Şimdi Ara

Bozulan Anakartı Fırınlamayla Çalıştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2 gun once ekran karti aldim hd4870x2 anakarta taktim çok ses geldi pc tanımadı bir sure sonra kapattim pc ekran kartini girmemisti pc tekrar actigimda goruntu gelmedi tamire yolladim ekran karti sorusuz ama anakartin resimde gorunen yeri patlamis simdi internetten firinlama isitma gibi yontemler gordum sizde bunu calistirabilir miyim yoksa mecburi yenisini mi alacagim simdiden tesekkurler

Bozulan Anakartı Fırınlamayla Çalıştırma

• Neresi patlamış? Fotoğraftan bişey anlaşılmıyor..
  • sağ en alttaki iki bios yazan çipin üstündeki küçük beyaz noktalar patladığını gösteriyormuş bilgisayarcı söyledi banada
  • BIOS çipleri gittiyse o anakartı fırınlamayla canlandıramassın. Tek çare aynısının sorunlusunu bulup BIOS çiplerini değiştirmek..
  • Bozulana kadar idare et, tamamen bozulunca yenisine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

BIOS çipleri gittiyse o anakartı fırınlamayla canlandıramassın. Tek çare aynısının sorunlusunu bulup BIOS çiplerini değiştirmek..

aynısını bilgisayarcıda dedi aslında ama yeni anakart olduğu için bulamadı mecbur yenisini alacağım herhalde birde şu ucuzhttp://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8308 anakartı tavsiye edermisiniz ben crossfire yada sli yapmayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emancipator

Bozulana kadar idare et, tamamen bozulunca yenisine sağlık

zaten bozuk şuan çalışıyor ama hiçbir şekilde görüntü gelmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun kardeş yenisini almaktan başka çare yok ama sen yine internette bi bak belki başka sebepten arızalanan bi anakart bulursun öyle değiştirirsin çipleri ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.