Şimdi Ara

BR Trigonun Bitmesi Şerefine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ben de rasyonel sayıları bitirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yoğurtlu Ayran

Hocam ben de rasyonel sayıları bitirdim
    Olsun hocam yavaş yavaş bitirirsiniz daha çok var.

• Bir aydır br konusu açıyodun sende iyi hadi gözün aydın :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barışş9999 -- 8 Kasım 2018; 18:32:50 >
  • Trigonometri temeli olmayan birisi Br'yi kullanabilir mi hocam sizce?
  • Can Lp kullanıcısına yanıt
    kanka kullanamaz bence ya kullansa bile dönüp bidaha izlemeli kesinlikle
  • BR Nedir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çilekli link kullanıcısına yanıt
    Halkın kendine yakışanı izlemesidir

• hocam sabırla izleyeceğim ben de . nasıl, üstüne ne kadar soru çözmen gerekir?temel atmana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barışş9999

Bir aydır br konusu açıyodun sende iyi hadi gözün aydın :))
    Eyvallah hocam sağ olun bitti sonunda kasımın sonuna doğru biter herhalde kaf 3 yani inşallah

@Can Lp
    Hocam çok açıklayarak anlatıyor ama bazı yerlerde aşırı açıkladığı için çorba olabiliyor nadir de olsa. Yani hiç temelim yok sin30 kaç bilmem derseniz önce bir şenol hoca ne bileyim hocalara geldik falan izleseniz bence ondan sonra BR olur yani çünkü açıklayarak anlatıyor her şeyi. Ben önce hog'dan bitirdim not alarak 1 hafta falan o sürdü aksamalarla beraber, BR de 3 haftamı falan aldı ama aksamalarla yani aksatmadan 2 haftada hadi bilemedin 2.5 haftada biter.

@Çilekli link

" Behzat Rasuli "

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-67714B014

hocam sabırla izleyeceğim ben de . nasıl, üstüne ne kadar soru çözmen gerekir?temel atmana
    Güzel anlatmış hocam bence çok beğendim bazı yerleri aşırı kasmış ama birkaç tane çıkmış soru gösterdi kasılmıcak gibi de sormamışlar. Hocam valla bilemiyorum ki elimde 345 AYT var ilk 4 testini çözdüm 1-2 dikkat hatası hariç başka yanlış çıkmadı. O bitsin ACİL ya da türevi bir kitap alıp oradan da ayt kasacam. 345 kendi başına yetmez sanırım. Bilmem ki hocam şu kaf 4 de bitsin sonra tekrar apotemi trigo-türev-integral-limit atacam tekrar amaçlı. O zamana kadar da soru çözerim.
  • Kök3gördügün yerlere tan60 yaz,1 carpanlarini tan45 olarak gör...

• Mikail hoca vs br hangisi daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: İTÜinş

Güzel anlatmış hocam bence çok beğendim bazı yerleri aşırı kasmış ama birkaç tane çıkmış soru gösterdi kasılmıcak gibi de sormamışlar. Hocam valla bilemiyorum ki elimde 345 AYT var ilk 4 testini çözdüm 1-2 dikkat hatası hariç başka yanlış çıkmadı. O bitsin ACİL ya da türevi bir kitap alıp oradan da ayt kasacam. 345 kendi başına yetmez sanırım. Bilmem ki hocam şu kaf 4 de bitsin sonra tekrar apotemi trigo-türev-integral-limit atacam tekrar amaçlı. O zamana kadar da soru çözerim.

Alıntıları Göster
    anladım hocam teşekkürler. ben kaf3 ten diziler ve logaritmayı bitirip güzelce trigoyu halleder üstüne supara ve 345 ayt den çözerim sanırım. dediğin gibi acilden,sarmaldan falan da unuttukça,apotemiden de son rutüş çözeriz inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: uçankeko

Mikail hoca vs br hangisi daha iyi
    Bilmem ki hocam Mikail hocayı hiç dinlemedim.

@danimarkanboy
    Hocam bende supara-geo var da benim hoşuma gitti soruları falan. Matematiği nasıl? Alayım mı acil'den önce için? 345-Supara-Acil ?
  • İTÜinş kullanıcısına yanıt
    Peki br beni 5netten 25nete çıkarır mı hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk okul üçe geri döndüm teşekkürler.
    Fonksiyon bir haftada biterse trigo kaç günde biter hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İTÜinş

Bilmem ki hocam Mikail hocayı hiç dinlemedim.

@danimarkanboy
    Hocam bende supara-geo var da benim hoşuma gitti soruları falan. Matematiği nasıl? Alayım mı acil'den önce için? 345-Supara-Acil ?

Alıntıları Göster
    hocam yani soruları güzel ama geometrisi kadar iddialı değil 345 de yeterli olacaktır. ama tam pekişssin dersen düşünebilrisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-67714B014

hocam yani soruları güzel ama geometrisi kadar iddialı değil 345 de yeterli olacaktır. ama tam pekişssin dersen düşünebilrisin

Alıntıları Göster
    Eyvallah hocam 345'te koca trigoya bile 8-10 test koymuş. Daha da 8 ay var ben unuturum koca konuyu. Acil'den önce orta-üst bir şey çözesim vardı ama araştırayım biraz daha. Sağ olasın.

@uçankeko
    Bilemem ki hocam ama 5 net yapıyorsan BR dinleme derim sıkıntı çekersin , az da olsa temel istiyor hocam BR. Ya da önce hog falan sonra br atarsan 25-30 yaparsın hocam bence.

@in3wton
    Haha :D Eyvallah hocam. Valla hatırladığım kadarıyla fonks da uzundu BR'nin bence. Trigoyu 2-2.5 haftada temizlersin hocam.

• uçankeko kullanıcısına yanıt
    Arada farklar var anlatım tarzı olarak mikail daha iyi soru olarak ikisinin kalitesi hemen hemen aynı diyebilirim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.