Şimdi Ara

BOYUM ARKADAŞLARIMA GÖRE KISA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 13 yaşındayım boyum 1.53.Arkadaşlarım en az 1.60 cm.Sizce boyumu nasıl uzatabilirim ? Barfiks demiri için malesef durumum yok.Nasıl boyumu uzatabilirim 15 20 cm uzamak istiyorum en geç 1.5 senede.Ayrıca arkadaşlar kendime iyi bakmadığımı düşünüyorum.Ne diyeyim mesela diş konusunda fırçalıyorum of of beyazlamıyacak diyorum ve kesiyorum.Nasıl alışkanlık kazanabilirim ? Birde macun etki edebilir diyorlar hangi macunu tavsiye edersiniz ve gargara ve diş ipi.Yardımcı olanlara teşekkürler.

EDİT:Birde mesela bir yerde gidiyorken örneğin köprüden geçiyorum deprem olsa felan ne yaparım hızlı felan koşuyorum.Birde galiba asosyel oldum arkadaşlar felan bir yere gidiyor ben gitmiyorum kendi kendime diyorum neden gitmiyorum ? Birde konstantre ve dikkat eksikliği son zamanlarda arttı.Derste mesela dinliyorum başka bir şeye gidiyor aklım.YARDIM DH.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnTopOfTheWORLD -- 20 Kasım 2012; 18:47:35 >

• onlar erken gelişmişler erken geliştikleri için çok fazla uzayamayacaklar şu an onlardan kısasın ama 18-19 yaşına gelince hepsini geçmiş olacaksın çünkü birden atacaksın moralini bozma
  • çavuş halkı bende şahidim buna
  • Şimdi birileri gelcek günde 2 litre süt iç hergün basketbol oyna falan diyecek. Yapman gereken kalsiyum eksikliini önlemek yani günde 3 kere süt ürünü tüketmelisin. Gerisi genetik. Zaten büyük ihtimal onları geçeceksin.
  • Bundan 7-8sene önce boyum arkadaşlarıma göre en uzundu

Fakat ergenlik döneminde sigaralar alkoller vs derken benden kat ve kat kücük adamlar beni geçti gene ortalamanın üstündeyim fakat o zamanlar bu cocuk 1.95 2metre olur diyolardı

1.82 85arasıyım tam bilmiyorum uzarsın merak etme
  • Güzel kardeşim boyun yaşına göre gayet normal 153 Boy kısa değildir yani bu boylara takma kafana çünkü yaşın daha çok küçük yaşın ilerledikçe boyunda uzayacak merak etme yeter ki dengeli ve düzgün beslenmeye devam etmelisin Süt,yoğurt,peynir,zeytin vs.. ağırlıklı yani sebze,meyve ağırlıklı beslen,balık yemeni öneriyorum ara sıra atıştırmalık fındık,ceviz vs olabilir mesala yani bunları düşünebilrisin onun dışında ziyade boy genetiktir onu belirtmek isterim..

Takıntı yapıcak birşey yok zamanla dahada uzayacaksın sorun yok bunda.

Ve şunu ekliyorum daha yeni yeni giriyorsun ergenlik çağına.. daha dur bakalım neler gelişyicek neler iyice gelişme dönenimine geçiyorsun kardeşim üzme kendini tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 20 Kasım 2012; 23:51:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.