Bildirim
BR Trigonun Bitmesi Şerefine

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hocam ben de rasyonel sayıları bitirdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Olsun hocam yavaş yavaş bitirirsiniz daha çok var.quote:
Orijinalden alıntı: Yoğurtlu Ayran
Hocam ben de rasyonel sayıları bitirdim
-
Bir aydır br konusu açıyodun sende iyi hadi gözün aydın :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barışş9999 -- 8 Kasım 2018; 18:32:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trigonometri temeli olmayan birisi Br'yi kullanabilir mi hocam sizce? -
kanka kullanamaz bence ya kullansa bile dönüp bidaha izlemeli kesinlikle -
BR Nedir ? -
Halkın kendine yakışanı izlemesidir
hocam sabırla izleyeceğim ben de . nasıl, üstüne ne kadar soru çözmen gerekir?temel atmana -
Eyvallah hocam sağ olun bitti sonunda kasımın sonuna doğru biter herhalde kaf 3 yani inşallahquote:
Orijinalden alıntı: Barışş9999
Bir aydır br konusu açıyodun sendeiyi hadi gözün aydın :))
@Can Lp
Hocam çok açıklayarak anlatıyor ama bazı yerlerde aşırı açıkladığı için çorba olabiliyor nadir de olsa. Yani hiç temelim yok sin30 kaç bilmem derseniz önce bir şenol hoca ne bileyim hocalara geldik falan izleseniz bence ondan sonra BR olur yani çünkü açıklayarak anlatıyor her şeyi. Ben önce hog'dan bitirdim not alarak 1 hafta falan o sürdü aksamalarla beraber, BR de 3 haftamı falan aldı ama aksamalarla yani aksatmadan 2 haftada hadi bilemedin 2.5 haftada biter.
@Çilekli link
" Behzat Rasuli "
-
Güzel anlatmış hocam bence çok beğendim bazı yerleri aşırı kasmış ama birkaç tane çıkmış soru gösterdi kasılmıcak gibi de sormamışlar. Hocam valla bilemiyorum ki elimde 345 AYT var ilk 4 testini çözdüm 1-2 dikkat hatası hariç başka yanlış çıkmadı. O bitsin ACİL ya da türevi bir kitap alıp oradan da ayt kasacam. 345 kendi başına yetmez sanırım. Bilmem ki hocam şu kaf 4 de bitsin sonra tekrar apotemi trigo-türev-integral-limit atacam tekrar amaçlı. O zamana kadar da soru çözerim.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-67714B014
hocam sabırla izleyeceğim ben de . nasıl, üstüne ne kadar soru çözmen gerekir?temel atmana -
Kök3gördügün yerlere tan60 yaz,1 carpanlarini tan45 olarak gör...
Mikail hoca vs br hangisi daha iyi
anladım hocam teşekkürler. ben kaf3 ten diziler ve logaritmayı bitirip güzelce trigoyu halleder üstüne supara ve 345 ayt den çözerim sanırım. dediğin gibi acilden,sarmaldan falan da unuttukça,apotemiden de son rutüş çözeriz inşallahquote:
Orijinalden alıntı: İTÜinş
Güzel anlatmış hocam bence çok beğendim bazı yerleri aşırı kasmış ama birkaç tane çıkmış soru gösterdi kasılmıcak gibi de sormamışlar. Hocam valla bilemiyorum ki elimde 345 AYT var ilk 4 testini çözdüm 1-2 dikkat hatası hariç başka yanlış çıkmadı. O bitsin ACİL ya da türevi bir kitap alıp oradan da ayt kasacam. 345 kendi başına yetmez sanırım. Bilmem ki hocam şu kaf 4 de bitsin sonra tekrar apotemi trigo-türev-integral-limit atacam tekrar amaçlı. O zamana kadar da soru çözerim.
Alıntıları Göster
-
Bilmem ki hocam Mikail hocayı hiç dinlemedim.quote:
Orijinalden alıntı: uçankeko
Mikail hoca vs br hangisi daha iyi
@danimarkanboy
Hocam bende supara-geo var da benim hoşuma gitti soruları falan. Matematiği nasıl? Alayım mı acil'den önce için? 345-Supara-Acil ? -
Peki br beni 5netten 25nete çıkarır mı hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İlk okul üçe geri döndüm teşekkürler.
Fonksiyon bir haftada biterse trigo kaç günde biter hocam? -
hocam yani soruları güzel ama geometrisi kadar iddialı değil 345 de yeterli olacaktır. ama tam pekişssin dersen düşünebilrisinquote:
Orijinalden alıntı: İTÜinş
Bilmem ki hocam Mikail hocayı hiç dinlemedim.
@danimarkanboy
Hocam bende supara-geo var da benim hoşuma gitti soruları falan. Matematiği nasıl? Alayım mı acil'den önce için? 345-Supara-Acil ?
Alıntıları Göster -
Eyvallah hocam 345'te koca trigoya bile 8-10 test koymuş. Daha da 8 ay var ben unuturum koca konuyu. Acil'den önce orta-üst bir şey çözesim vardı ama araştırayım biraz daha. Sağ olasın.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-67714B014
hocam yani soruları güzel ama geometrisi kadar iddialı değil 345 de yeterli olacaktır. ama tam pekişssin dersen düşünebilrisin
Alıntıları Göster
@uçankeko
Bilemem ki hocam ama 5 net yapıyorsan BR dinleme derim sıkıntı çekersin , az da olsa temel istiyor hocam BR. Ya da önce hog falan sonra br atarsan 25-30 yaparsın hocam bence.
@in3wton
Haha :D Eyvallah hocam. Valla hatırladığım kadarıyla fonks da uzundu BR'nin bence. Trigoyu 2-2.5 haftada temizlersin hocam.
-
Arada farklar var anlatım tarzı olarak mikail daha iyi soru olarak ikisinin kalitesi hemen hemen aynı diyebilirim
Benzer içerikler
- hava trafik kontrolörü maaş
- ayt genel deneme önerileri
- hemşirelik okunur mu
- notability fiyat
- son 54 yılın çıkmış soruları pdf
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X