Şimdi Ara

Boyum kisa+asiri zayifim+kucuk gosteriyorum+sakal yok+asosyalim+sosyalfobiliyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    midget falan mısın moruk
  • Enthris kullanıcısına yanıt
    Bebek mezarı :d
  • Hiç dert etme hocam, kısa boylu ve zayıf olmak bir eksi değildir, ayı gibi sakallı iri yarı olupta ne yapacaksın? ben de 1.78 boyunda 60 kilo civarıyım, köseyim ve ben de velet gibi gösteriyorum, ama bunu hiç sorun etmedim, herkes aynı şekilde görünmek zorunda değildir, 2 metre boyunda olupta sokakta tiner çekmekten öteye gidemeyen serseri tipler var, eğer iyi bir kariyerin olursa insanlar boyuna ve görünüşüne değil, kişiliğine ve başarılarına bakar
  • Hocam biptir et. Sen derslerine asıl 10sene sonra taktığın şeylerin hiç bir önemi kalmayacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en önemli soruyu niye sormuyorsunuz oğlum sordunuz diye bütün yorumları okudum. yaş kaç
  • Liseye başladığımda 1.55 42 kilo civarındaydim şuan 20 yaşındayım boyum 1.78 kilom 70 yağ oranım %10 altı, 80 kg bench 120 kg squat 150 kg deadliftim var. Ne oldum değil ne olacağım demelisin.

Yaş önemli 20 yaşında değilsen dert etme, sakalın da yoksa daha uzayacak yaştasın gibi duruyor.

Benim boy uzamam bittiğinde lise sondayken çok hafif çıkmaya başlamıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boy uzatma ameliyatını sor doktora.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    +1 Hayatını geliştirmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 29 Nisan 2018; 23:27:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.