Şimdi Ara

Braga tarihinin defansını yaptı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak etmeyin turu rahat geçeriz.Bugün çok güzel kapandilar orada ki maçta zaten zorunlu acilacaklar kapanırsa atamazlar zaten.Açıldıklarında biz atacaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Braga bize karşı seneler önce oynadığı taktiğin aynısını oynadı neredeyse, Volkan'ın olağanüstü kurtarışı olmasa başarılı da olabilirlerdi. Adamlarda futbolcular değişiyor sistemleri değişmiyor. Bence çok rahat olmayın, sonuçta orada bulacakları bir gol maçın kaderini değiştirir, Fenerbahçe'de deplasmanlarda çok rahat oyunlar oynamıyor.
  • kaleci oyunu çok soğuttu hep bekledi yavaş başlattı oyunu
  • Golümüzü saymadı vicdansız hakem,neyse saglık olsun en kötü günümüzde 13 mactır yenilmeyen takımı hakeme ve eksiklere rağmen yendik :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizi iyi analiz etmiş adamlar.tabii şenerin rezalet performansı olmasa daha iyi olurdu.gökhan kendi kanadını zorladığı için sol kanat rahatlıyordu bu sefer öyle olmadı ama volkan şen varlık gösteremedi.diğer maça yetişmesi lazım gökhanın yoksa şenerle olmaz
  • Bu seviyede takımlar böyle oynuyor siz bilmezsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benfica gibi olmasın da...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

Golümüzü saymadı vicdansız hakem,neyse saglık olsun en kötü günümüzde 13 mactır yenilmeyen takımı hakeme ve eksiklere rağmen yendik :)

hakem neydi öyle ya.Bizdeki hakemler daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gandlee

Benfica gibi olmasın da...

Sen rahat ol,basımızda pereira var,portekíz'den güle oynaya döneriz,bunlar bize gol atamaz

• Uzun mesaj yazdım yine hata verdi forum gitmedi mesaj delireceğim yahu. Neyse özet geçeyim
    Maç zordu fener zorlandı. Volkan maçı kurtardı benim gözümde. Braga o golü atsa güle oynaya giderdi. Topal iyi vurdu. Hakemi konuşan çok ama hakem bence gayet iyidi. Türkiye liginde çalınan ucuz faulleri görmeyince böyle mi diyorsunuz anlamadım ? Sayılmayan golde ofsayt olarak gördüm ilk izleyişte tekrarını bakmadım belki değildir kesin demiyeyim. Fener deplasmanda daha zorlanır. Braga eler diye düşünüyorum.
  • Sıkıntı sen değilsin, senin zaten ne olduğun belli. Seni zaten kaale alıp cevap vermek bile saçma, biteceksiniz, bu ülkenin futbolu gelişecekse senin gibi kör cahiller futboldan el ayak çektikten sonra gelişecek. İnsanlar rahatça futbol konuşamıyorsa, bir oyunu eleştirip analiz edemiyorsa senin zihniyetinden dolayıdır. Acıyorum sadece, blok.
  • Derslerine iyi calismis td leri.Kanatlarda alper ve volkani kitlediler , 3 dmc ile bisey yapamayacagimizk dusunduler.Oyle de oldu ama topal'i kimse hesap edemezdi gafil avlandilar. Tabi bizim formsuzlugumuzda etkiliydi o baska konu.

Burda hayvan gibi yaptiklari defansi orada yapmayacaklar mecburiyetten.Acilacaklari icin bizim isimize gelecek 1 gol mutlaka atacagiz orada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

Sıkıntı sen değilsin, senin zaten ne olduğun belli. Seni zaten kaale alıp cevap vermek bile saçma, biteceksiniz, bu ülkenin futbolu gelişecekse senin gibi kör cahiller futboldan el ayak çektikten sonra gelişecek. İnsanlar rahatça futbol konuşamıyorsa, bir oyunu eleştirip analiz edemiyorsa senin zihniyetinden dolayıdır. Acıyorum sadece, blok.

Çok komik la bu çocuk

• Rudy Fernandez kullanıcısına yanıt
    Sorma 1 vurdum bın ah işittim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yukarıda ki iki şahsın yarın kreşleri falan yok mu? Yönetim bunlara daha ne kadar izin verecek bilemiyorum ancak bu trollükleri forumca rahatsızlık seviyesine ulaştırdılar. İkisi de bloklu gerçi, cahil cesaretleri de cabası.
  • quote:

Bu yukarıda ki iki şahsın yarın kreşleri falan yok mu? Yönetim bunlara daha ne kadar izin verecek bilemiyorum ancak bu trollükleri forumca rahatsızlık seviyesine ulaştırdılar. İkisi de bloklu gerçi, cahil cesaretleri de cabası.

• Üzgünüm okumadım, bloklusun. Hadi lig maçlarında anlarım ama Avrupa maçlarında sizlerle düzgün bir şekilde futbol tartışabilirdik. Bunun yerine fanatiklik yapıp insanları rahatsız ediyorsunuz ve bunun iyi bir şey olduğunu kanıksadığınız için sizler adına üzülüyorum. Umarım bu durumdan kurtulursunuz, umarım sizde bir gün o seviyeye ulaşırsınız. Dalga geçeceğiniz ya da şaka yapacağınız zamanlar bile ince espri yeteneğine umarım ileride ulaşabilirsiniz. Sizlere bir büyüğünüz olarak tavsiyem bunlardır, bunun dışında yapacak hiçbir şeyim yok.
  • quote:

Üzgünüm okumadım, bloklusun. Hadi lig maçlarında anlarım ama Avrupa maçlarında sizlerle düzgün bir şekilde futbol tartışabilirdik. Bunun yerine fanatiklik yapıp insanları rahatsız ediyorsunuz ve bunun iyi bir şey olduğunu kanıksadığınız için sizler adına üzülüyorum. Umarım bu durumdan kurtulursunuz, umarım sizde bir gün o seviyeye ulaşırsınız. Dalga geçeceğiniz ya da şaka yapacağınız zamanlar bile ince espri yeteneğine umarım ileride ulaşabilirsiniz. Sizlere bir büyüğünüz olarak tavsiyem bunlardır, bunun dışında yapacak hiçbir şeyim yok.

Ağlattın ooo helal

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Orijinalden alıntı: Gandlee

Benfica gibi olmasın da...

Sen rahat ol,basımızda pereira var,portekíz'den güle oynaya döneriz,bunlar bize gol atamaz

lol
  • quote:

Sıkıntı sen değilsin, senin zaten ne olduğun belli. Seni zaten kaale alıp cevap vermek bile saçma, biteceksiniz, bu ülkenin futbolu gelişecekse senin gibi kör cahiller futboldan el ayak çektikten sonra gelişecek. İnsanlar rahatça futbol konuşamıyorsa, bir oyunu eleştirip analiz edemiyorsa senin zihniyetinden dolayıdır. Acıyorum sadece, blok.

Futbol nasıl gelişir ? Futbolun gelişmesi kelimesinin anlamı nedir ? Futbol geliştikten sonra bu ülkedeki takımlara getirileri neler olabilir ? Bunların cevabını verebilir misin lütfen ben tamamen cahillikten soruyorum, herkesin ağzında futbol şu şu sebeplerden ötürü gelişemiyor diyorlar. Hepside ayrı ayrı konularla alakalı. Hadi gözüm sen bu işleri biliyor anlıyor gibi görünüyorsun aydınlat beni.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.