Şimdi Ara

Böyle iş olmaz ya :@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaş 94604 olan sıralamam 99670 olmuş.hangi akla hizmet abicim o kadar ordu gibi çalışanla o kdr seçilmiş insanla 2 sıralama yapamayacaksanız allah bildiği gibi yapsın sizi ya ben geçsem oraya yemin ederim daha iyi bi sistem uygularım yaptığınız işe sizin...

bi de çıkmış diyo ki 49 yerde hata var,KÜÇÜK Bİ HATA... öteki tarafta bunca aday da sana KÜÇÜK HATA yapar olur biter.

iyice dalga geçmeye başladı beyinsizler ya ama amaçlarını biliyorum ben...imam hatiplilere nasıl kazandıracaklar?böyle işte.herşeyi anladık da 2009 başarı sıralaması neden silindi?belli işte amacınız mırın kırın etmeyin imam hatipliler yerleşsin siz de irana doğru daha rahat yol alın

• ya yok artık olamaz böyle bişey 168000binden 252000 olmuş sıralamam Yuh!!!
  • Çok üzüldüm arkadaşlar durumunuza ya
  • Şu olay İngiltere-Fransa-İtalya gibi yerlerde olsa gençler çoktan sokağa dökülmüştü bile..Ama bizde cesaret yokki..Asıl suçlu biziz.Bu adamları tepemize çıkardık..
  • Kıtmısınız beyler etkilemicek bu sizi , önünüzde tm ciler sayısaldan tercih yapmaz zaten, sizi geçmiş tmc iler zaten kendi alanlarında daha iyidir sayısala nazaran onun için gerdeğe ilk defa giricek gibi tepki vermeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BirolAvci

Kıtmısınız beyler etkilemicek bu sizi , önünüzde tm ciler sayısaldan tercih yapmaz zaten, sizi geçmiş tmc iler zaten kendi alanlarında daha iyidir sayısala nazaran onun için gerdeğe ilk defa giricek gibi tepki vermeyin

geçen senelerdede tmciler vardı gene çekiliyorlardı gene sıralamalar belli oluyordu yanlış bilgi vermeyelim..

arkadaşlar geçmiş olsun:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: BirolAvci

Kıtmısınız beyler etkilemicek bu sizi , önünüzde tm ciler sayısaldan tercih yapmaz zaten, sizi geçmiş tmc iler zaten kendi alanlarında daha iyidir sayısala nazaran onun için gerdeğe ilk defa giricek gibi tepki vermeyin

benim tepkim sıralamama değil asıl kıt olan sensin.bu derece benim sınavdan aldığım sonuç.adamların bunda suçu yok.anlatamıyorum derdimi ya.ilk girdiğimde sitede 99 bin yazsaydı tamam eyvallah.bunda adamların ne suçu var.ama 94 bin yazıp sonra hadi olmadı 99 bin yapalım falan dersen,üstüne bi de tercih kılavuzunda KÜÇÜK hatalar var dersen,ve bi de 2009 yılının başarı sıralamasını siteden silersen ben böyle tepki veririm kusura bakma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eski sıralama ile ktu makine kesindi simdı ise imkansız ne bu simdi benim umutlarımla oynamaya bayılıyorlar mı anlamadım yapacakları sisteminde sıralamanında ebesini opeyim!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALONSO_06

ya arkadaş 94604 olan sıralamam 99670 olmuş.hangi akla hizmet abicim o kadar ordu gibi çalışanla o kdr seçilmiş insanla 2 sıralama yapamayacaksanız allah bildiği gibi yapsın sizi ya ben geçsem oraya yemin ederim daha iyi bi sistem uygularım yaptığınız işe sizin...

bi de çıkmış diyo ki 49 yerde hata var,KÜÇÜK Bİ HATA... öteki tarafta bunca aday da sana KÜÇÜK HATA yapar olur biter.

iyice dalga geçmeye başladı beyinsizler ya ama amaçlarını biliyorum ben...imam hatiplilere nasıl kazandıracaklar?böyle işte.herşeyi anladık da 2009 başarı sıralaması neden silindi?belli işte amacınız mırın kırın etmeyin imam hatipliler yerleşsin siz de irana doğru daha rahat yol alın

ne alaka imam hatiplilerle,kafanmı güzel senin

• imam hatibe bağlayan zihniyeti sondan birinci yapmak lazım sana müstehak bu...
  • cidden komiksiniz dönen dolabın farkında değilsiniz önceki yıllarda oldu mu böyle olay? geçen yıl da girdim ben sınava.ve önceki yılın başarı sıralamasına çok rahat ulaştım ösymden.bu yıl neden böyle oldu peki açıklamasını yapabilir misiniz?2009 sıralaması yok hiçbir yerde ya.hadi herşeyi kabullendik.sistem değişti,karışıklık oldu tamam.o yüzden sırayı düzeltmek zorunda kaldılar. 'KÜÇÜK HATA' olayını da kabullendik.gerçi bu nasıl KÜÇÜK HATA anlamış değilim ama...1.5 milyonun geleceği söz konusu burada.herneyse ona da tamam.ama 2009 verilerinin silinmesi??? geçen yıl kontenjanlar arttırıldı.bu yıl da öyle.ama geçen yılla karşılaştırma yapamıyorum çünkü ulaşamıyorum nedense...ve tam da katsayıların eşitlendiği ilk sınavda,ilk defa böyle bir olay oluyo ve siz hala sonunculuğu bana müstehak görüyorsunuz.doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar hesabı...ilginç

• sana haksızsın demedimki ösym beceremedi sistemi devletin beceriksizliğini başka şeylerin üstüne atmayın diyorum karıştırmayın işi... yıllardır adaletsiz bir muamele gören meslek liseleri yerine koy birde kendini şuanda o durumdasın işte senin onları anlaman lazımken daha çok tersi tepki gösteriyorsun...
  • dostum meslek liseleri ve imam hatipler işin sonunu bilerek,kabul ederek o okulu tercih ediyolar zaten sonradan niye sızlanıyolar ki?hem kendi bölümlerine ek puan alarak yerleşme avantajları da vardı zaten.bunların derdi imam hatipler bunu bilmeyen yoktur herhalde.amaçları imam hatipten kendi adamlarını seçip,bunları yurtlarda vs. yetiştirip önemli makamlara getirerek kendi saltanatlarını kurmak.bu bariz ortadayken inkar edemeyiz ki
  • quote:

dostum meslek liseleri ve imam hatipler işin sonunu bilerek,kabul ederek o okulu tercih ediyolar zaten sonradan niye sızlanıyolar ki?hem kendi bölümlerine ek puan alarak yerleşme avantajları da vardı zaten.bunların derdi imam hatipler bunu bilmeyen yoktur herhalde.amaçları imam hatipten kendi adamlarını seçip,bunları yurtlarda vs. yetiştirip önemli makamlara getirerek kendi saltanatlarını kurmak.bu bariz ortadayken inkar edemeyiz ki

Ne demek niye sızlanıyorlar ? Bu insanların hakkı değil mi farklı alanlarda,bölümlerde eğitimlerini sürdürmek.Nazi kampı falan mı sandın oraları ? ÖSYM bünyesinde çalışanları bir araştır bakalım kaç tane dinci göreceksin :) Birde kaç tane imam hatipli tanıdığım var 4 sınavada girip, başarısız olan ve yine kaç tane dershaneden imam hatipli arkadaş var hepsinde iyi puanlar yapmış olan. Burada sorulması gereken soru şudur
    Zoruna mı gidiyor imam hatipli bir öğrencinin sana binlerce sıra fark atması dostum ? Neden bu tepkiler, suçlamalar, iftralar anlamıyorum. Yiğidi öldür hakkını yeme. İmam hatipliler, meslek liseliler amele olsun, o makamlara sen mi gel diye bu sınav sistemi yoksa çalışıp,emek harcayanlar bir yere gelsinler diye mi ?
    Sezarın hakkı sezara. Kıvranmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: AYILAR

quote:

dostum meslek liseleri ve imam hatipler işin sonunu bilerek,kabul ederek o okulu tercih ediyolar zaten sonradan niye sızlanıyolar ki?hem kendi bölümlerine ek puan alarak yerleşme avantajları da vardı zaten.bunların derdi imam hatipler bunu bilmeyen yoktur herhalde.amaçları imam hatipten kendi adamlarını seçip,bunları yurtlarda vs. yetiştirip önemli makamlara getirerek kendi saltanatlarını kurmak.bu bariz ortadayken inkar edemeyiz ki

Ne demek niye sızlanıyorlar ? Bu insanların hakkı değil mi farklı alanlarda,bölümlerde eğitimlerini sürdürmek.Nazi kampı falan mı sandın oraları ? ÖSYM bünyesinde çalışanları bir araştır bakalım kaç tane dinci göreceksin :) Birde kaç tane imam hatipli tanıdığım var 4 sınavada girip, başarısız olan ve yine kaç tane dershaneden imam hatipli arkadaş var hepsinde iyi puanlar yapmış olan. Burada sorulması gereken soru şudur
    Zoruna mı gidiyor imam hatipli bir öğrencinin sana binlerce sıra fark atması dostum ? Neden bu tepkiler, suçlamalar, iftralar anlamıyorum. Yiğidi öldür hakkını yeme. İmam hatipliler, meslek liseliler amele olsun, o makamlara sen mi gel diye bu sınav sistemi yoksa çalışıp,emek harcayanlar bir yere gelsinler diye mi ?
    Sezarın hakkı sezara. Kıvranmayın.

O zaman kendi alanında seçim yaparken ek puan almaması lazım.Çünkü düz lise bitirenlere haksızlık oluyor.Ve lise diplomasıyla imamlık yapmamaları gerekiyor.Eşitlik budur öyle tek tarafı tutup öne geçirip diğerleriyle eşit oldu demekle olmaz.

• doğru dedin ek puan almadan eşit eğitim ve Eşit muamele görmeleri gerekiyor... Ama şu yazılanlarda bir tezatlık var bir adalet diyorsunuz birde başkasının üstüne basıp bunların başını eziceksinki sen yükseleceksin diyorsun bu nasıl bir fikirdir anlamadım... açıkcası bir yere geleceksem başkasının puanını azaltmalarını istemektense aynı şartlarda sınava girip kendi emeğimle başarılı olmayı tercih ederim benim görüşüm ...
  • ALONSO haklı meslekler bu koşulları kabul ederek giriyor meslek lisesine eğer puanı kırılmasın istiyorsa düz liseye gider kimse onu zorlamıyor.Üstelik denildiği gibi mesleklerin kendi alanlarından tercih yaptıklarında aldıkları ek puanlar düz liselere and. liselerine haksızlık !

Adaletli olun biraz sadece kendi pencreniden bakmayın olaya eğer diyorsan ki meslekler her bölüme diğerleri gibi puanı kırılmadan girsin o zaman ek puan da almasınlar diyebilmelisin şayet adaletli ve tarafsız bir adamsan

Bu yapılan sıralama değişikliğinin mesleklerle empati kurmak arasında en ufak bir ilişkisi yok.Düşünsenize adam 10bininci oldum makine müh. tutuyor diye seviniyor ona göre tatilini geçiriyor kutlamasını yapıyor ama bir hafta sonra '' SEN NAH SEVİNİRSİN AL SANA 10 BİN KİŞİ GERİ DÜŞ !! '' diyorlar .

Bu hak mı,adalet mi? Bunun neresini savunuyorsunuz nasıl empatiye bağlıyorsunuz?

İmam hatip meselesine gelince onlara çekilen peşkeşin haddi hesabı yok bunu herkes biliyor bugün yapılan sıralama değişikliği onlarla ilgili midir bilmem bu konuda konuşmak ifitra atmak olur o yüzden yorum yapmıyorum ama kimse savunduğunuz gibi masum değil.

NOT: TM'ciyim fenden tercih yapmayacağım ancak bugün MF'ye olan yarın TM'ye de olabilir hertürlü haksızlığın karşısında durmak ,koyun olmamak bizim vazifemiz.

• Adaletli olun biraz sadece kendi pencreniden bakmayın olaya eğer diyorsan ki meslekler her bölüme diğerleri gibi puanı kırılmadan girsin o zaman ek puan da almasınlar diyebilmelisin şayet adaletli ve tarafsız bir adamsan

Bir üstündeki mesajımı oku dostum... Dikkatli oku bunu benim için söylemiş olmazsın...
  • Hayır dostum ben mesajı yazarken sen kendi mesajını yollamışsın o yüzden karışıklık olmuş yukarıda ''AYILAR'' nickli arkadaşa ve onun gibi düşünenlere söyledim.

*---Bu arada bu eğitim bölümünde neden çoğu kişinin nickleri acaip ve mesaj sayıları çok olmasına rağmen sıfır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baho92

ALONSO haklı meslekler bu koşulları kabul ederek giriyor meslek lisesine eğer puanı kırılmasın istiyorsa düz liseye gider kimse onu zorlamıyor.Üstelik denildiği gibi mesleklerin kendi alanlarından tercih yaptıklarında aldıkları ek puanlar düz liselere and. liselerine haksızlık !

Adaletli olun biraz sadece kendi pencreniden bakmayın olaya eğer diyorsan ki meslekler her bölüme diğerleri gibi puanı kırılmadan girsin o zaman ek puan da almasınlar diyebilmelisin şayet adaletli ve tarafsız bir adamsan

Bu yapılan sıralama değişikliğinin mesleklerle empati kurmak arasında en ufak bir ilişkisi yok.Düşünsenize adam 10bininci oldum makine müh. tutuyor diye seviniyor ona göre tatilini geçiriyor kutlamasını yapıyor ama bir hafta sonra '' SEN NAH SEVİNİRSİN AL SANA 10 BİN KİŞİ GERİ DÜŞ !! '' diyorlar .

Bu hak mı,adalet mi? Bunun neresini savunuyorsunuz nasıl empatiye bağlıyorsunuz?

İmam hatip meselesine gelince onlara çekilen peşkeşin haddi hesabı yok bunu herkes biliyor bugün yapılan sıralama değişikliği onlarla ilgili midir bilmem bu konuda konuşmak ifitra atmak olur o yüzden yorum yapmıyorum ama kimse savunduğunuz gibi masum değil.

NOT: TM'ciyim fenden tercih yapmayacağım ancak bugün MF'ye olan yarın TM'ye de olabilir hertürlü haksızlığın karşısında durmak ,koyun olmamak bizim vazifemiz.

Kardeş sıra şimdi bizim ek puanımıza mı geldi? 4 yıl haftada 45 saat dersi kim gördü? Lütfen o kadar da hakkımız olsun ben imam hatipli değilim ve şu konuyada katılıyorum biz meslekleri tercih ederken ileride sadece kendi alanımıza gidebileceğimizi biliyorduk yani bölümlerin kısıtlı olduğunu burda haklısınız.Sonuçda bunları bilerek orayı tercih ediyoruz.Keşke eski sisteme dönülse çünkü bu sene ösym gerçekden işin suyunu çıkarttı!! Millete, o kadar çalışana yazık...Neyse arkadaşlar hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.