Şimdi Ara

Boyner ve Yaptığı Rezillik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boyner'den Jack & Jones marka mont aldım. Sorunlu çıktı ve değişim yaptım. Bu montun da 3 adet sorunu çıktı. Sonra iade etmek için Boyner'e götürdüm. Ürün giyilmemiş durumda ve etiketi üzerindeydi. Mont giyilse bile ayıplı mal olduğu için iade alınması veya değişim yapılması gerekirdi fakat üzerine 1 günde çıkabilecek burnunu iyice dayayınca gelen bir koku sindiği için bu ürünü başkasına satamayacaklarını söyleyerek iade almadılar. Bu sorunlu montu başkasına nasıl satmayı düşünürler orası da ayrı bir konu. Bende incelemeye gönderilmesini kabul ettim sırf koku var dediler diye. Üstelik ben montu giysem etiketini söksem bile iade ve değişim gerekirdi çünkü ürün sorunlu. Ardından montu koku bahanesiyle incelemeye gönderdiler. 1 hafta sonra sorunları gayet açık olan monta red kararı çıktı. Bende tekrar incelemeye gönderilmesini söyledim. Üstelik 1 hafta sonra onlar bana dönüş yapmadı ben arayıp sordum. Beklersem 1 ay sonra dönüş yapacaklarmış.

Boyner'in web sitesinde bize ulaşın kısmına farklı zamanda girdim 2 defa 2'sinde de hata ile karşılaştım. Birinde mobilde telefon numarası kısmına numara yazılmadı, yazdığım halde boş görünüp numara girin hatası verdi. Diğerinde pcden bilgileri girip onayladığımda hata verdi, yazdıklarım da boşa gitti.

Ben bu montun sorunsuz olduğunu düşünerek satın aldım. Hatalı üretilen montu hem satıyorlar hemde tüketiciyi uğraştırıp mağdur ediyorlar. 3 Defa gidip gelmek zorunda kaldım mağazaya, hem yol masrafı hemde uğraş ve tekrar gidip gelmek zorunda kalacağım. Giymediğim montla uğraşıyorum.

Bu mont sorunlu çıktıktan sonra başka bir bilinen firmadan çok daha uygun bir fiyata bir mont satın aldım. İnanın daha uyguna aldığım mont daha özenle dikilmiş, aynı sorunu olan bölgeler oldukça sağlam ve problemsiz. Daha uygun fiyata aldığım mont bundan daha iyi olacaksa neden daha fazla para verip hatalı ürünü alayım? İnsanlar enayi mi?

Şimdi düşünün bir monta ihtiyacınız var, satın alıyorsunuz ve giyemeyip bir sürü uğraşmak zorunda kalıyorsunuz. Ben paramı böyle firmalara kaptırmak istemiyorum. Başkaları da böyle firmalardan alışveriş yaparken dikkatli olmalı.

Böyle ayıplı malları insanlara satıp birde arkasında durmamak hiç etik değil.

Başka montu olmayan birinin bu montu aldığını düşünün, kışın ortasında 1 ay montsuz bıraklır mı insan?

Jack & Jones ile Facebook sayfasından iletişime geçtim ve ekteki mesajı aldım. Boyner ise ürünü incelemeye markaya gönderdiğini söyleyerek doğru olmayan bilgi veriyor. Burada sorunlu kesinlikle boynerdir.

*

Montun sorunları,

1- Montun alt kısmında hava girişini önlemek için bulunan sıkma lastiğinin tutamağının biri tutmuyor. Videosunu da ekleyeceğim. İnanın daha uygun fiyata aldığım montun tutamağı bundan oldukça sağlam.

2- Bilek kısmındaki lastiklerin dikimi hatalı ve birbirinden farklı yapılmış. Sağ koldaki, bileğe batma yapıyor. Çizgilere de bakınca yamuk dikildiği anlaşılıyor ve kalınlıkları sol kol ile birbirinden farklı. Üstelik ilk aldığım yine Jack & Jones marka sorunlu montun bilek kısımları daha boldu. Bu ise dar ve hatalı.

3- Şapkanın astarı bir bölgede az bir bölgede fazla konulmuş. Şapkanın uç kısmında dikim bozuk ve katlanmış. Şapkayı takınca kumaşı astar fazlalığından dolayı dışarı çıkıyor ve çok kötü bir görüntü oluşturuyor.

Lastik tutamağının videosu:
    https://www.youtube.com/watch?v=iMA05l7Ne68&feature=youtu.be

Videoda ilk başta sorunlu olan ve ardından sağlam olan tutamak mevcut.

Diğer sorunların fotoğrafları ise ektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xStyks -- 24 Ocak 2019; 11:15:12 >

• Jack Jones filan neyse boyle urunlerini neden piyasaya sokar orasi da tuhaf.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.