Şimdi Ara

brainwavs m4 28 dolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: jacques1791 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mikrofonlu modeli de aynen 28dolar su anda ikisinden de siparis verdim valla affetmem
  • Ben de bir kaç saat önce gördüm çok iyi fiyat gerçekten, kaçırmadan alayım bari bir tane. Bu arada alacak arkadaşlara benden ek bilgi olsun, mikrofonlu modelin kablosunun mikrofonsuz modelden farklı olduğu söyleniyor ve daha dayanıksız olduğu kanısı hakim genelde. Tabi ben kendim kıyaslamadım ikisini, okuduklarımdan yola çıkarak yazıyorum.
  • gecenin bu saatinde fiyatini gormemle siparisi verdim hemen hadi hayirlisi
  • 2 TANE DAHA alsam mı acaba gönderimler sorunsuz ulaşırmı hediye etmek istediğim kişiler var mp4nationdan alışveriş yapan var mı ?
  • sorunu ptt cikariyor kardes gelen urunu bekletiyorlar fln sikinti cikmaz merak etme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacques1791

2 TANE DAHA alsam mı acaba gönderimler sorunsuz ulaşırmı hediye etmek istediğim kişiler var mp4nationdan alışveriş yapan var mı ?

paypal ile alisveris yapiyorsaniz gonderimde bir sorun ciksa bile paranizi iade alabilirsiniz.
  • Bana alabilecek olan arkadaş var mı ? uygun bir aracılık ücretiyle tabikide.Kredi kartım yok
  • beyler bende almayı düşünüyorum acaba kaç güne gelir ve kulaklık kalite olarak nasıl sizce?
  • Arkadaşlar dün mp4nation.net paypal ile m4 aldım. Bugün FedEx Service den mail aldım ama anlamadım şimdi ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim.

Notification,

We couldn’t deliver your parcel at your address.
    Reason deny:It’s not right the address of recipient.

LOCATION OF YOUR PARCEL:Toledo
    STATUS OF YOUR ITEM: sorting
    SERVICE: One-day Shipping
    Parcel number:U579875404NU
    FEATURES: Yes

Postal label is enclosed to the letter.
    Print your label and show it in the nearest post office of USPS

Information in brief:
    If the parcel isn’t received within 30 working days our company will have the right to claim compensation from you for it's keeping in the amount of $12.31 for each day of keeping over limited time.

You can find the information about the procedure and conditions of parcels keeping in the nearest office.

Thank you.
    FedEx Customer Services.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1306

Arkadaşlar dün mp4nation.net paypal ile m4 aldım. Bugün FedEx Service den mail aldım ama anlamadım şimdi ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim.

Notification,

We couldn’t deliver your parcel at your address.
    Reason deny:It’s not right the address of recipient.

LOCATION OF YOUR PARCEL:Toledo
    STATUS OF YOUR ITEM: sorting
    SERVICE: One-day Shipping
    Parcel number:U579875404NU
    FEATURES: Yes

Postal label is enclosed to the letter.
    Print your label and show it in the nearest post office of USPS

Information in brief:
    If the parcel isn’t received within 30 working days our company will have the right to claim compensation from you for it's keeping in the amount of $12.31 for each day of keeping over limited time.

You can find the information about the procedure and conditions of parcels keeping in the nearest office.

Thank you.
    FedEx Customer Services.

Adresi İspanya/toledo olarak görmüş ve o bölgeye kargolayamayacaklarını söylemişler

• kulaklık geldi ama telefondan mı nedir pek umduğum gibi çıkmadı
  • Kampanyayı kaçırdım, bana uygun fiyattan satabilecek olan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kulaklık geldi ama telefondan mı nedir pek umduğum gibi çıkmadı

Bugün mü geldi? eğer dün yada bugün geldiyse, dinlediğin tarzda bir playlist oluştur ve mesela şimdiden sabaha kadar orta karar bir seste çalsın fark edecektir fakat telefonla dinlerken de çokta bir fark bekleme

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncay_d

quote:

kulaklık geldi ama telefondan mı nedir pek umduğum gibi çıkmadı

Bugün mü geldi? eğer dün yada bugün geldiyse, dinlediğin tarzda bir playlist oluştur ve mesela şimdiden sabaha kadar orta karar bir seste çalsın fark edecektir fakat telefonla dinlerken de çokta bir fark bekleme

bugün geldi ama ne bileyim cx300 kullanmış biri olarak pek tatmin olmadım.yarın mp3 çalarda deneyelim bakalım
  • androidli tellerin cogu artık kalıtelı ses verebılıyor mp3 calarlara yakın oyleyse eger bende merak ettım durumu. burnın den sonra goruslerını yazarsan sevınırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seldom Seen Kid

androidli tellerin cogu artık kalıtelı ses verebılıyor mp3 calarlara yakın oyleyse eger bende merak ettım durumu. burnın den sonra goruslerını yazarsan sevınırım.

dediğim gibi sorun telefondan kaynaklı galaxy s var bende ama voodoo sound olmadığı için stock kernel kullanıyorum o yüzden kulaklıktan tat alamadım.
    eski bir creative mp3 çalarda denedim canavar gibi burn in olmadan cx300 II kalitesinde
  • cx300ii kalitesindeyse kötü demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

cx300ii kalitesindeyse kötü demektir.

BENCE kulaklığa açılma şansı tanı (28 $)50 tl ye alınmış bir kulaklık direk 79.5 $ vermiş olsaydım.olabilirdi :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.