Şimdi Ara

Boyum çok uzun artık uzamasını istemiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 14 Yaşım boyum 1.83 dü en son baktımda kilom 67. babam 2 metre babam 20 29 yaşına kadar filan kilo almamış ama boyu 2m miş yine sonra 140 kiloya kadar çıktı diyet filan yaptı 110 u buldu sonra bıraktı yine aldı ama boydan fazla göstermio bende babam gibi uzun ve kilolu olursam die korkuorum annem 1.65 filan abimde 1.80 ama abim 16 yaşında demir dükkanında çalışmaya başladı baya ağır kaldırıodu ondan sonra uzamadı 2 ay sonra 18 olcak Ben daha nekadar uzarım artık uzamak istemiyorum nabmam lazım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müptezel Değilim -- 19 Ağustos 2012; 3:15:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• millet boyum uzun olsun diye cırpınır , sende kısalmak ıcın cırpınıyorsun...Ben 2 metreyım hıc oyle bı derdım olmadı acıkcası yaşımda 18 dahada uzarım herhalde 3-4 cm daha
    Kilo alıp almamak senin elınde , boyun ha uzamıs ha sabıt kalmıs , her ogun yemege saldırırsan 140da olursun 240da
  • Ayrıca çok feci koşarım topsahasının 200m lik koşu pistini en yüksek hızımda hiç durmadan ve dahada fazla koşabiliyorum . Ha bide öküz gibi yemek yerim ama hiç kilo almıom :D artık boğazıda kescem . Koşmamın boya bi etkisi olurmu.

• Bende sahilde koşuyorum 40dakıka5km , 115 kıloydum 106 oldum 4 ayda
    Ama hiç yediklerimi kesmedim sadece aburcubur , o annemın enfes yemeklerınden gene yedım tabaklar dolusu
    Koşunun faydası olur tabı kı , haftada 3 gun kosan bı ınsanın kılo almasının ımkanı yoktur bence , tabi gunde 2500 kalori almazsa
    Bu sırada daha ne kadar uzayacağını elinden ölçüyorlar , boyunun son halını merak edıyorsan baktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaboy -- 19 Ağustos 2012; 3:52:21 >
  • Nerde ölçüolar

• Bide bu mendel çaprazlamasına göre annenin babanın boyunu mendel kuralına göre çaprazlayarak boyunu buluolarmış bunu bilen varsa benim için yapabilirmi

• Röntgen çeken heryerde..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BOYUM ÇOK UZUN!!!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.