Şimdi Ara

Böyle simulation görmedim! 3D Instructor 2.0 Home (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.001
Cevap
18
Favori
207.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bir Key Yada Crack Varsa Bana Yollayabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: canceylan

quote:

win 7 kullanıyorum şu dili nasıl değiştircez yardımlarınızı bekliorum .. semih sana pm attım ama cevap alamadım ..

beyler win 7 home kullnıyorum şu sistem dilini nasıl değiştircez oyunu açamadım hata aldım
    beyler win 7 home kullnıyorum şu sistem dilini nasıl değiştircez oyunu açamadım hata aldım

Soruyu pek anlamadım, bilgisayarın dilini değiştiremediğiniz için mi oyunda hata alıyorsunuz, yoksa iki olay farklı durumlar mı?

quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Bu oyunu logitech chillstream gamepad'ile rahatça oynayabilirmiyim ? Bir de oyunun boyutu ne kadar ?

Oyunu gamepad ile rahatça oynayabilirsiniz. Boyutu da 200 mb kadar sanırım

quote:

Orijinalden alıntı: [C] SouthPark ~ Mert [C]

Arkadaşlar Bir Key Yada Crack Varsa Bana Yollayabilirmisiniz

Pm

....................................................................................................................

Oyunu isteyen arkadaşlara pm ile linkini verebilirim. (Bir teşekkür yeterli)

....................................................................................................................

starter.exe hatasının çözümü henüz bulunamadı. bu hatayı alıyorsanız çözümün bulunmasını beklemekten başka çare yok (bildiğim kadarıyla)

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shelby Cobra -- 16 Ağustos 2011; 17:01:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shelby Cobra

quote:

quote:

win 7 kullanıyorum şu dili nasıl değiştircez yardımlarınızı bekliorum .. semih sana pm attım ama cevap alamadım ..

Soruyu pek anlamadım, bilgisayarın dilini değiştiremediğiniz için mi oyunda hata alıyorsunuz, yoksa iki olay farklı durumlar mı?

aynen kardeşim am aben 3d Instructor 2.0 Home için değil .. yukarda verdiğim link deki oyun için. oyunu açınca hata veriliyo sistem dinli ruscaya cevirmek lazımmış ama ben yapamadım o işi

• quote:

quote:

quote:

quote:

aynen kardeşim am aben 3d Instructor 2.0 Home için değil .. yukarda verdiğim link deki oyun için. oyunu açınca hata veriliyo sistem dinli ruscaya cevirmek lazımmış ama ben yapamadım o işi

Onu tam bilmiyorum ama başlat'taki arama kısmına "dil" yazarsanız belki çıkar

• Teşekkürler Çalışır Durumda Oyunum Süper Otesi Bir Oyun
  • quote:

Teşekkürler Çalışır Durumda Oyunum Süper Otesi Bir Oyun

İyi eğlenceler
  • quote:

quote:

Teşekkürler Çalışır Durumda Oyunum Süper Otesi Bir Oyun

İyi eğlenceler

Sağol
  • beyler biişey sorucam ben oyunu yükledim direksiyonla oynamak istiyorum ama o , cihazı(direksiyonu)seçme yerinde hiç birşey çıkmıyo neyapabilirim
  • Her direksyonla oynanabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mytemhem

Her direksyonla oynanabiliyor mu?

Oynanabiliyor olması lazım aslında. Eğer başka bir oyuna girdiğinde direksiyonu tanıyor da bunda tanımıyorsa oyunda bir sorun vardır herhalde.

Hiç olmazsa direksiyonunun modelini google'dan aratıp son driver'ını yüklemeyi deneyebilirsin. Driver güncellemesi ile çözülüyor bazen bu tür sorunlar
  • çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mytemhem

çok teşekkür ederim

Ben teşekkür ederim, umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • Arabayı çalıştırınca marşı bırakmayın vitesi takıp gaza bi dokunun ve kendi çok çabuk hızlanıcaktır ama marşı hiç bırakmayın.vites değiştirin dümdüz yollarda gaza basarsanız o kadar hızlı hızlanıcakki aklınız almaz :D ben lada marka arabayla normalde en fazla 195 taptım o taktikle 235 yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: ErhanDemir

Arabayı çalıştırınca marşı bırakmayın vitesi takıp gaza bi dokunun ve kendi çok çabuk hızlanıcaktır ama marşı hiç bırakmayın.vites değiştirin dümdüz yollarda gaza basarsanız o kadar hızlı hızlanıcakki aklınız almaz :D ben lada marka arabayla normalde en fazla 195 taptım o taktikle 235 yaptım

Lada vega ile 235 km

• quote:

quote:

Arabayı çalıştırınca marşı bırakmayın vitesi takıp gaza bi dokunun ve kendi çok çabuk hızlanıcaktır ama marşı hiç bırakmayın.vites değiştirin dümdüz yollarda gaza basarsanız o kadar hızlı hızlanıcakki aklınız almaz :D ben lada marka arabayla normalde en fazla 195 taptım o taktikle 235 yaptım

Lada vega ile 235 km

oyunu açıp bi basım ss alıcam ve yollicam kardeşim

• quote:

quote:

quote:

Lada vega ile 235 km

oyunu açıp bi basım ss alıcam ve yollicam kardeşim

Yok kardeş gerek, yok aslında ben gerçekte yapsaydı tuhaf olurdu manasına söylüyorum. Gerçi sen yine de koy, akşam akşam güleriz

• Lada vega 227 Kmh
  • Hehehe alın işte ss

• Basınçtan göstergeler patlayacak
  • Hız göstergesi belki ama devir göstergesi daha gitmiyo heralde redline ın ortalarına kadar gitse 250 görücem lada vegayla :D
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.