Arkadaşlar sabahleyin bir makina geldi xp acarken kendini resetliyordu ama arızanın sebebi donanımsal degildi.Bende yeniden xp kurmaya karar verdim hardd bilinmiyor diyordu bicmlendim ve kurdum bunda da herhangi driver den birini tanıttımmı xp acmıyor donup kalıyor.Acaba neden fikri olan varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: yemliha
Arkadaşlar sabahleyin bir makina geldi xp acarken kendini resetliyordu ama arızanın sebebi donanımsal degildi.Bende yeniden xp kurmaya karar verdim hardd bilinmiyor diyordu bicmlendim ve kurdum bunda da herhangi driver den birini tanıttımmı xp acmıyor donup kalıyor.Acaba neden fikri olan varmı?
hocam donanımsal olmadıgını nerden biliyosun? belki ekran kartında bi problem wardır?
bence arıza kesinlikle donanımla ilgili hdd yi görmüyor büyük ihtimalle işletim sistemi ona kurulu olduğu için xp yi açamıyor ve resetliyor bios tan yapmayı dene bak bakalım takılı hdd leri görüyomu bişey yapmazsan hep öyle açılrken reset atar....
aynı sorun bendede wardı bilgisayarcı ekran kartından dedi yuvası biras oynamış dedi kabloyu bilgisayarın altına koy çekerek yukarı aşağı dedi bende yaptım oldu şimdi pc fıstık gibi