Şimdi Ara

Böyle simulation görmedim! 3D Instructor 2.0 Home (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.001
Cevap
18
Favori
207.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: K4TL14M

yaw 2. sekmedeki uzun yol sürüş görevini yapıyorum yolun yarısında araba havalanıyor bi türlü bitiremedim görevi havalanmasa bile hatalardan bitiyo hemen u dönüşü yap diyo yapıyorum puan kesiyo.Aynalar açıkken çok kasıyo kapatınca rahatlıyo. Şu arabanın havalanmasına bi çare bi de türkçe yama lazım bazı görevleri hiç anlamıyorum

ayni yerdeyim ve aynen sinir etti 20 kere denemisimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scansoz -- 17 Ocak 2011; 3:14:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scansoz

quote:

yaw 2. sekmedeki uzun yol sürüş görevini yapıyorum yolun yarısında araba havalanıyor bi türlü bitiremedim görevi havalanmasa bile hatalardan bitiyo hemen u dönüşü yap diyo yapıyorum puan kesiyo.Aynalar açıkken çok kasıyo kapatınca rahatlıyo. Şu arabanın havalanmasına bi çare bi de türkçe yama lazım bazı görevleri hiç anlamıyorum

ayni yerdeyim ve aynen sinir etti 20 kere denemisimdir.

2 sekmenin 2 görevini yapabildim.Debriyajlı araba sürme bölümündeyim ışıklarda önümdeki araçlar ilerlemiyor bu yüzden görev başarısız oluyor nedense zaman limiti mi var anlamadım gitti.Tam da sınav dönemimde çıktı oyun.Şimdi ders çalışamıyorum yeni arabaları açıcam diye

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: :::LasVegas:::

Bir haritadan diğerine geçeceğimiz zaman tekerlekler kayboluyor.Trafikte bazı araçlar arada bir görünmüyor ( 1 2 tanesi görünüp kayboluyor sonra yine görünüyor.)Araç sesleri değişmiş daha güzel olmuş,bu sefer debriyaj görevini daha iyi yapıyor daha gerçekçi bir sürüş olmuş eskisine göre.

Hasar olayını beğenmedim sanırım kapatamıyoruzda.

şu dönüşlerde sağa sola sallanma olayını kapatmayı bulan var mı? Bu arada ilk 4 görevin 1 yıldızlarını açtım diğer yıldızlar nasıl açılacak? yeni araç açabilen var mı?

resimdeki yerin isaretini kaldirman gerekli
     Böyle simulation görmedim! 3D Instructor 2.0 Home

• Arabam nasıl. Boşuna uğraşmışım şu araca ulaşmak için, tabi haritayada.. Kilitleri açmak için Rus forumlarında çözüm aradım, ve buldum.

Nasıl yaptım anlatayım?

3D Instructor 2.2 Home version 2010 UNLOCKER

1- Simulasyon açıksa kapatın.
    2- Kurduğunuz dizine giderek - Program Files\3D Instructor 2.2 Home\data\profiles - klasörünü açıyoruz. Orada "profiles.db3" adında bir dosya olması gerek.
    3-http://rghost.ru/3763666 veyahttp://file.qip.ru/file/ibWx39JB/3diunlocker.html linkinden dosyamızı indirin. Dosya inince klasörden çıkartın, içinden çıkan iki adet dosyayı 2. adımda gösterdiğim dizindeki "profiles" klasörüne atın.
    4- "3diunlocker" adlı programı açın ve "Unlock!" butonuna basın, açılan kutudan "profiles" klasöründeki "profiles.db3" dosyasını seçin ve "aç" butonuna tıklayın. 1-2 saniye sonra "dong" sesine benzer bir ses gelecektir. "x" butonuna basıp çıkın ve Simulasyonu açın.
    -5 Bitti! Artık her şey açık! :)

Türkçe anlatım bana aittir, bir teşekkür yeterlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: SmyrneGe

Arabam nasıl. Boşuna uğraşmışım şu araca ulaşmak için, tabi haritayada.. Kilitleri açmak için Rus forumlarında çözüm aradım, ve buldum.

Nasıl yaptım anlatayım?

2- Kurduğunuz dizine giderek - Program Files\3D Instructor 2.2 Home\data\profiles - klasörünü açıyoruz. Orada "profiles.db3" adında bir dosya olması gerek.
    3-http://rghost.ru/3763666 veyahttp://file.qip.ru/file/ibWx39JB/3diunlocker.html linkinden dosyamızı indirin. Dosya inince klasörden çıkartın, içinden çıkan iki adet dosyayı 2. adımda gösterdiğim dizindeki "profiles" klasörüne atın.
    4- "3diunlocker" adlı programı açın ve "Unlock!" butonuna basın, açılan kutudan "profiles" klasöründeki "profiles.db3" dosyasını seçin ve "aç" butonuna tıklayın. 1-2 saniye sonra "dong" sesine benzer bir ses gelecektir. "x" butonuna basıp çıkın ve Simulasyonu açın.

çok teşekkürler Allah razı olsun bi de türkçe yama yapabilsek süper olur
    Ekleme =Bu gaz pedalındaki boşlugu nasıl kaldırcaz son gaz veriyorum yarıda kalıyo fazla hızlanmıyo araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 17 Ocak 2011; 11:14:36 >

• oyunun linkini banada pm atarmrsz arkadaslar.
  • Starter.exe çalışmayı durdurdu..

İşletim sistemi : W7

Bu sorunun çözümü nedir?
  • quote:

Arabam nasıl. Boşuna uğraşmışım şu araca ulaşmak için, tabi haritayada.. Kilitleri açmak için Rus forumlarında çözüm aradım, ve buldum.

Nasıl yaptım anlatayım?

bi işe yaramıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: estimates29

quote:

Nasıl yaptım anlatayım?

bi işe yaramıyor

Yanlış birşeyler yapmışsınızdır.Bende denedim ve tüm araçlar haritalar açıldı

• hayır hiç bir şeyi yanlış yapmadım aynen denildiği gibi unlock ladım . araçlar hala aynı durumda .
  • bende de calisti ancak bug'lar iyice can sıkmaya basladi buna bi cozum bulmak lazim.
  • Kurduğumdan beri ilk uzun yolu yaptım, bir süre sonra hayava uçuyorum. Krakerden olsa gerek, sonuçta görülmeyecek bir şey değil yapımcılar için.
  • ya şu yarım gaz olayını çözen var mı araba hızlanmıyor fazla ya
  • Edit: 206 yavaşmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magilum -- 18 Ocak 2011; 20:56:14 >
  • Ya bu araba nasıl kalkıyor biri söylesin,pcyi kıracam çatır çutur ediyor araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneday

Ya bu araba nasıl kalkıyor biri söylesin,pcyi kıracam çatır çutur ediyor araba

debriyaj T idi sanırım otomatik debriyaj ayarlamak istiyorsan kontrollerdeki en altta olan kutucuğu işaretliycen
  • B ile kemeri tak.
    Orta space ile el firenini indir.
    E ile kontağı çalıştır.
    T ile debriyaja bas ve W bire al vitesi - S ile düşürülüyor
    Gaz, normal araba gibi sür işte.
  • quote:

B ile kemeri tak.
    Orta space ile el firenini indir.
    E ile kontağı çalıştır.
    T ile debriyaja bas ve W bire al vitesi - S ile düşürülüyor
    Gaz, normal araba gibi sür işte.

yuh ...
    teşekkür denicem
  • Ya bu oyuna birşeyler oldu..

Oyunu açıyorum,ekranda video oynatıyor(ssde video çıkmamış),sonra hata veriyor.
    Garip olan,hata raporundaki kapat'a basınca,oyun kapanıyor
    Çözüm varmı?

Sildim tekrar kudum olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 18 Ocak 2011; 20:16:21 >
  • yok mu rusça bilen şu gaz pedalındaki boşluğu kaldıralım rusça forumlarda translate ile araştırdım da bişe anlaşılmıyo ki
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.