi isteyebiliriz” diyen Sümer, ikinci vardiya ile birlikte 2016’da en az 400 kişi daha istihdam edeceklerini, 1200 kişilik istihdama ulaşacaklarını belirtti.

    ***************************************************************************************************
    Yeni Honda Civic Sedan resmen duyuruldu.

    Honda, Los Angelas’ta gerçekleştirdiği lansmanda onuncu nesil Civic’in tanıtımını gerçekleştirdi. Bir önceki Civic modelinden daha farklı bir görünüme sahip olan sedan otomobil, selefinden 5 cm daha geniş ve aks mesafesi de 3 cm daha uzun.

    Tasarımına bakıldığında bu yılın başında duyurulan Civic Coupe’den izler taşıyan, şişkin çamurlukları, LED farları ve yan aynalarıyla göze çarpan otomobilde ince tasarıma sahip spoiler yer alıyor. Tasarımda yapılan iyileştirmerlerle daha verimli bir otomobil olduğu belirtilen yeni Civic’in gövdesi selefine kıyasla 30 kilogram daha hafif.

    Yeni Honda Civic modelinin iki farklı motor seçeneğiniyle birlikte otomobil tutkunlarının beğenisine sunulacağı belirtiliyor. Otomobilin Amerika versiyonunda 1,5 litre ile 2 litre hacimli motor seçenekleri yer alıyor. 1,5 litre hacimli motora sahip modelin 173 beygir, 2 litre hacimli modelin ise 158 beygir güç üretebileceği ifade ediliyor. Her iki motor seçeneğine sahip modelin de 6 ileri vitesli manuel ve otomatik şanzıman (CVT) seçenekleriyle birlikte geleceği belirtiliyor.

    Otomobilin ana konsolunda yer alan 7 inçlik dokunmatik ekranın Apple’ın CarPlay ve Google’ın Android Auto sistemlerine de destek vereceği dile getiriliyor. Bu yılın sonbahar aylarında Amerika’da piyasaya sunulacak 2016 model Honda Civic’in satış fiyatları henüz açıklanmadı.

    Honda Civic Sedan Fabrikadan lpg'li (http://www.haberkat.com...eye-gelecek-h38806.html )

    15 Eylül 2015 tarihi itibariyle Honda Türkiye ve BRC arasında uygulamaya koyulan anlaşmayla birlikte Şekerpınar fabrikalarında Honda Civic sedan modelleri direk olarak LPG'li üretilecek.

    Fabrikadan bayiye LPG'li bir şekilde gelecek olan Honda Civic sedan modellerinin montaj kontrollerinin de Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği tarafından yapılacağı belirtiliyor.

    https://www.youtube.com/watch?v=A3LehWNblrY

    https://www.youtube.com/watch?v=y3wAoXpl8Tw


     Brand New Honda Civic Sedan Coming Soon :) Brand New Honda Civic Sedan Coming Soon :) Brand New Honda Civic Sedan Coming Soon :) Brand New Honda Civic Sedan Coming Soon :) Brand New Honda Civic Sedan Coming Soon :) Brand New Honda Civic Sedan Coming Soon :) Brand New Honda Civic Sedan Coming Soon :) Brand New Honda Civic Sedan Coming Soon :) Brand New Honda Civic Sedan Coming Soon :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfen1976 -- 9 Şubat 2016; 23:03:59 >







  • Yeni gelişme mi var hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır benim ilk konuyu şikayet edip kitlemislerdi bende tekrar açayım dedim bu kez fark edecekler mi deneyeyim dedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfen1976 -- 9 Şubat 2016; 14:01:36 >
  • Yarım kalan işi buradan devam ettirelim en iyisi

    1- Daha dayanıklı kaporta boyası,
    2- 4 kameralı çevre görüş sistemi,
    3- Kör nokta uyarı sistemi,
    4- Sürücü koltuğuna bel destek ayarı,
    5- Aracı park edip kumandadan kitlediğimizde tüm camların otomatik kapanması,
    6- Araç hareket ederken tüm kapıların otomatik kapanması,
    7- Yan aynalarin tek tuşla otomatik katlanması,
    8- Bagajda en az 1 adet 12V soketi,
    9- Ön kol dayamanın arkasına extra bir 12V soketi ve Usb soketi,
    10- Arka şaft tünelinin yok edilmesi,
    11- Akıllı uzun far sistemi,
    12- Adaptif far sistemi,
    13- Tüm camların sıkıştırma kontrollü olması,
    14- Bağajın icindeki arka kolonların bir koruma kapak ile kapatılması,
    15- Bagaj döşemesinin daha kaliteli olması,
    16- Ses ve rüzğar yalıtımının daha iyi yapılması,
    17- Sert plastik yerine yumuşak kaliteli iç materyaller,
    18- Tüm 4 kapı düğmelerinin tekrar aydınlatılması,
    19- İç ve dış aydınlatmada ledlere geçilmesi,
    20- Ön camların kaldırılması ile olan sorunun halledilmesi,
    21- Lpgli modelde aktif lpg tüketimini ve miktarını gösterge panelinde, menuye entegre şekilde olması,
    22- Ön ve arka tamponlarda park sensörleri olması,
    23- 17" olan jantların isteğe bağlı olarak 16" olarakta alınabilmesi,
    24- Continental lastikler yerine Michelin energy saver + secilebilmesi !

    NOT : Yukarıdaki maddelerde tam olarak karar verdiğimizde ise bireysel olarak şu mesaj adresini hedef alıp yollarız sonra geri dönüşleri bekleriz. ==>http://honda.com.tr/bize-ulasin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfen1976 -- 9 Şubat 2016; 14:30:38 >




  • Yeni kasanın bagajı nasıl olacakmış göya ana konuda tartisiliyor ama sonuç yok neyse gezinirken şöyle bir haber buldum belki bir fikir verir.

    http://www.ototeknikveri.com/haber/6381/yeni-2016-honda-civic-sedan-karoser-ozellikleri
  • Wolfen1976 kullanıcısına yanıt
    Oto teknik veriye arada bakıyorum ama bu yazı yeni yayınlanmış olduğundan olsa gerek henüz görmemiştim. Bagaj kapasitesi benim için çok önemli ve neredeyse yazının yarısının bagaj hacmine ayrılmış olmasıda benim açımdan oldukça faydalı oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wolfen1976 kullanıcısına yanıt
    Cumartesi izmir honda çamkırandaydım....spoiler ve gündüz led yaptırdım yeni kasa civic i temmuz ağustos ayında beklediklerini söylediler
     Brand New Honda Civic Sedan Coming Soon :)
  • Yeni yeni konun hayırlı olsun

    Bir de mevcut kasa için CarPlay özellikli navi getirin diye mesaj atalım bari. Tek madde, tek istek, tüm eski kasa sahiplerinin isteyeceği bir şey.
  • siderya kullanıcısına yanıt
    Ben diyordum ana konuda kimse inanmadı 2017 başlarına sarkar dediler onlar yurtdışından gelecekmis gibi düşünüyorlar yahu araç Şekerpınar fabrikadan çıkacak nihayetinde yurtdışından gelse gelse yeni HR-V gelir onunla bağlantılı düşünüyor olabilirler nihayetinde.
  • buklamania kullanıcısına yanıt
    Tşkler hoşgeldin tekrar bakalım bu konuyu sayfa yöneticisi fark edebilecek mi sırf onu test etmek için açtım

    Hocam ben tam olarak ne istediğini anlayamadim bu Car Play dediğin cihazın artısı ne mevcut navigasyon ikimizin aracinda da var gayette şık ve kullanisli bir gorunumu var yani aracın orjinal müzik sistemine göre. Şimdi Apple Car Play yeni kasada standart ise biz neden Car Play özellikli navi isteyelim onu çözemedim Apple Car Play yeterli gibi aslında interneti var mi bilmiyorum gerçi aracın icinde internete girip ne yapacagız oda ayrı konu. Bu 24 madde bile pek çok kişiye göre fazla ama hangisini kırpabiliriz mesela araç içi materyaller zaten yumuşak olacakmis biz onuda yazdik




  • Wolfen1976 kullanıcısına yanıt
    Yeni kasanın ne zaman geleceği belli değil. O yüzden hazır CR-V ile yeni navi geldiğine göre onu bizim araçlar için de kullanılır hale getirsinler de şimdiden kullanalım.

    CarPlay özelliği ile cep telefonunu aracın ekranından yönetebiliyorsun. Benim için araçlardaki navigasyonların özellikleri yeterli değil o yüzden Cyon filan hikaye.
    Hiç biri Iphone telefonum kadar işlevsel değil. Bu özellik sayesinde büyük ekrandan telefonumu kullanabileceğim, siri ile istediğimi sesli komut vererek yaptırabileceğim. Sesli olarak mesaj bile yollayabilirim.

    Çok pratik bir özellik.


    https://www.youtube.com/watch?v=JdGJsgth7yU




  • buklamania kullanıcısına yanıt
    Vay baya işlevsel olmuş fakat yeni kasada bunu kullanacak iseler eski kasa icin uğraşmaz istemeyebilirler hem montajı nasıl olacak bizdeki navi bölümü daha büyükçe gibi montajda sıkıntı olabilir birde bunu yaparlarsa kimse yeni kasa almaz ki eski araçları ile devam edebilirler sanki
  • Wolfen1976 kullanıcısına yanıt
    YENİ BOMBA.,.,.,.,
    Volkswagen, ABD’de Takata’nın yaptığı hava yastıklarından kaynaklı olarak 600 binin üzerinde aracını geri çağıracağını açıkladı.
    Şirketten yapılan açıklamada, ABD’de 680 bin aracın geri çağırılacağını belirtti. Şirket, Takata’nın hava yastıklarını defolu olabileceği için geri çağırma yaptıklarını ifade etti. Geri çağırılacak araçların 2006-2014 yılları arasında üretilmiş olduğu da belirtildi. Şirketten yapılan açıklamada, bu geri çağırmanın maliyetine yönelik herhangi bir açıklama yapılmadı.
    Daimler’den 382.53 milyon dolarlık geri çağırma!
    Takata hava yastıkları nedeniyle Alman üretici Daimler de ABD’de 840 bin aracını geri çağıracağını açıklamıştı. Şirket, bu geri çağırmanın maliyetini 382.53 milyon dolar olduğunu duyurdu.
     Brand New Honda Civic Sedan Coming Soon :)




  • siderya kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz önce bende okudum bu haberi ama işin içinde Takata olunca VW konusunda paylaşamadım malum Japon firması Takata

    Asıl bomba şu konu bence kaç sene olmuş hala aynı yerdeler

    http://forum.donanimhaber.com/m_57167186/f_//tm.htm#57167186



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfen1976 -- 10 Şubat 2016; 16:43:15 >




  • siderya kullanıcısına yanıt
    Night Drive sence diğer kapı düğmeleri ışıklı mı ben tam emin olamadım adam kafasına mı takmis kamerayı acaba

    https://www.youtube.com/watch?v=x5tMkZSLV98
  • Wolfen1976 kullanıcısına yanıt
    fosfor
     Brand New Honda Civic Sedan Coming Soon :)
  • siderya kullanıcısına yanıt
    fosfor derken var mıdır demek istiyorsun yoksa kötü ışıklı düğmeleri tercih eder çoğu kullanıcı
  • Wolfen1976 kullanıcısına yanıt
    hayır yok ışıksız fosforlu malzeme kullanılmış
     Brand New Honda Civic Sedan Coming Soon :)
  • Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Dün tüm günüm yolda geçti çok yoğun trafik tam 5 saat dur kalk köprüydü, viyadüktü, fsmdi, sabiha gökçendi falandı filandı 250 km de yakıt tüketimim 8.2 lt / 100 km de çok tuhaf ben 12 lt ve üzerini bekliyordum açıkçası ama olmadı. Hatta S modda bile kullandım bir ara kısa süreli yol açık iken araç resmen uçuyor

    İlaveten o sıkışık trafiğe dayanamayan 2 araç yardım şeridinde dörtlüleri yakıp yardım gelmesini bekliyorlardı tabiki trafiği daha da çok tıkayarak. Bu araçlar hangisiydi peki dersiniz, Pegeout 206 ve Golf 7



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfen1976 -- 15 Şubat 2016; 14:47:09 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.