Bildirim
BR burda hatami yapti acaba?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sazanlik yapmayın dedi kendisi yaptı
😆
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu adamin nesini izliyorsunuz 100 kat daha iyiyim bundan + yazın kanal acicam inekmatur ABİNİZLE YGS/LYS KANALI diye,takiplerinizi bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: biftekmatur
Bu adamin nesini izliyorsunuz 100 kat daha iyiyim bundan + yazın kanal acicam inekmatur ABİNİZLE YGS/LYS KANALI diye,takiplerinizi bekliyorum.
İnek, bu imza nedir ya? -
quote:
Orijinalden alıntı: NiceStory
quote:
İnek, bu imza nedir ya?
Neden hocam
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: NiceStory
quote:
İnek, bu imza nedir ya?
Neden hocam
Öldüler..
Çat, çat, çat...
-
Hocam Matematik kananlı olmasın Fizik Kimya Biyoloji filan olsun Matematiğe doydu piyasa bekliyorum yazın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X