Şimdi Ara

Böyle Final mi olur ? (Sinirden Titriyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bugün öyle bir Final olduk ki nasıl anlatacağımı bilemiyorum inanın bu cümleyi yazana kadar kaç kere sildim baştan başladım ifade edemiyorum.

Ya Final bugün 14:00'daydı ev arkadaşımla birlikte dün geceden başladık çalışmaya sınav saatine kadar çalıştık, elimizde 40-50 sayfalık not vardı hepsini ezberledik, ayriyeten yardımcı olması için farklı kaynaktan 160 sayfalık bir kitap bulduk onuda yaladık yuttuk aynı sınava girecek olanlar gelip soruyor bu nasıl yapılıyordu diye çocuk oyuncağı gibi anlatıyoruz millet soruyor biz cevaplıyoruz kendimizden baya emindik herkes sağımıza solumuza arkamıza falan oturdu kopya çekmek için çok rahatım 90-100 garanti neyse sınav vakti geldi hoca kağıtları dağıttı 4 soru sormuş sadece kağıda bakıyorum kalem oynatamadım yanımda ev arkadaşıma baktım oda aynı durumda bu ne lan diyor ya sorun bizdemi diyecem ama o kadar çalışma ezber falan hiçbir işe yaramıyor etrafıma bakıyorum bütün sınıfı süzdüm 50 kişilik sınıfta kalem oynamıyor herkes sayfa çevirip duruyor o an sinirden ağlamak istedim sadece 1 soruyu cevaplayabildim sonra kalktım çıktım 10 dakika geçmeden kalkarken arkadaşa dedim ben çıkıyorum kalk gidelim hadi, 1 dakika işim var dedi baktım sınav kağıdına hocaya küfür ediyordu, yapma lan sil falan dedim dinlemedi öyle verdi.

Bu kadar insafsızlık olmaz arkadaş ya resmen eziyet ediyor adam bize, o kadar saat uykusuz kaldık beynimiz parçalandı sonuca bak o kadar sinirlendim ki yarınki sınava çalışacak en ufak istek yok içimizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock -- 12 Ocak 2017; 4:1:45 >

• Bu saatte ne işiniz var yatın gayri
  • Son gün çalışmışsınız, zaten hak etmemişsiniz 90-100 falan.
    Ama çalışanlar da yapamadıysa bilemem.
    Sonuçta sırf "herkes kâğıdı çevirip duruyordu" demenle başkaları da yapamamış olamaz.
  • Bolum ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bizde de öyle hocalar var.Adamın nereden soracağı belli değil geçen sene o hocanın sınavına iyi hazırlanmıştım ama sınavda kalem oynatamamıştım senin gibi.
  • aynısını yasadım bütünlemeydi ama benimkisi. finans sınavı finali o kadar kolaydıki yane ben girdigimde hiç bisi bilmiyordum o yüzden bütünlemeye kaldım ama sonra iyi bilen bir arkadasımla calıstım konuları. söyle anlatayım 4 konu var mesela arkadasım dediki biri hiç cıkmıyor hiç bi yerde yok . dedigi gibi hocanın cözdügü sorularda filan hiç yok hiç bir yerde yok işte bizde diger 3üne calıstık cok iyi anladım. finalde cıkan soruları cok rahat cözebilirdim ögrendim hepsini.
    ama bugünkü bütünlemede 3 soru var 2 side o cıkmıyan yerden sordu . hade birini sorarsın 2 sini niye soruyorsun. vede diger konularda finaldeki gibi degildi final yüzde 10 sa bu yüzde 100 zorluktaydı.

nedeni de su finali dersin hocası hazırladı bütünlemeyi ise asistan. vizeyi de asistan yapmıstı ondanda kötüydü of . umarım geçerim cok ayıp etti asistan ya . sevmezdim zaten kendisini .

• Bölüm/ders nedir ? Belli ki hoca ezber istememiş, bilgileri harmanlamanızı istemiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Umarım bizim bôlümde de böyle olur. 50 sayfayı ezberlemişsin diye madalya mı taksalardı? Helal olsun adamlara. Ezberci ineklerin çakıldığını görmekten tuhaf bi haz alır oldum.

• Bolum?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Son gün çalışmışsınız, zaten hak etmemişsiniz 90-100 falan.
    Sonuçta sırf "herkes kâğıdı çevirip duruyordu" demenle başkaları da yapamamış olamaz.

Sadece son gün çalışmadık tabiki, ben sadece son geceki çalışmamızı anlattım.

kimse birşey yapamadı çünkü aynı sınava giren 130 kişi falan vardı biz 10.dakikada dışarı çıktığımızda bizden önce çıkan 30-40 kişi vardı tanıdıklarımın hepsi boş kağıt vermiş zaten sınıfa baktığın zaman az çok belli oluyordu durum hatta kapıya doğru yürürken gözüme biri takıldı çocuk sırf boş kağıt vermemek için alakasız işlemler falan yapıyordu.

@elente Bilgisayar Müh.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

Umarım bizim bôlümde de böyle olur. 50 sayfayı ezberlemişsin diye madalya mı taksalardı? Helal olsun adamlara. Ezberci ineklerin çakıldığını görmekten tuhaf bi haz alır oldum.

Önüne öyle bir ders gelir ki ezberden başka çaren kalmaz. Boş konuşmayalım,lütfen. Empati kurun biraz karşıdakini anlamaya çalışın.

• babadan oğlula nesil bunlar. abi adamlar melek sınavlarda şeytan oluyorlar. korkuyorum. nerden geldim şu üniversiteye.

• Ders Lineer Algebra dersi sayısal bir ders olduğu için ezberledim dememden kastım bütün konulara, kurallara çalıştık hepsi hafızamdaydı anlamında yazdım.
  • Üniversitenin farkı budur kardeşim, hoca ders anlatır, kendi anlatımından not tutmanı ister, ve dinleyip dinlemediğini bu şekilde ayırt eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

Umarım bizim bôlümde de böyle olur. 50 sayfayı ezberlemişsin diye madalya mı taksalardı? Helal olsun adamlara. Ezberci ineklerin çakıldığını görmekten tuhaf bi haz alır oldum.

Çok merak ettim şu an nerede ne okuyorsun acaba ?

Bende senin gibi bilip bilmeden konuşan adam yargılayan insanlardan hiç haz almıyorum.
  • Şu 3 ayda yaşadıklarımı anlatsam oturur ağlarsınız , hayırlısı deyip geçmek lazım yoksa insanı dert sahibi eder üniversite .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Son gün çalışmışsınız, zaten hak etmemişsiniz 90-100 falan.

ben hep son gün çalısıyorum 3. sınıfım agnom 2.03 ama olsun su andada çalışmalara devam ediyorum saat 9 da sınav.kafam iyce gitti bi duş alıp devam etmeyi düşünüyorum bakalım.bide bu son sınav bunu atlatınca nerdeyse martın sonu nisana kadar sınav yok kafam rahat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoX~

Üniversitenin farkı budur kardeşim, hoca ders anlatır, kendi anlatımından not tutmanı ister, ve dinleyip dinlemediğini bu şekilde ayırt eder.

Hocam burası benim 2. üniversitem ve şuanda 3. sınıftayım yeterince deneyimli biriyim yani, yeni başlamadım ama inan bana böyle bir hoca görmedim hayatımda ilk yazdığım 40-50 sayfalık notlarda zaten hocanın derste anlattıklarıydı.

Geçen sene aynı dersi alan 250'nin üzerinde öğrenci var diye okul yönetiminden uyarı alan bir hocadan bahsediyoruz.
  • Sizinki yind iyiymis bizim hoca kizlara yuksek erkeklere dusuk not veriyor. Sinifta birlik olsa cökeriz ümügüne de nerdeeee. Ben dikildim hocanin karsisina bu ne be adam diye kimse desteklemedi beni ben papaz oldum adamla. Koyun oglu koyunlar mustehak boyle sinifa suc bende kendimi feda ettim

• 2.dönem başladığında final kağıdını bulabilirim belki o zaman buraya atarım ve Lineer Algebra gören illaki vardır onların değerlendirmesini gördüğünüzde beni daha iyi anlayacaksınız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.