Şimdi Ara

Boyner 40a20 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
25
Favori
27.615
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.ykm.com.tr/urun/lotto-gunluk-ayakkabi-1277016-518667991-100000357-100049284.html

75 liraya düşmüş ayakkabı 55 liraya geldi + ücretsiz kargo. Haber veren arkadaşa teşekkürler
  • sioux kullanıcısına yanıt
    neden
  • 30 hopi para düşmüyor anlamadım sonra mi gelecek 30 paracik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haber veren arkadaşa teşekkürler. elektronik de olsaymış tam süper olacakmış..
  • Arkadaşlar ben 3 adet kodla jartiyer takımı aldım sizde alabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminekcby

30 hopi para düşmüyor anlamadım sonra mi gelecek 30 paracik

Ürünleri onayladığın anda hopi hesabına 30 paracik yukleniyor. Ancak hopi kampanyaları içinde boyner ve ykm den 100 tl üzerine 30 tl paracik kazan seçeneği işaretlemen gerekir.

• Hocam yani o 30 tl fiyatta indirim yapmıyor alışverişten sonra mi kazanılıyor onaylayınca kazanılacak hopi 30 to yaziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: eminekcby

Hocam yani o 30 tl fiyatta indirim yapmıyor alışverişten sonra mi kazanılıyor onaylayınca kazanılacak hopi 30 to yaziyor

Onayladığın anda 30 tl yükleniyor evet.. önce hopi kampanyasını ekle.. sonra boyner çekini kullan ama.. En sonrada ödemeyi yap.. Ödeme yaptiktan sonra hemen hopi hesabına bak 30 paracik yatmış mı diye..

• kubilayturk K kullanıcısına yanıt
    30 tl etmez mi şimdi ?
  • Saolun ya direk 100 tl alışveriş yapacaktim 30 Paracı o kazanacağım sayeniz de

• MgC04FC85A5
  • Ak10035 kullanıcısına yanıt
    Morhipo ve boynerden çok us polo aldım. Ama bu siyah gömlekden memnun kalmadım. Soluk geldi. Bu yüzden boyneri sikayetvar'a sikayet ettim. 20 tl çek vermislerdi. O yüzden iade etmedim. Umarım sizinkisi resimde görüldüğü gibi canlı ve parlak gelir. Belki de benim şansıma böyle geldi. Bu arada urunleri teslim aldığınızda sonucu soylermisiniz. Tşkler.

• eminekcby kullanıcısına yanıt
    Aldınız mi urunleri? yuklendi mi paraciklar?

• quote:

Orijinalden alıntı: kubilayturk

Morhipo ve boynerden çok us polo aldım. Ama bu siyah gömlekden memnun kalmadım. Soluk geldi. Bu yüzden boyneri sikayetvar'a sikayet ettim. 20 tl çek vermislerdi. O yüzden iade etmedim. Umarım sizinkisi resimde görüldüğü gibi canlı ve parlak gelir. Belki de benim şansıma böyle geldi. Bu arada urunleri teslim aldığınızda sonucu soylermisiniz. Tşkler.

Tabi yazarım pazartesi kargolarlar inşallah. 30 tl için çok da uğraşmam zaten, o paraya kotondan gömlek alamam
  • Kendi boyner ve hopi hesabımdan 260 tl'lik 5 adet loft ürünü 104 tl'ye, eşimin boyner ve hopi hesabımdan 110 tl'lik 3 parça ürünü 30 tl'ye aldım. Güzel kombo oldu.. (Çekler ve hopiler)

• www.boyner.com.tr
    İnternetin Boyner'i Online Alışverişin Adresi
    http://www.boyner.com.tr/urun/cengiz-pakel-cuzdan-2034496-516490196-0-0.html?FromOrder=1

bu cüzdenı aldım 23 tl ye geldi, kendi sitesinde ürünün fiyatı 50 tl görünüyor.
  • elinde fazla kod olup vermek isteyen olursa talibim teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemsiz

http://www.boyner.com.tr/urun/cengiz-pakel-cuzdan-2034496-516490196-0-0.html?FromOrder=1

bu cüzdenı aldım 23 tl ye geldi, kendi sitesinde ürünün fiyatı 50 tl görünüyor.

Materyal : Suni deri
  • Oyle bir alisveris yaptim ki boyner bana borclu cikti

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalet_tr

Oyle bir alisveris yaptim ki boyner bana borclu cikti

Iyi kombolar varsa paylaşırsan seviniriz hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.