Şimdi Ara

Boyner'de Dockers Ayakkabı 79,90 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
6
Favori
7.904
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dün benim ayakkabı da kargoya verilmiş, sanırım yarın mağazadan teslim alırım.
  • Benim ayakkabilar geldi gayet iyi bence
    Boyner'de Dockers Ayakkabı 79,90 TLBoyner'de Dockers Ayakkabı 79,90 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 40 numara siyah renk vermiştim benimkini iptal etmiş boyner
  • iptal etti adiler.bu boynerden nefret ediyorum, sürekli aynı halt.
  • Ben 45 numara siyah sipariş etmiştim, dün elime ulaştı. Gayet iyi bence ayakkabılar. Tam istediğim gibi.

• Benim 40 numara siyah geldi. Güzel görünüyor.
  • Benim ayakkanılar dageldi, almak yerine eleştiri getiren arkadaşlar da keşke alsaydı. Hayırlı olsun...
  • Camper marka casual awyakkabılar hoşuma gidiyor fakat bir türlü indirimlerini göremedik doğru düzgün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

Almamanız daha faydalı dayanıksız

benim ayakkabılar da geldi. buraya yazmayı unuttum. siyah 45 numara. hemen 5 yıl giydiğim diğerlerinin yanına koydum fotoğraf çektim. vay be dedim efsane dockers modeline bak sen. iş yerinden arkadaşlar oha ayakkabıların yeni gibi olmuş nasıl yaptın diyorlar. dedim yeni zaten aynısını buldum sonunda :)

bu arada 2011 yılında aldığımda aşağıda yazacağım detayı yapmadığım için ayakkabı üzerinde kırışıklık izi oluşmuştu. bu modellerde kronik sorun o kırışıklık zaten de onu minimize etmek adına ayakkabının dilinin üzerindeki delikten bağcıkları geçirmeniz gerektiğini söyleyecektim. bana ayakkabı bağcıları üzerinde geldi fakat ben söküp dilinin üzerindeki delik kısımdan geçirerek tekrar düzenledim. bilginiz olsun.
    Boyner'de Dockers Ayakkabı 79,90 TLBoyner'de Dockers Ayakkabı 79,90 TLBoyner'de Dockers Ayakkabı 79,90 TL

• favoriteteam kullanıcısına yanıt
    Gözünü sevdiğim bir sürü yazmışsın da git bir tane ayakkabı al flo dan da ayağında dağılsın 2 haftada. Ondan sonra aynı şeyleri yazacak mısın bakalım?

Son zamanlarda birçok markada üretim kalitesi yerlerdeyken tutup böyle markaları savunmak çok ilginç. Ne kadar ekmek o kadar köfte hepsi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MCErgun kullanıcısına yanıt
    başlığı okumadan yorum yaptığın çok belli. önce bi oku bakalım ne yazılmış sonra yaz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.