Şimdi Ara

Boyner Ayıplı Mal Satıp Uğraştırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonuç: O burnunu iyice dayayınca alınan kokudan eser kalmadı, montu iade ettim. Daha önce değiştirdiğim için nakit para vermediler. Eğer değiştirmek yerine iade edip yeniden alsaydım nakit paramı almış olacaktım. Çek alıp onunla başka şeyler aldım mecburen. Bu mağazadan da artık bedava verseler ürün almayacağım. Bu kadar rezillik olmaz. Millet kaliteli mağazalardan ayakkabı alıp giyiniyor kirletiyor sorun çıkınca değiştiriyorlar garantili olduğu için ben giymediğim montu değiştiremedim.

Birde hatalı montu başkasına satma politikaları var.

-

Edit: Konuyu okumadan yorum yazmak için yorum yazan üyeye; Ben 3 adet defolu montu almak zorunda mıyım? Kimse koku sinmiş montu almayacak çünkü mont 3 adet defolu, mont başkasına satılamaz durumda. Boyner bu hatalı montu insanın kolunu acıtan montu ne yüzle başkasına satacak?

-

Jack Jones marka bir mont aldım almaz olaydım. İlk aldığım sorunlu çıktı sonra bir tane daha aldım o da sorunlu çıktı.

Montun Sorunları: Montun altında hava girişini önlemek için bulunan sıkma lastiğinin tutamağının biri tutmuyor. Şapkanın ön kısmında astarı fazla konulduğu için şapkayı takınca iç kısım şapkanın dışına çıkıyor ve bilek kısmının birinde dikim bozuk yapıldığı için bileği rahatsız ediyor.

İade etmek için götürdüm ve monta çok az bir sigara kokusu sindiği için iade almayacaklarını söylediler. Nedeni ise iade edilen ürünleri geri satıyorlarmış bundan dolayı koku sinmiş bir ürünü alamazlarmış. Ürünü ise incelemeye gönderdiler. Ürünü giymedim sadece üstüne koku sinmiş, o da çok hafif bir koku 1 günde kendi kendine gidebilecek bir kokuydu. Ürünün sorunlu olduğu açık ve net zaten, sadece sıkma ipine yapılan basit bir kontrolle tutmadığını anlayıp montun sorunlu olduğunu anlaşılabilir. Sorunlu ürünü başkasına da satmacaklarına göre!? ürünün iade alınması gerekirdi fakat illa karşıdaki insanı uğraştıracaklar ya beni 21 iş gününe kadar bekleteceklermiş.

Şimdi düşünün mont veya başka bir ürün alıyorsunuz;

2 adet sorunlu ürünü satan boyner,

Ürün giyilse bile sorunlu olduğu için iade veya değişim yapılması gerekirdi, bunu yapmayan yine boyner,

Mağazaya gidip geldiğim sürece yakılan benzin ve yol masrafıyla ve uğraştığımla kalan ben.

Diyeceğim şu ki, buradan ürün alırken öncesinde düşünün çünkü ürün sorunlu çıkarsa 1 aya kadar bekleyebilirsiniz. Üstelik sizin hiç bir hatanız olmadığı halde...

Mont mu aldım başıma bela mı aldım bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xStyks -- 2 Haziran 2019; 2:45:2 >

• Boynerden bir şey almayın indirimde bir ayyakabı alayım dedim temin edemediler 2 ay uğraştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_

Boynerden bir şey almayın indirimde bir ayyakabı alayım dedim temin edemediler 2 ay uğraştım.
    Web sitelerindeki bize ulaşın kısmı da bozuk. Hata veriyor. Nerden bulaştım başıma bela aldım bilmiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xStyks

Web sitelerindeki bize ulaşın kısmı da bozuk. Hata veriyor. Nerden bulaştım başıma bela aldım bilmiyorum...

Alıntıları Göster
    twitterdan boynere yaz.
  • Haklilar millet senin sigara kokulu montunu almak zorunda mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_

twitterdan boynere yaz.

Alıntıları Göster
    Aradım, mecbur bekleyeceğim artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-77BA090AF

Haklilar millet senin sigara kokulu montunu almak zorunda mi ?
    Sen yazdığımı okumamışsın ki. Mont defolu, 3 adet defosu var zaten başkasına satılması etik olmaz.

Ürünü giysem bile iade alınması gerekirdi, sorunlu olduğu için.

Montta sorun olmasaydı bende sigara kokulu montu iade etmezdim zaten. Koku da hafif bir koku.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olay yanlış anlaşılmasın, ürün sorunlu olduğu için haklı olarak üzerinde etiketi ile geri götürdüm. Satılan ürün sorunlu. 1 hafta giyilse bile değişim veya iade olması gerekir diye düşünüyorum.

• Olayın iade tarafında haklısınız. Alıp değiştirmeliler.

Anlamadığım konu ise montla nasıl bir ortama girdiniz de kullanmadığınız halde üzerine sigara kokusu sinebildi? Nargile kafede falan mı sabahladınız? O adamların fark edebilmesi için baya yoğun bir koku olması lazım ki bir günde sinebilmesi çok garip.
  • Hocam bende jack jones mont almistim boynerden siyah renkti 1 aya rengi soldu jack jonesda da sorun var bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boynerde pantolonlar kac liraya satiliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harley davidson bot aldım sağ ayakkabı bilek kısmından vuruyordu. Götürdüm değişim iade mümkün değil dediler servise yolladılar. Dedim ki 2 haftada dönüş sağlanmazsa tüketici haklarına gider paramı alırım diye yüzlerine de söyledim neyse ki 1 haftada tamirini yaptılar ve teslim ettiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Olayın iade tarafında haklısınız. Alıp değiştirmeliler.

Anlamadığım konu ise montla nasıl bir ortama girdiniz de kullanmadığınız halde üzerine sigara kokusu sinebildi? Nargile kafede falan mı sabahladınız? O adamların fark edebilmesi için baya yoğun bir koku olması lazım ki bir günde sinebilmesi çok garip.
    Anla işte. Hafif bir koku falan diyor bir de kendini haklı göstermek için.

• Jack Jones, zara, pull&bear, bershka gibi gençler arasında aşırı popüler markalardan uzak durun, paranız varsa gidin kıyın columbia north face alın o kadar imkanım yok diyorsanız outdoor tarzı için decathlon diğer türlü koton veya defacto tercih edin, lcw yanından bile geçmeyin.
  • Adam sigara kokusu sinen montu iade almadilar diye hayiflanmis... Cidden var boyle insanlar. Bilegi de aciyormus beyefendinin. Kiyamam!

• quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Olayın iade tarafında haklısınız. Alıp değiştirmeliler.

Sandalyenin üstünde koku sinmiş işte burnunu dayayınca geliyor. Orada da öyle yaptılar. Ama dikkat edilince anlaşılıyor. 1 gün geç götürsem anlaşılmaz çıkardı kokusu. Bir defa da vermiş olduk montu.

• Konuyu anlamaktan acizsin sana cevap vermeye de değmez ama anlatayım ben yine başkaları okuyor çünkü.

Mont hatalı üretildiği için, fazla koku olsa ve giyilse bile değiştirilmesi veya iade alınması gerekirdi ki koku burnunu kumaşa değdirince gelen hafif sigara kokusu.

Tekrar yazıyorum, hatalı üretilmiş ürün kullanılsa bile iade ve direk değişim olması gerekir, kışın ortasında kullanıcının montsuz bırakılmaması gerekirdi.

• karataym kullanıcısına yanıt
    Olayı anlamadan yorum yazan biri daha, sende adam yerine konulup cevap verilmeye değmezsin ama konuyu okuyanlar için yazıyorum, montun 3 adet defosu var.

Sorunsuz ürünü giyip eskitip üzerine koku sinip sonra iade etmeye çalışmıyorum.

Üzerinde etiketi olan ve aldıktan kısa süre sonra götürdüğüm bir ürün.

• Rezillik boynerin degil aldiginiz markanin rezilligidir . Boyle uyduruk ve hatali mont uretip kalite kontrolden gecirmeden magazaya verdigi icin .
    Boynerin uyguladigi prosedur gayet duzgun ve anlasilabilirdir . Boyner bu montu sizden sigara sinmemis olsaydi , etiketi uzerinde ve giyilmemis sekilde alsaydi size para iadesi bile yapardi . Ancak montu sizden alip tekrar rafa koyamayacagi bir durumda verdiginiz icin incelemeye yollayip inceleme sonucunda cikan rapora gore ya para iadesi ya degisim ya da ret karari cikacaktir . Ordaki kasiyer ya da satis danismani inceleme mercii olmadigi icin boyle bir karari tek baslarina veremezler . Verirlerse ve urun ret cevabiyla geri gelirse kendi ceplerinden odemek zorunda kalirlar . Bazi durumlarda kasiyerlerde incelemeye yollamadan urunun iadesini saglayabiliyorlar ancak cok bariz ve acikca ret cevabi gelemeyecek durumlarda .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekatroniks

Rezillik boynerin degil aldiginiz markanin rezilligidir . Boyle uyduruk ve hatali mont uretip kalite kontrolden gecirmeden magazaya verdigi icin .
    Boynerin uyguladigi prosedur gayet duzgun ve anlasilabilirdir . Boyner bu montu sizden sigara sinmemis olsaydi , etiketi uzerinde ve giyilmemis sekilde alsaydi size para iadesi bile yapardi . Ancak montu sizden alip tekrar rafa koyamayacagi bir durumda verdiginiz icin incelemeye yollayip inceleme sonucunda cikan rapora gore ya para iadesi ya degisim ya da ret karari cikacaktir . Ordaki kasiyer ya da satis danismani inceleme mercii olmadigi icin boyle bir karari tek baslarina veremezler . Verirlerse ve urun ret cevabiyla geri gelirse kendi ceplerinden odemek zorunda kalirlar . Bazi durumlarda kasiyerlerde incelemeye yollamadan urunun iadesini saglayabiliyorlar ancak cok bariz ve acikca ret cevabi gelemeyecek durumlarda .
    Hocam haklısınız, üretici firma böyle hatalı ürün ürettiğinden dolayı hem mağazayı hemde müşteriyi uğraştırıyor.

Montun sorunları gayet açıktı aslında basit bir kontrolle böyle hatalı bir ürünün müşteriye satılmayacağı anlaşılabilirdi.

Ben burada bunları yazıyorum ki insanlar ürün alırken daha dikkatli olsun, üretici ve satıcı firmalar da yaptığı işi düzgün yapsın. 3 adet hata da az değil ki. Ben o montu alsam giysem, ki giyilecek durumda değil hem estetik olarak hemde rahatlık bakımından sorunlu, bu sefer firmalar aynı sorunlu davranışları yapmaya devam edecekler. Tekrar ürün aldığımda yine böyle uğraşacağım. Başkaları da uğraşacak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.