Şimdi Ara

Bozuk Laptop Gönderdiler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Hepsiburada.com dan yeni sipariş ettiğim asus marka ( gl752wv ) bilgisayarda bazı sorunlarla karşılaşıyorum Mesela Agarz.com oynarken sağ altta grafikle ilgili bir hata raporu çıkıyor kapandı açıldı diye ve ekran donuyor sonra tekrar ekran düzeliyor fakat bu arada sadece oyun donuyor bilgisayarda sıkıntı olmuyor ve bazende '' ): '' işaret simgesiyle mavi ekran hatası alıyorum %100 olunca Laptop tekrar açılıyor Ekran kartı Ayarlarına bakıyoruz sürüm tam güncel değil güncellerken yine çöküyor ne Yapmam lazım Geri iade mi etmem lazım garantiye mi vermem lazım Ve Bu işlemleri nasıl yapacağım hiç bir bilgim yok nolur Yardım edin bana

• Hiç uğraşma hemen iade et paranı geri al. Hepsi burada hesabına girip sipariş ayrıntıları altındaki iade linkine tıkla geri iade talebi oluştur. En son aşamada sana hburada yurtiçi kargo iade kodu veriyor. O kodla sana geldiği gibi tüm aksesuarları ve faturası ile kolisine koy geri kargola.
    Hiç uğraşma garanti servis falan 20 gün beklersin en az

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toshibaci_1970 T kullanıcısına yanıt
    O kodla nasıl kargoluyoruz kargocumu çağırcam eve o kodu ona mı vercem

• O kodu kargo firmasına bizzat giderek bildir. Kodu söylediğin anda zaten yurtiçi kargonun kendi sisteminde görünüyor. Direk hepsi burada'nın Sultanbeyli'de ki deposuna geri postalanıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.