Şimdi Ara

bozuk görüntü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oncelikle konuyu yanlış yere açmıs olabilirim oyle ise özür dilerim benim sorunum heryerde karşıma çıkan bozuk görüntü dll hatası ornegin directx yüklerken karsıma cıkıyor ve yüklenmiyor yardım ederseniz sevinirim

• Hata mesajını buraya kopyalarsaan belki daha kolay yardım etme imkanımız olur.
  • buyur
     bozuk görüntü
  • erence1907 E kullanıcısına yanıt
    http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?dxgi

Buradan indirdiğin dxgi.dll dosyasını C:\Windows\system32\ klasörüne kopyala. Oyunlarda sorun yaşıyorsan ve sorun hala düzelmemişse o dosyayı oyunun bulunduğu klasörün içinede kopyala. Öyle dene.
  • Bozuk Görüntü Hatası Çözümü

Sorununuzun asıl çözümüne gelirsek,sorun büyük bir ihtimalle ekran kartı sürücüleriyle ilgili olduğu için, ekran kartınızın markasına göre aşağıdaki linklerden uygun olana tıklayıp açılan sayfada ekran kartınızın modelini ve işletim sisteminizi seçip ekran kartınız için en güncel sürücüyü indirmelisiniz.

Ekran kartınız AMD ise:http://support.amd.com/en-us/download
    Ekran kartınız Nvidia ise:http://www.nvidia.com/Download/index.aspx
    Sorununuzun devam etmesi halinde ise "Başlat>Çalıştır" penceresine "cmd" yazıp "Tamam" butonuna basınız. Ardından açılan komut ekranında "scf /scannow" yazıp tarama işlemini başlatınız. Bu işlem sistemdeki dosya bütünlüğünü test edecektir ve umarım sorununuzu çözecektir.

• Ekran kartını güncelledim bikere vermedi hatayı sonra gene vermeye başladı bide o attıgım resimi googleden buldum kendi attıgım gelmiyodu oyuzden win 8 işletim sistemi benim ve hata program files x86 klasoründe 80crt ile biten bi dosyaydı
  • İkinizede teşekkürler ekran kartını güncelleyince oldu sanırım ama directx kurarken karşıma cıkıyor onu nasıl yapıcam yardım ederseniz sevinirim :))))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Bozuk Görüntü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yardım edecek yokmu arkadaşlar :(
  • Güncel
    Şu programı kur düzelmesi lazım.

İndir: Microsoft Visual C++ 2005 Service Pack 1 Redistributable Package MFC Security Update (32-Bit) Sürüm Tarihi: 07.06.2011
    İndir: Microsoft Visual C++ 2005 Service Pack 1 Redistributable Package MFC Security Update (64-Bit) Sürüm Tarihi: 07.06.2011

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 6 Haziran 2016; 16:12:25 >

• yok olmuyor acaaba win 10 a geçsem düzelirmi ?  bozuk görüntü
    Vermiş olduğum programı indirip kurdun mu? Windows 10'a geçersen düzelebilir. İstersen geçip deneyebilirsin.
  • ona bikere geçmeye çalıştım ondada aynı hatayı verdi ama deneyim bidaya teşekkürrler buarada sanada bi gelişme olursa yazarım buraya
  • işe yaradı arkadaşlar boyle yaparak bu hatayı düzeltebilirsiniz ve yardım eden herkeze teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.