< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyupbozucu -- 1 Ocak 2022; 12:45:14 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyupbozucu -- 1 Ocak 2022; 12:45:14 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Forumda dün birisi sizin dediğiniz gibi yaptığını fakat boynerin gift kartla alınan ikinci gift alımını iptal ettiğini yazmıştı, süreçten bilgilendirirseniz sevinirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 1 Ocak 2022; 13:41:26 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Doğrudur sözleşmede en altta yazar madde istediği zaman iptal etme sonlardırma yetkisine sahip < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Son tarihi 31.12.21 miydi halen var mi acaba? Macimum mobilde goremedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam dün 23.30 da aldım, sabah 10.01 de SMS ve mail ile gift kart bilgileri geldi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam, dün akşam yaptım ben de maximum ile alışverişi, ancak ne mesaj, ne uygulamada bir biçimde bilgi göremedim. Şartlarda gift kart hariçtir gibi bir ifade de yoktu ama puan gelir gelmez mi emin olamadım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar e gift kartlar en kötü ihtimalle pazartesi saat 10da gelir merak etmeyin. Maalesef ki otomatik bir sistem yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |