Şimdi Ara

BÖYLE ŞANS OLMAZ GRİP OLDUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün itibari ile grip oldum dün kitap açmadım yataktan çıkmadım bugün azıcık toparladım ama yinede bir sıkıntı var gerekirse ygs ye kadar yine kitap açmadan yatmayı düşünüyorum, 35-40 netle başladım fem 11 lide 90-95 nete çıkardım evde kendi emeklerimle. şuan ygsden dolayı bir heyecanım yok ancak pazar gününe kadar tam iyileşmiyeceğim diye korkum var sadece. dua edin arkadaşlar gerçekten çok kötü bir durum, benim gibi olanlara allah yardım etsin.

• Allah şifa versin hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karekök122 -- 10 Mart 2016; 18:59:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durmadan limon ye çay iç
  • Hemen multivitamin çak ve en önemlisi viks sür kulaklarına ve burnuna gece yatmadan.
    İbüprofen de alabilirsin istersen.
  • Kivi bulabilirsen kivi ye kardeşim çok iyi gelir.

• Çok geçmiş olsun bol bol meyve ye kendine gelirsin ve dedigin gibi dinlen. İnşallah sınava rahat girersin ya

• .koter. kullanıcısına yanıt
    yapcak birşey yok artık dostum seneye birdaha denersin şansını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşık oldum ama imkansız gibi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Endişelenme kardeşim max 2 gün sürüyor böyle salya sümük süreç fakat sonra rahatlıyorsun ki sınavda da iki fırt çekmekle bir şey olmaz inşaallah :)

• Hocam bende de ayni durum var bugun biraz daha iyiyim ama yarin mutlaka gidicem doktora zaten sinava girecegimi soylersem etkisi yuksek bi ilac verirler diye dusunuyorum bol bol nane limon ic

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.