Şimdi Ara

!!! Bozulan HardDisk'lerinizi Tamir Edin !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
3
Favori
59.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi bu program işe yaramı bilmiyorum ama ben size başıma gelen bi olayı anlatayım
    benim 250 gb samsung 8 mb önbellekli IDE harddiskim war
    15-17-100-100 olarak bölümlemiştim bir gün bi açtım windows başlamıyo hemen başka bi bilgisayara taktım
    232 gb bölümlenmemiş alan olduğunu gördüm
    önce << Partition Magic Pro 8,0 >> programın updelere Partition(silinen bölümleri geri al) bölümünden yaralanmak istedim ama o seçenek aktif bile değildi. sonrada bi ümitsizlikle onca yıllık bilgilerime veda eddim ve harddiski 10-100-122 olarak bölümledim c (10 gb)ye xp kurdum kurarken aklıma
    << R-Studio v3.6 Build >>(dosya kurtama programı shift+delete de bile ) bu program geldi we D(100 gb) ve E(122 gb) bölümlerini hiç formatlamadan (formatlasanda farketmez) bu programı kurdı-um ve bu bölümleri tarattım yani kısacası
    185 gb tı dolu harddiskten 10 gblık filim hariç herşeyimi kurtardım o filimlerde bölümler büyük ihtimal
    15-17-100-100 olan bölümleri 10-100-122 olarak değiştirdiğim için
    programların linkini weremiyorum elinde olan arkadaşlar warsa paylaşsın

• ben bilgisayarı açarken , hardisk okuma hatası olduğuna dair bi mesaj alıyorum,
    F1 e basarak görmezden geliyor ve windowsa geçiyorum.
    windows da " harddiskinizi değiştirmeden önce verilerinizi yedekleyin " şekilnde bir mesaj veriyor.
    acaba bu sorunu giderir mi bu program ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bilgin

ben bilgisayarı açarken , hardisk okuma hatası olduğuna dair bi mesaj alıyorum,
    F1 e basarak görmezden geliyor ve windowsa geçiyorum.
    windows da " harddiskinizi değiştirmeden önce verilerinizi yedekleyin " şekilnde bir mesaj veriyor.
    acaba bu sorunu giderir mi bu program ?

sen yinede ellem kalsin derim programi yazim firmasi denerken herhalde beklemedigi bi olay olmuş onun için başinda yedek alin demişlerdir ne olur ne olmaz sen elleme
  • saçma bir program
  • ya fiziki arızaları nasıl giderecez bu eminim sector arızalarını gideriyordur onu windows zaten yapıyor
  • Benim hdd kafa atmaya basladı yani okuma yazma kafası icine hava girmis sanırım onun icindeki havayı dısarı atabilirmi

• valla hocaam 1,3 mb lik bi programın bu işi haledebileeceeene inanamıyooorum
    haa anlattığın bilgi kurtarma ve geri getirme + bozulan win içindeki (yani root taki kök içindeki bilgiler desktop belgeler falan filan ) BART PE VE MİNİ PE diye iki programa var bununla bilgisayarı baslatııp isteddiğin tüm veri,leriini ister cd ya yazabilirsiin ister dikine kopyalayabilirsin isterssen (cok hasar görmemek kaydı ile...) win onarıp acabilirssin.

Herneyse kötü yorum yapmış olmak istemiyoorum programı deneyen var ise ve iyi bi sonuc almıssa haberdar olmak isterrim

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

zaten düzelmez bi kere bad sectör girdi mi bi daha hayır bekleme o diskten..

bad sector lu hdd yi düzelttim nasıl mı??

sp1 li xp pro cd si ile windows kurar gibi kurulum ekranından format attım bad sector lü bölüme... ddüzeldi..

yalnızca üzerini kapatır o şekilde..veri yazılmasın diye bloklar o sektörü.gitmez yani fiziksel bad sektör varsa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

!!! Bozulan HardDisk'lerinizi Tamir Edin !!!

HDD Scan And Repair 3.0

Uzunca bir süre kasamızda çalışan sabit sürücülerimiz, biz fark etmesek de bir süre sonra aşırı ısınma ve sürekli veri yükleme sonucu bozulmaya başlarlar. Bilgisayarımız yavaşlar, dosyalarımız açılmamaya başlar, mavi ekran hataları sık belirir ve bir gün bilgisayarımız hiç açılmaz. Servise götürdüğümüzde ise acı bir sonuç bizi bekler. Sabit sürücümüz bozulmuştur, önemli tüm verilerimiz gitmiştir ve en kötüsü de bu verilerimizi yüksek paralar ödeyemedikten sonra kurtaramayacağımız gerçeğidir.

İşte HDD Scan, bu durumda sizin kurtarıcı meleğiniz olmayı vaat ediyor. Program 136 GB'tan büyük sabit sürücüleri bile tanıyıp kontrol edebiliyor, üstelik anakartınızın desteği olmasa bile.

Program sadece IDE sürücüleri için çalışabiliyor, yani bozulan bir SATA sürücünüzü tamir edemiyorsunuz. Tabi, SATA destekli bir sabit sürücünün daha yeni olduğunu varsayarsak şimdilik bu bir eksiklik olarak görülmemeli.

Yazılım, BIOS'tan bağımsız olarak çalıştığından ölü gözüken sabit sürücüleriniz bile tanınabiliyor. Yüksek hızlı ve kolay kullanıcı arabirimli program ile sabit sürücünüzün işe yarayan tüm bölümleri elden geçiriliyor. Bozuk bölümler hızla atlanıyor ve kurtarılabilecek tüm veriler, hatta kimi durumlarda tüm sabit sürücünüz tekrar hayata döndürülüyor.

HDD Scan ile sabit sürücünüzün öldüğünü söyleyen ve verilerinizin ancak yüksek miktarlar ödenerek tamir edilebileceğini belirten servisinize, kendi imkanlarınız ile neler başarabileceğinizi artık gösterebilirsiniz.

Önemli Not : Program, yapısı gereği bir imaj dosyası olarak geliyor. Bu imaj dosyasını CD yazma programınız ile CD'nize sistem CD'si olarak yazdıktan sonra bilgisayarınızı bu CD ile başlatmanız yeterlidir. HDD Scan başlangıçta çalışacak, tüm sabit sürücülerinizi tarayacak ve kurtarılabilecek veya onarılabilecek tüm verileri size sunacaktır.

1.3 MB boyutundaki programı indirmek için alttaki linke tıklayın.

/>

Bu kadar zahmete girip yazacağına, önce bir kontrol etseydin keşke. İmaj dosyasının içi bom boş.

• quote:

Orjinalden alıntı: Necessa®i

bu ne yaa!.. verdiğin şeyin ne setup nede install diye bişiyi var. sadece resim bu. kur diyorum adobe fotoshop açılıyor 3-4 tane yazı cıkıyor sadece

adam gibi okusana kardeşim arkadaş zaten iso şeklinde olduğunu yazmış.ki zaten öyle olması gerekiyor çünkü bootable disk bu proğram asıl sana

• quote:

Orjinalden alıntı: [TUTH_ANKH_AMON]

quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

HDD Scan And Repair 3.0

Uzunca bir süre kasamızda çalışan sabit sürücülerimiz, biz fark etmesek de bir süre sonra aşırı ısınma ve sürekli veri yükleme sonucu bozulmaya başlarlar. Bilgisayarımız yavaşlar, dosyalarımız açılmamaya başlar, mavi ekran hataları sık belirir ve bir gün bilgisayarımız hiç açılmaz. Servise götürdüğümüzde ise acı bir sonuç bizi bekler. Sabit sürücümüz bozulmuştur, önemli tüm verilerimiz gitmiştir ve en kötüsü de bu verilerimizi yüksek paralar ödeyemedikten sonra kurtaramayacağımız gerçeğidir.

İşte HDD Scan, bu durumda sizin kurtarıcı meleğiniz olmayı vaat ediyor. Program 136 GB'tan büyük sabit sürücüleri bile tanıyıp kontrol edebiliyor, üstelik anakartınızın desteği olmasa bile.

Program sadece IDE sürücüleri için çalışabiliyor, yani bozulan bir SATA sürücünüzü tamir edemiyorsunuz. Tabi, SATA destekli bir sabit sürücünün daha yeni olduğunu varsayarsak şimdilik bu bir eksiklik olarak görülmemeli.

Yazılım, BIOS'tan bağımsız olarak çalıştığından ölü gözüken sabit sürücüleriniz bile tanınabiliyor. Yüksek hızlı ve kolay kullanıcı arabirimli program ile sabit sürücünüzün işe yarayan tüm bölümleri elden geçiriliyor. Bozuk bölümler hızla atlanıyor ve kurtarılabilecek tüm veriler, hatta kimi durumlarda tüm sabit sürücünüz tekrar hayata döndürülüyor.

HDD Scan ile sabit sürücünüzün öldüğünü söyleyen ve verilerinizin ancak yüksek miktarlar ödenerek tamir edilebileceğini belirten servisinize, kendi imkanlarınız ile neler başarabileceğinizi artık gösterebilirsiniz.

Önemli Not : Program, yapısı gereği bir imaj dosyası olarak geliyor. Bu imaj dosyasını CD yazma programınız ile CD'nize sistem CD'si olarak yazdıktan sonra bilgisayarınızı bu CD ile başlatmanız yeterlidir. HDD Scan başlangıçta çalışacak, tüm sabit sürücülerinizi tarayacak ve kurtarılabilecek veya onarılabilecek tüm verileri size sunacaktır.

1.3 MB boyutundaki programı indirmek için alttaki linke tıklayın.

/>

Bu kadar zahmete girip yazacağına, önce bir kontrol etseydin keşke. İmaj dosyasının içi bom boş.

------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Aynen içi boş.
    ikitane pdf dosyası var başka birşey yok.
    Konu açılmışken birkaçtane program sıralayeyim ve belirteyim
    hepsini denedim ve işe yarar tek HDD Regenerator ve norton disk doctor oldu
    6 bad sectorden dördünü temizlediler ve ikisine erişimi engellediler.

Hard Disk Tools
    ----------------------------------------------------------------------------
    Hard Disk Diagnostic Utilities
    Seagate Seatools Desktop Edition
    Western Digital Data Lifeguard Tools
    Western Digital Diagnostics (DLGDIAG)
    Maxtor PowerMax
    Maxtor amset utility
    Maxtor(or any Hdd) Low Level Formatter
    Fujitsu HDD Diagnostic Tool
    Fujitsu IDE Low Level Format
    Samsung HDD Utility(HUTIL)
    Samsung Disk Diagnose (SHDIAG)
    IBM/Hitachi Drive Fitness Test
    IBM/Hitachi Feature Tool
    Gateway GwScan
    ExcelStor's ESTest
    MHD
    WDClear
    Toshiba Hard Disk Diagnostic
    SeaTools for Dos

HDD Regenerator
    to recover a bad hard drive

Ontrack Disk Manager
    Disk Test/Format/Maintenance tool.

Norton Disk Doctor
    a tool to repair a damaged disk, or to diagnose your hard drive.

Norton Disk Editor
    a powerful disk editing, manual data recovery tool.

Hard Disk Sentinel
    Hard Disk health, performance and temperature monitoring tool.

Active Kill Disk
    Securely overwrites and destroys all data on physical drive.

HDAT2
    main function is testing and repair (regenerates) bad sectors for detected devices

SmartUDM
    Hard Disk Drive S.M.A.R.T. Viewer.

Victoria
    a freeware program for low-level HDD diagnostics

HDD Eraser
    Secure erase using a special feature built into most newer hard drives

Evet bunlar harddisk onarım ve test programları indirme linklerini vermedim ama arama yaparsanız çok rahat bulursunuz.

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaakodi -- 2 Aralık 2007; 20:46:23 >

• Paylaşımın için sağol.Eline sağlık.
  • indirip deneyeyim demistim ama içi bos çikti
  • teşekkürler
  • Arkadaşlara katılıyırum .iso dısyasının içi bomboş hiç bir şey yok. @Rietveld usta böyle bir şey yapmazdı yani programları kullanmadan test etmeden vermezdi ama dalgınlığına geldi herhalde...
  • Arkadaşlar ben programı Şubat ayında verdim.Şuan site değişmiş ve programlarda değişmiş.Kaldırıldı program büyük ihtimal.Benden kaynaklanan bir durum değil.Şubat ayında programı verdiğimde çalışıyordu.
  • çok teşeekürler süper bişidir inş
  • Link ölmüş ya:( tekrar başka bi yerden bulabilrmisin?
  • arkadaşlar 160 gb seagate sata harddiskim vardı ve içine hava girdi o yüzden bios kısmına gelince açılmıyo.... ben yeni bi hdd aldım ancak eski hddyi hala saklıyorum. 2011e kadar garantisi var ancak hddnin tamamına yakını doluydu ve içinde resimlerim, okulla ilgili bilgilerim dahil olmaz üzere birsürü önemli bilgim vardı:( herhangi bir şekilde kurtarabilirmiyim diski... birisi yardımcı olabilirmi acaba...
  • Ben de MaxBlast 4 kullanıyorum. Bu programla 20den fazla harddiski fabrikasyon ayarlarına getirip sıfır bir disk gibi yaptım. Bozuk sektör diye birşey kalmıyor. Netten aratırsanız hemen bulabilirsiniz. İndireceğiniz ISO'nun boyutu 75 mb kadar. Elinizde bozuk disk varsa atmadan bu programla mutlaka deneyin derim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.