Şimdi Ara

böyle şey olurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu ne rezillik ya hepsini izleyemedim vallahi Allah Allah yaaaaa
  • abi neler var ya çinliler kürtajdan aldırdıkları çocukları 80 dolara satıyolarmış sonra da onları yiyolarmış resimleri var iğrenç ya bu gun rastladım bunlara insanlık ölmüş!!!
  • ya bunlarda insanlık denen bişey yok hakkatten ya ne biçim varlıklar bunlar..
  • http://www.chechnya.250x.com/video.htm abi çaçanlar e bakın bide
  • yuhh atrık yaaa
  • bunları izleyipte o kürkleri giyebilen varmı merak ediyorum...
    yazık ya...
  • Vallaha izlerken gözümden yaşlar geldi; tüğlerim diken diken oldu. Bunların hepsi Or.pu çocuğu, vallaha sinirimden saymadığım küfür, etmediğim beddua kalmadı. Öbür tarafda çekecekler hepsinin cezasını şerefsiz köpekler. Çok sinirliyim çokkkkkkkkkkkk

• bunların alayının derisini yüzcen
  • hayvanın canlı canlı ayaklarını kesip derilerini yüzüyolar hepsini A.K
  • quote:

Orjinalden alıntı: saner1911

abi neler var ya çinliler kürtajdan aldırdıkları çocukları 80 dolara satıyolarmış sonra da onları yiyolarmış resimleri var iğrenç ya bu gun rastladım bunlara insanlık ölmüş!!!

Abi o resim gerçek değildir çünkü bildiğim kadarıyla kürtaj olurken çocuğu parçalayıp alıyorlar..O resimde ise bütün..Tabi parçalamadan da alıyor olabilirler..Orasını uzmanlar bilirler....
  • ya billmem ama ben o çocuğun göbek bağına kadar bütün fotolarını gördüm bide şuna bakın
  • quote:

Orjinalden alıntı: saner1911

ya billmem ama ben o çocuğun göbek bağına kadar bütün fotolarını gördüm bide şuna bakın

yok yav daha ne. hiç inandırıcı değil böyle bişey olsa yer yerinden oynardı. ben hiç bir gazete veya tv de görmedim bunu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.