Şimdi Ara

Boyutu 4.0'a Kadar Olan Telefon Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok büyük ve çok küçük boyutlu öneriler istemiyorum. Şimdi kesin birileri çıkar Galaxy S2 der. Hayvan kadar telefon 4.3 inç aslında ben 4 inç de istemiyorum biraz daha küçük olsun. Şu anda bana uygun Xperia Neo var. Ama yine de öneri bekliyorum.

• Wave 3 mukemmel bir telefon
  • Xperia neo - Optimus Black - Galaxy S
  • N9'a da bakabilirsin.
  • Xperia Neo boyut olarak iyi gibi ama sanki biraz kalın. Sizin için bir sorun oluşturmazsa güzel telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.merttezcan

Çok büyük ve çok küçük boyutlu öneriler istemiyorum. Şimdi kesin birileri çıkar Galaxy S2 der. Hayvan kadar telefon 4.3 inç aslında ben 4 inç de istemiyorum biraz daha küçük olsun. Şu anda bana uygun Xperia Neo var. Ama yine de öneri bekliyorum.

htc desire s,optimus black,galaxy s,xperia arc vs.
  • Aslında boyut olarak size en iyi Iphone falan gider. Öyle çok büyük değil ama onun da fiyatı yüksek biraz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucvceza

Aslında boyut olarak size en iyi Iphone falan gider. Öyle çok büyük değil ama onun da fiyatı yüksek biraz.

Evet fiyatı çok yüksek. Bu arada bu ne hız hepinize teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satoshi Nakamoto -- 22 Ekim 2011; 11:52:07 >
  • quote:

quote:

Aslında boyut olarak size en iyi Iphone falan gider. Öyle çok büyük değil ama onun da fiyatı yüksek biraz.

Şuan forumda telefon tartışmaları çok olduğu için millet kendi telefonunu aldırmaya çalışıyor. O yüzden tavsiye isteyene çok çabuk cevap verilir.
  • quote:

quote:

quote:

Şuan forumda telefon tartışmaları çok olduğu için millet kendi telefonunu aldırmaya çalışıyor. O yüzden tavsiye isteyene çok çabuk cevap verilir.

Peki bir sorum daha olacak Galaxy S Plus mı daha iyi olur yoksa Neo mu?

• galaxy s plus alma.alıcaksan galaxy s al.Neo mu galaxy s mi dersende ben neo derim ama galaxy s te tercih edilebilir.benim icin kamera önemli.
  • Neo'nun ekran parlaklığı pek iyi değilmiş diyorlar ama emin değilim Neo'ya daha sıcak bakıyorum ben nedense.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.