Şimdi Ara

BOYNER'DE %50 İNDİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.853
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar az önce mesaj geldi 30 Eylülde Boyner mağazalarında kelebekli ürünlerde %50 indirim, ayrıca Fish ile ekstra %5 indirim ve 6 taksit fırsatı varmış..

• yarın erkenden uğramak gerek,teşekkürler
  • evt yarın bi dalmak lazım neler var neler yok
  • indirim bugünden başladı diye biliyorum..
  • Yarın ben de uğrayayım bi, teşekkürler.
  • bugün bazı ürünlerde yüzde elli indirim vardı fish kartlar için yarında Kelebek gününden herkez yüzde elli alabilir. geçen ay puma aykkabı aldım 50 tl ye :)
  • uğramak lazım aslında ama bu saate bişey kalmamıştır talan olmuştur diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MİGROS HEMEN 30 TL İNDİRİM
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • elde kalan tapon ürünlere her ayın son günü uyguladıkları tipik boyner kandırmacası...
  • Yine neye kelebek kondurdular acaba
  • boynerden geliyorum, nerede dandik ürün var üzerinde kelebek var...
    hiçbir şey almadan geldim...
  • anlaşılan kelebek boka konmuş
  • heyecanlanılacak bir indirim değil
    bende fish card var

sürekli indirim mesajı geliyor zaten

ilk başlarda gidip bakıyordum
    ama sürekli dandik ürünler
  • ya arkadaşlar tabiki kötü ürünler veya sezonda satmayan ürünler olucak adam sezon başında 2'ye aldığı ürünü daha sezon yeni başlamışken neden 1'e versin şöyle söylim boynere ürün veren bi tekstil firmasında pazarlama departmanındayım hatta boyner ykm huzur gencallar vs. gibi büyük zincir mağazalar takibinden ben ve bir arkadaşım sorumluyuz kelebek günleri bizede teklif ediliyor ve giriyorum da ama dediğim gibi elimde kalan ürünlerle giriyorum neden sezonda satıcağım malı %50 ile vereyim ve bu %50 yi boynerle yarı yarıya paylaşıyoruz... ykm dede ayın ortası etiketin yarısı gibi bir şey vardı ama açık konuşim kelebek zamanı çok güzel ürün temizliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hokur317

Yine neye kelebek kondurdular acaba

Yahşi batı- ne gördüğün önemli

• Bazen çok güzel indirimler oluyor ama bugün resmen sallamışlar..

Hiç bir şey alamadım. Özellikle spor bölümünde HİÇ indirim yoktu..
  • Cidden saçmalamışlar, ben de hiçbir şey alamadım. Sanırsam sadece yaz sonuna gelindiği için 1-2 markanın tshirtlerinde indirim vardı ki ben daha fazlasını göremedim.
  • beklentiyle gittim ama hayal kırıklığına uğradım, açtığım konudan utandım yaa.. onun yerine gidip ankara acity boyner outlet.ten 25 liraya nike t-shirt aldım.. orda da bir sürü üründe %40 indirim vardı.. manchester united portekiz formaları falan da dahil..
  • Ben nike mercurial krampon aldım 45tl ye bu lila rengi olan uygun geldi bana :)
  • Boynerde her ayın son günü %50 indirim yani kelebek günü diye anılıyor bu indirim her ayın son günlerinde zaten yapılıyor erkenden giderseniz bişeyler bulabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hokur317

Yine neye kelebek kondurdular acaba

nothing!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.