Şimdi Ara

Boyum Kısa:( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SosyalNet

quote:

Orijinalden alıntı: igetsky

boy kesinlikle genetiktir yani bazilari hic basket oynamayan kosmayan asosyal takilanlar bile 190 oluyor bi arkadsim var surekli oynadigindan su an 2.05 ama sikayet ediyor mu evet, boy uzamasini genetik haricinde en fazla birkac santim daha uzatilabilir basket vb sporlarla ama 165 olacak adam basketle 190 olamaz uzgunum

@SosyalNet
    hocam senin boy baya iyi ya sahsen ben unide kisa kizlara hic bakmiyorum zaten zarafet uzun boydadir cok ta alimli duruyorlar ki onlarada malum kisa erkeklerle takilmiyor uzun boylu olmak kadar guzle bisey yok bence ama bi 188 87 civari daha iyidir

Hiç spor yapmadım, dediğim gibi ne olduğunu bilmiyorum 1 senede aniden boyum uzadı, sınıfın en kısalarındayken bir anda en uzunlarından biri oldum.

Ama çok süt içerim, halen hemen her gün kendimi bildim bileli en az yarım litre süt içmişliğim vardı... Süt bardağım yarım litrelik. ve hemen her gün onunla en az 1 bardak içerim...

Sakalım daha tam olarak çıkmamıştı, hafif bıyık vardı o zamanlar...

Bizim oralarda zaten o yaşlarda o kadar çok sakal çıkmaz. Gerçi artık sakal bayağı bir var tabi... Bir de dediğim gibi anne-baba kısa ama dedelerim uzundu...

Kader kısmet be kardes baban 165 ise 180 olman cok zor zaten genetik konusunda haklısın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yağsız süt içip günde 20 dakika yürümen lazım. yediklerine dikkat edersen (yani ne fazla nede az) boyunun uzayacağını tahmin ediyorum.
  • Bence e kitabı denemelisin ben 13 yaşındayım yeni kullanmaya başladım şimdiden etkili şu an 16 yaşındasın sanırım boyun kaç şuan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 165.170 civarı bişey olursun muhtemelen çok kafaya takma
  • nasıl bari boyun uzadımı bu arada. baskete devam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noldu uzama var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.