Şimdi Ara

Boyun düzleşmesi için hangi yastığı kullanmak gerekir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
15.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 yıl önce doktora belli başlı şikayetlerden dolayı gitmiştim ve kendisi film çektirip boyun düzleşmesi olduğunu söylemişti.Tedavisinin olmadığını ancak elime tutuşturduğu egzersiz kağıdı yardımıyla geçici olarak ağrılardan kurtulabileceğimi söylemişti.Ona orada sormamıştım çünkü daha önce ne işe yaradığını bilmiyordum ve aklıma da gelmemişti ki kulaktan dolma bilgilerle vs. hep boyun yastığı tavsiye edildi iyi gelir vs. denildi.1,5 yıl önce dershaneye giderken BİM'de dikkatimi çekmişti fiyatı da ya 20 yada 40 TL idi ve almıştım ilk kullandığımda çok yüksek olmasından ve biraz sertliğinden rahatsız olmuştum ancak sonradan o mu açıldı ben mi alıştım bilmiyorum boynumu o yüksek tepesine denk getirerek uyuduğumda boynumda bir ağrı olmuyordu aksine normal yastıkla yatınca sabah boynumda acayip bir ağrı oluyordu.Yani aslında işe yaramış bir şeydi ki 1,5 hafta falan önce YGS'ye tekrardan girmek için eve gitmiş ve hazırlanıp sınava girmiştim bu esnada da tabi ki yastık ta yanımdaydı fakat tekrar üniversiteye dönerken yastığı evde unutmuşum 2-3 gündür de piyasada boyun yastığı bulamadım yurtta normal yastık ta yok varsa bile ben iğreniyorum yatamıyorum montumu katlayıp gece onu yastık yapıp yatıyorum yani biran önce yastık almam şart.Montun üzerinde yatmama rağmen pek fazla rahatsızlık çekmedim sadece boynum biraz ağırıyor acaba hangi yastığı almalıyım ?

ve piyasada bir sürü boyun yastığı var 20 TL'den 80 TL'lere kadar fiyat aralığı mevcut ki almışken iyisini almak isterim.İşe yarayacak ise pahalı olabilir...

Bu arada evdeki yastığı yurda getirmem 20-25 TL'den aşağı bir fiyata gelmeyecektir,bu paraya yastık alayım mantığıyla hareket ediyorum...

Teşekkürler.

• BOYUN YASTIĞI 6103 ve ELEKTRİKLİ SICAK SU TORBASI kullanarak ağrılarınızı rahatlatabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SosyalNet

BOYUN YASTIĞI 6103 ve ELEKTRİKLİ SICAK SU TORBASI kullanarak ağrılarınızı rahatlatabilirsiniz.

bu yastık seyahat için..

Ben kullanmadım ama almayı düşünüyorum.. Gel birlikte bunu alalım

• PearBear kullanıcısına yanıt
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/ozdilek-visco-ortopedik-yastik-buyuk-boy-149522621

Bundan aldım arkadaşlar,ilk uyku bu gece nasip olacak bakalım :) Teşekkürler...
  • Evet deneyimleri alalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

quote:

Orijinalden alıntı: SosyalNet

BOYUN YASTIĞI 6103 ve ELEKTRİKLİ SICAK SU TORBASI kullanarak ağrılarınızı rahatlatabilirsiniz.

bu yastık seyahat için..

Ben kullanmadım ama almayı düşünüyorum.. Gel birlikte bunu alalım

Ben bu yastıktan adım, kullanıyorum, memnunum da :) Ama sonra diğerlerii de aldım çok seyehat ettiğim için. En çok ise ELEKTRİKLİ SICAK SU TORBASI'nın faydasını gördüm ağrıların azalmasında. Ee sıcak ağrıyı alıyor tabi :D

• mucgs kullanıcısına yanıt
    Biraz yumuşak fakat rahat :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam yastık bir süre sonra esnekliğini kaybediyormu.kafayı koyduğunuz kısım yumuşuyormu?
  • ressi1 kullanıcısına yanıt
    Yumuşuyor, boynun şeklini alıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.