|
Bu kadar gıda terörünün olduğu yerde gözümle görmeden hiç bir şeye doğru veya organik diyemiyorum. Kendi aldığım da dahil. Farklı illerdeki pek çok marka benzere fiyata satabiliyorsa % 50 si fazlasını vermek için % 100 emin olmak gerekir. Tadı acı olan tahin bugune kadar rastlamadım Hepsi yerli kullanıyoruz diyor. Her satıcı kendi ürününü ve kendini övüyor. Yoğurdum Ekşi diyene rastlamadım. "Her pahalı ürün kaliteli " diye oluşan sanal bir algı var, bazıları bu bir stratejiyi kullanıyor olabilir. çavuşoğlunun youtubeda yapılış videosu da var..... diğerlerine de baksak rastlarız mutlaka. 3 harfli marketlerde paket zehirler olduğunu hepimiz biliyoruz. Yoksa böyle direk üretici aramak zorunda kalmazdık Neyse herkes iyi olduğunu düşündüğü gıdayı almaya devam edecektir. sepette kepekli / kepeksiz seçeneği var. https://www.goktepetahin.com.tr/goktepe-kepekli-bozkir-tahini-teneke-5-kg-net:4600g-kpkltnk5kg birde merthelva.com var o biraz zam yapmış görünüyor. zaten stokları da azalmış galiba. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 22 Şubat 2025; 17:7:39 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı