Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

BOYNER Hediye ürün iadesi hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana arkadaş ayakkabı almış boynerden, içinde hediye değişim kartı da var. Ben bunu iade etsem daha düşük bi meblayı bana verir ler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 13 Eylül 2012; 14:49:35 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

BOYNER Hediye Ürün İadesi

BOYNER Değişim Süresi

BOYNER'dan satın alınan ürünler, satın alma tarihinden itibaren 14 gün içinde iade edilebilir veya değiştirilebilir. Bu süre, yasal olarak belirlenmiş 14 günlük cayma hakkı süresidir.

BOYNER Hediye Değişim Süresi

Hediye olarak alınan BOYNER ürünleri de aynı 14 günlük iade ve değişim süresine sahiptir. Ancak hediye değişimlerinde, hediye veren kişinin iade veya değişim işlemini gerçekleştirmesi gerekir.

BOYNER Hediye Değişim Kartı

BOYNER mağazalarından hediye olarak ürün satın alındığında, hediye veren kişiye bir "Hediye Değişim Kartı" verilir. Bu kart, hediye alan kişinin ürünü iade etmesi veya değiştirmesi için kullanılır.

Değişim Kartıyla İade Olur mu?

Evet, BOYNER Hediye Değişim Kartı ile hediye olarak alınan ürünler iade edilebilir. İade işlemi, hediye veren kişinin kartını ibraz etmesiyle gerçekleştirilir.

Hediye Değişim Kartıyla İade Yapılır mı?

Evet, BOYNER Hediye Değişim Kartı ile hediye olarak alınan ürünler değiştirilebilir. Değişim işlemi, hediye veren kişinin kartını ibraz etmesiyle gerçekleştirilir.

BOYNER Değişim Kartı Süresi

BOYNER Hediye Değişim Kartları, satın alma tarihinden itibaren 12 ay geçerlidir. Bu süre içinde kullanılmayan kartlar, geçersiz hale gelir.

BOYNER Hediye Çeki ile Alınan Ürün İadesi

BOYNER Hediye Çeki ile alınan ürünler, iade edilemez veya değiştirilemez. Hediye Çeki, para iadesi olmayan bir ödeme yöntemidir ve yalnızca BOYNER mağazalarında alışveriş yapmak için kullanılabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up
  • verirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: netten^

verirler

Fiyat farkı çok olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

verirler

Fiyat farkı çok olur mu?

soruyu tam anlamadım ama genel açıklama yapayım

sen ayakkabıyı iade etmek istiyorsan sana fatura bedelini geri ödemek zorundalar.Yani hangi fiyata almışsa o fiyatı geri verecekler.Daha ucuz bir ayakkabıyla değiştirmek istiyorsan aradaki farkı sana ödeyecekler
  • quote:

quote:

quote:

verirler

Fiyat farkı çok olur mu?

sen ayakkabıyı iade etmek istiyorsan sana fatura bedelini geri ödemek zorundalar.Yani hangi fiyata almışsa o fiyatı geri verecekler.Daha ucuz bir ayakkabıyla değiştirmek istiyorsan aradaki farkı sana ödeyecekler

Geçen sene yine ayakkabı hediye gelmişti. Hediye değişim kartıyla gittim boynere pantolon aldım, mesela ayakkabı 100 liraydı ya 60 lira saydılar pantolon için kalan ücreti cepten verdim. Dediğiniz gibi değil sanırım tam bilmiyorum ama. Gittiğimde böyle olmuştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 13 Eylül 2012; 14:49:02 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

verirler

Fiyat farkı çok olur mu?

Geçen sene yine ayakkabı hediye gelmişti. Hediye değişim kartıyla gittim boynere pantolon aldım, mesela ayakkabı 100 liraydı ya 60 lira saydılar pantolon için kalan ücreti cepten verdim. Dediğiniz gibi değil sanırım tam bilmiyorum ama. Gittiğimde böyle olmuştu

Yok öyle birşey 7 gün içinde koşulsuz iade edip paranı verirler.Bende gidip değiştirdim daha ucuzuyla aradaki farkı ödediler.Öyle bir şey yapmaya hakları yok yaparlarsa tüketici hakem heyetine gitmekle tehdit et tırsacaklardır.Tırsmazlarsada gidersin hakem heyetine

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

verirler

Fiyat farkı çok olur mu?

Yok öyle birşey 7 gün içinde koşulsuz iade edip paranı verirler.Bende gidip değiştirdim daha ucuzuyla aradaki farkı ödediler.Öyle bir şey yapmaya hakları yok yaparlarsa tüketici hakem heyetine gitmekle tehdit et tırsacaklardır.Tırsmazlarsada gidersin hakem heyetine

Fakat hediye olduğu için elimde faturası yok. Sorun çıkarırlar mı?

• quote:

O zaman sorun çıkabilir.Sadece değiştirebilirler
  • quote:

quote:

O zaman sorun çıkabilir.Sadece değiştirebilirler

Netten araştırdım sorun çıkartıyorlarmış fatura olmayınca Neyse mecbur DH'den satıcaz artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.