Şimdi Ara

Boyner YKM %10 öğrenci&öğretim üyesi indirimi (kampüs kart )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.203
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mağmadan çıkan bir fırsat.neredeyse 5 senedir kullanıyorum ama internette bir döküman göremedim.evvelden ykm kampüs kart altında 1 defaya mahsus veriyordu şu an tüm sezon ürünlerinde bu mevcut.

Boyner ykm sistemine mağazadan öğrenci kimliğiniz ile kayıt oluyorsunuz,mağaza ve internet sitesinde sezon fiyatlarında anında indirim kazanıyorsunuz.indirimler hopi ile birleşmiyor ama 40/20 hediye Çekleriyle birleşiyor.indirim çoğu devlet üniversitesinde geçerli.liseleri bilmiyorum .

Mesela ben şu kazağı aldım.40-20 birleştirdim.mobilden kargo uygulamasıyla da birleştiğinde tadından yenmez oldu.

Boyner YKM %10 öğrenci&öğretim üyesi indirimi (kampüs kart ) Boyner YKM %10 öğrenci&öğretim üyesi indirimi (kampüs kart )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilmiyordum ben bunu eyvallah kullanırım artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl elde ediyoruz bu kampüs kartı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Camit

Nasıl elde ediyoruz bu kampüs kartı?

Evvelden sadece ykm veriyordu.ben ykmden almıştım,sonra Boyner satın aldı ve sistemi aynen kendilerine entegre ettiler.zaten artık kart verilmiyor telefon numarası söylemeniz yeterli.hopi ilk çıktığında beraber kullanılıyordu ama hopi girince bunu,bunu düşünce hopi çalışmıyor.gözlük ürünlerinde geçmiyor.

• Dipnot: sadece indirimsiz sezon ürünlerinde kullanabiliyorsunuz.

• Ankara'daki hiçbir üniversitede geçerli değilmiş.

• öğrenciye hitap edebilmeleri için o fiyatları en az %30 indirmeleri gerekiyor bir öğrenci buralarda nasıl alışveriş yapsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.